Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Aizdomās par ļaunprātīgu dedzināšanu Valkā policija lūdz iedzīvotāju palīdzību

Valkā, pēc ugunsgrēku izcelšanās vairākās neapdzīvotās ēkās, policijai ir aizdomas par ļaunprātīgu dedzināšanu, tādēļ likumsargi aicina atsaukties iespējamos aculieciniekus, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

31.maijā plkst.22 Valkā dega neapdzīvota ēka Tālavas ielā. Savukārt 4.jūnija naktī reģistrēti divi ugunsgrēki: plkst.2 Ausekļa ielā un ap plkst.3.30 Raiņa ielā dega neapdzīvotas ēkas. Visi degšanas gadījumi notikuši diennakts tumšajā laikā, teica Vaskāne.

Par notikušo policijā sākti kriminālprocesi pēc Krimināllikuma 18.nodaļas, proti, par noziedzīgiem nodarījumiem pret īpašumu.

Policija aicina atsaukties iespējamos aculieciniekus, kuri varētu sniegt noderīgu informāciju policijai, palīdzot noskaidrot sīkākus degšanas gadījumu apstākļus, un iespējamās iesaistītās personas. Iedzīvotāji aicināti sniegt jebkādu noderīgu informāciju, zvanot 64781829 vai 110, vai vēršoties personīgi tuvākajā policijas iecirknī, teica Vaskāne.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas