Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis
Viļakas novada domes priekšsēdētājs Sergejs Maksimovs uzskata, ka līdzīgu mazo novadu apvienošanās būtu lietderīgāka par pievienošanos Balvu novadam, jo pastāv bažas par palikšanu novārtā

Baidās nonākt perifērijā

Pretēji Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) plāniem Viļakas novada domes priekšsēdētājs Sergejs Maksimovs (Latgales partija) ierosinājis izveidot pierobežas novadu, kurā apvienotos Viļakas un Baltinavas novads, kas pašlaik iezīmēti jaunā Balvu novada teritorijā, kā arī Ciblas un Kārsavas novads, kas ministrijas nākotnes plānos atrodas jaunajā Ludzas novadā.

Top komentāri

senču ols
s
nav ko muļķoties , vecos rajonus nokristīt par novadiem un miers mūŗjos, tas ir likumdevēja ( saeimas) kompetencē , nevis bijušo kolchozu priekšsēdētāju
Dostojevskis
D
Karaļvalstu skaitam samazinoties, samazinās arī karaļu skaits... tā ir problēma. Ja pārtrauksim melot - atrisināsim arī šo.
LLL
L
Maksimovs pats arī nonāca pretrunā, ar pretargumentiem apvienošanai. Ja uz novada domes ēku vajagot tikai steidzamības gadījumā, tad to Viļakas novadu varēja pievienot arī Rēzeknei. Pašreiz 90% var atrisināt e-vidē. Lielāka murgojuma par Ciblas novada pievienošanu Kārsavai neesmu dzirdējis.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas