Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Braucot uz negadījumu, avārijā smagi cietusi ātrās palīdzības brigāde

Trešdien, plkst.6.30 Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) brigāde, dodoties uz avāriju Dalbes krustojumā, Rīgas ielā Jelgavā pie degvielas uzpildes stacijas Statoil cieta smagā avārijā. Slimnīcā pēc avārijas nogādāti NMPD darbinieki, ziņo zz.lv.
NMPD pārstāve Rita Dobriņina stāsta, ka ātrās palīdzības mašīna uz negadījumu braukusi ar ieslēgtām bākugunīm un skaņu signāliem. "Mūsu šoferis vienā mirklī sapratis, ka pretī braucošais busiņš rada avārijas briesmas un no sadursmes izvairīties nebūs iespējams, tādēļ visu triecienu viņš uzņēmās uz sevis," skaidro R.Dobriņina. 

Bez šofera ātrās palīdzības mašīnā atradusies arī ārste, feldšeris un sanitārs. Visnopietnāk avārijā cieta neatliekamās medicīniskās palīdzības šoferis, kurš smagā stāvoklī nogādāts slimnīcas Reanimācijas nodaļā. "Pēc pirmreizējās informācijas šoferim ir nopietna galvas trauma, iespējams mugurkaula lūzums, dažādi ķermeņa sasitumi. Dakterei traumēta roka, bet abiem pārējiem darbiniekiem konstatēts smadzeņu satricinājums. Trieciens bijis tiks liels, ka ātrās palīdzības automašīnā visi aizmugurējie sēdekļi izsisti no vietām," atstāsta R.Dobriņina. 

Dalbes krustojumā, uz kuru devās ātrās palīdzības mašīna, smagā automašīna bija sadūrusies ar vieglo. Negadījumā cieta vieglās automašīnas šoferis – 46 gadu vecs vīrietis, kurš slimnīcā nogādāts ar muguras sasitumu un iespējamiem skriemeļu un ribu lūzumiem, kā arī ar smadzeņu satricinājumu. Viņa dēls – 21 gadu vecs vīrietis - avārijā guvis sāna sasitumus, bet no hospitalizācijas atteicās. 

Avārijas Rīgas ielā bija daļēji bloķējusi satiksmi virzienā no Jelgavas uz Rīgu. Pēc pusstundas auto kustība atjaunota. Atjaunota arī luksoforu darbība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas