Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Latvijas pašvaldību darbinieki sportos Carnikavā

28.jūlijā Carnikavā notiks Latvijas pašvaldību darbinieku Sporta diena – pirmie sporta svētki pašvaldību pārstāvjiem pēc novadu reformas. Sporta diena ir veltīta Eiropas aktīvās novecošanas un paaudžu solidaritātes gadam un to organizē Carnikavas novada dome sadarbībā ar Latvijas Pašvaldību savienību (LPS), Diena.lv informēja Carnikavas novada domes pārstāve Sandra Baltruka.

„Prieks, ka šī tradīcija atkal ir atjaunota, tā ir laba iespēja veselīgi un saturīgi pašvaldību darbiniekiem pozitīvā gaisotnē kopā pavadīt brīvo laiku,” saka LPS priekšsēdis Andris Jaunsleinis.

Pašvaldību darbinieki sacentīsies skriešanā 5 km un 1 km distancēs, kas vedīs kā pa Carnikavas ielām, tā gleznainajām Piejūras dabas parka takām, un neiztrūkstoša būs arī „jautrā stafete”. 

„Skriešana, manuprāt, ir visdemokrātiskākais sporta veids, kuru var darīt visi jebkurā vecumā un jebkurā gadalaikā. Ja arī kaut nedaudz sportosim ikdienā, būsim veseli, stipri un mazāk slimosim,” saka Carnikavas novada domes priekšsēdētāja Daiga Jurēvica. „Sporta diena ļaus cilvēkiem parādīt, ka esam tuvu Rīgai, un mums ir fantastisks Piejūras dabas parks, kas ir mūsu lielākā bagātībā. Tur var skriet, nūjot, braukt ar riteņiem vai arī vienkārši pastaigāties, ieelpot priežu gaisu un nopeldēties jūrā.”

Arī Carnikavas iedzīvotāji un viesi ir aicināti atbalstīt pašvaldību darbinieku sacensības, kā arī būt gataviem sportot pašiem. Sākot no plkst. 10:00, ikviens varēs savu veiklību un spēku izmēģināt jautrās stafetēs un dažādās aktivitātēs, piemēram, loku šaušanā un nēģu mešanā grozā, kā arī doties izjādē ar zirgu vai ar laivu izbraukt pa Gauju. Visiem būs iespēja nobaudīt uz ugunskura vārītu zivju zupu, bet plkst. 19:00 sāksies balle kopā ar grupu Rīgas Viļņi un DJ Ufo. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas