Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Peldbaseini pašvaldībās "aug" kā sēnes pēc lietus

Pašvaldībās atzīst – peldbaseinu būvniecība finansiāli neatmaksājas, taču tam ir citi naudā neizmērāmi labumi. Šobrīd būtībā novērojams pat baseinu celtniecības bums – vairākās vietās nesen grieztas atklāšanas lentītes, citur norit būvdarbi vai apstiprinātas vismaz ieceres. Turklāt visur tam redz pamatojumu, lai gan, skatoties no malas, grūti saprast, vai būs iedzīvotāji, kuri šo pakalpojumu izmantos. Atsevišķu pašvaldību vēlmi pēc peldbaseina min kā piemēru naudas izšķērdēšanai.

Top komentāri

Arhitekts
A
Tā ir laba iespēja "izkāst" Eiropas finansējumu (ir jāgrābj kamēr vēl dod). Sarunājot ar būvniekim papilddarbu tāmes nauda tiek sadalīta attiecigās daļās. Būvniekiem arī izmaksu cipari, augstāki par kosmosu. Ja paskatītos pa visu Latviju kopumā, tad pa šiem gadiem ir iztērēti milzīgi līdzekļi dažādu ēku atjaunošanai vai uzbūvēšanai no jauna, kur 60% no tām diez vai tik izmantotas, no tām 20% varētu būt, ka vispār nav bijusi vajadzība tādas būvēt.
Stasis
S
Rīgas dirsēji iedomājas ka peldbaseins tikai Rīgā vajadzīgs. Mēs arī gribam augstāku dzīves līmeni un jo vairāk to izdosies pacelt jo vairāk baseinā būs peldētāji. Rīgas bastardiem neizdosies apmežot Latviju 100 %.
Trollis JT
T
Interesanti vērot, ka tās vietas, kuras pēc CCCP sabrukuma atradās visdziļākajā bedrē... šobrīd jau rosās pašā virspusē. Par Līvāniem mēs vēl daudz dzirdēsim.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas