Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Traģiskajā avārijā pie Bauskas cietuši 24 autobusa pasažieri

Policijā noskaidrots, ka traģiskajā sestdienas avārijā pie Bauskas līdztekus trim bojāgājušiem automašīnā BMW cietuši 24 autobusa pasažieri, kas guvuši miesas bojājumus, un daži no tiem ievietoti slimnīcā.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece informēja, ka ir noskaidrotas arī visu cietušo personas.

Saskaņā ar policijas oficiālo informāciju satiksmes negadījums noticis 12.novembrī plkst.15.43 Bauskas novada Codes pagastā, Bauskas šosejas 60,8.kilometrā, pie Bauskas pilsētas. Konstatēts, ka autoceļa brauktuve bijusi labā stāvoklī, kā arī šis ceļa posms bijis taisns, bez līkumiem.

Policija konstatējusi, ka 1980.gadā dzimusi sieviete vadīja automašīnu BMW 530 un, apdzenot automašīnu Opel Vectra, netika galā ar automašīnas BMW 530 vadāmību, kā rezultātā pretējā braukšanas joslā ietriecās satiksmes autobusā Mercedes Benz 0303. Policija noskaidrojusi, ka negadījuma cēlonis, iespējams, bija tas, ka BMW 530 vadītāja, veicot apdzīšanu, uzņēma tādu ātrumu, ka nespēja savaldīt automašīnu.

Negadījumā bojā gāja BMW 530 vadītāja un divi pasažieri - 1987.gadā dzimusi sieviete un 2003.gadā dzimis puika. Visi cilvēki BMW mašīnā gājuši bojā sadursmes brīdī, un viņu ķermeņi trieciena rezultātā bijuši stipri sakropļoti.

Sadursmes rezultātā arī autobuss noslīdējis no brauktuves, un miesas bojājumus guvis autobusa šoferis un 24 pasažieri. Šoferis un daži no pasažieriem tika ievietoti slimnīcā.

Automašīna Opel Vectra negadījumā nav cietusi.

Jau ziņots, ka 12.novembra pēcpusdienā Codes pagastā pie Bauskas notikusi traģiska avārija, kurā gājušās bojā divas sievietes un bērns.

Avārija notikusi uz Bauskas šosejas, kur laikā, kad sāka krēslot, vieglā automašīna BMW apdzīšanas manevra laikā saslīdējusi un ietriekusies satiksmes autobusā. Traģiskajā avārijā gāja bojā visi trīs cilvēki, kuri brauca vieglajā auto - automašīnas vadītāja, 1980.gadā dzimusi sieviete, kā arī abi pasažieri - kāda sākotnēji nenoskaidrota sieviete un 2003.gadā dzimis zēns.

Autobuss pēc sadursmes ieslīdējis grāvī, kā rezultātā cietuši vēl vairāk nekā 20 cilvēki, kuru dzīvībai briesmas nedraud.

Negadījuma apstākļu noskaidrošanai policija sākusi kriminālprocesu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas