Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Vienreizējās iebraukšanas atļaujas Jūrmalā varēs iegādāties, arī nosūtot īsziņu

Sākot ar 8. jūniju, Jūrmalas viesiem tiks piedāvāta jauna iespēja norēķināties par vienreizējās iebraukšanas atļauju pilsētā. Vienreizējās iebraukšanas atļaujas varēs iegādāties arī ar īsziņu starpniecību, lietojot sistēmas Mobilly pakalpojumu, portālu Diena.lv informēja Jūrmalas pilsētas domē.

Autovadītājiem, kas lieto Mobilly pakalpojumus, lai norēķinātos, piemēram, par autostāvvietām, šis pakalpojums jau ir zināms, bet tiem, kas sāks pakalpojuma lietošanu, jāreģistrējas Mobilly sistēmā un jāatver lietotāja konts. Konta atvēršana ir bez maksas, un to var izdarīt, piezvanot pa informatīvo tālruni 1859 vai arī reģistrējoties www.mobilly.lv.

Mobilly sistēmas lietotājam pirms iebraukšanas īpaša režīma zonā Jūrmalas teritorijā no mobilā tālruņa jānosūta īsziņa uz numuru 1859. Īsziņā jāraksta: START automašīnas numurs J. Pēc veiktās samaksas mobilajā tālrunī tiks saņemta apstiprinoša atbilde par veikto maksājumu.

Atļaujas var iegādāties arī interneta vietnē, bet jāņem vērā, ka jebkura vienreizējā atļauja iebraukšanai Jūrmalā ir derīga vienu stundu pēc iegādes.

Maksa par vienreizēju iebraukšanu Jūrmalas pilsētas administratīvajā teritorijā ir viens lats, un, izmantojot Mobilly pakalpojumu, tā nemainās. Savukārt automašīnas Jūrmalas pilsētā vietās, kur atļauta autotransporta novietošana, var novietot bez maksas (izņemot privātās autostāvvietas).

"Esam priecīgi, ka Jūrmalas dome piekritusi mūsu iniciatīvai ieviest mobilo norēķinu sistēmu iebraukšanas caurlaižu iegādei. Vēl jo lielāks gandarījums ir tādēļ, ka Mobilly klienti jau ilgtoši izrādīja interesi un pieprasīja šo pakalpojumu. Vasaras sezonas laikā pie caurlaižu iegādes punkta nereti veidojas garas auto rindas. Mobilly apmaksas sistēma, izmantojot īsziņu, nodrošinās ērtu atlernatīvu caurlaižu iegādei, ļaujot samazināt auto rindas," saka Mobilly valdes priekšsēdētājs Kārlis Andersons.

Vienreizējās iebraukšanas caurlaides var iegādāties arī termināļos, norēķinoties gan ar skaidru naudu, gan ar maksājumu kartēm. Pie caurlaižu iegādes punkta Priedainē uzstādīti trīs norēķinu karšu termināļi, kuros maksājumiem var izmantot jebkuras bankas izsniegtās MasterCard, Maestro, Visa un Visa Electron kartes. Šovasar šeit tiks uzstādīti vēl trīs maksājumu karšu termināļi, bet kopumā to skaitu plānots palielināt līdz desmit.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas