Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

11. Saeimas vēlēšanās nekandidēs vairāki Vienotības un Nacionālās apvienības politiķi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
piekrītu tantukam
p
Malacis un LV ir daudzi, kas tā domā !!!!! Vienīgais kas būtu labi, ja visi deputātu kandidāti būtu vienotā sarakstā, tad cilvēki varētu izvēlēties, nekā tagad pa partijām ! Un nekādas kompensācijas, tā algas lielas, lai dzīvo no iekrājumiem, lai izbauda ko nozīmē bezdarbs !!!!!
tantuks
t
Ar likumu jaizliedz padzitiem deputatiem kandidetjaunas velesanas. Ja esat izdziti no darba, meklejiet citu darbu. Partijam padzitos deputatus nedrikst likt saraksta. Tad kada jega sai bernu spelitei par 2 miljoniem latu?????
Nu tā.
N
Visu cieņu tiem atlaistajiem deputātiem, kuri saprot, ja reiz esi atlaists - tur vairs nu nebūtu jālien atpakaļ par katru cenu. Mūsējiem.....
Ja
J
ZZS virza Lembergu, tad būs tie 5%, kas nobalsoja PRET...Bērziņš Lembergu nenominēs, tā kā ZZS - KAPUT ! Noteikti, ja SC būs Kravcovs, tad "balsosim", jo mums vajag deputātus, kas NEKO NESAPROT, bet naudu saņem...Tāpat Kravcovam jāturpina atviegloti saņemt Krievijas pilsonību visiem gribētājiem, kas paliek uz dzīvošanu Latvijā, jo dzimtenē klāsies pavisam slikti...Tie nu ir "vajadzīgie", bez kuriem Latvija kā valsts var beigt pastāvēt...
edisons
e
Viņi visi raujas pie siles, var viņus lamāt , zākāt, padzīt....BET jauki būt deputātam!
kurme
k
ja Kampara vaditaja ministrija, Ekanomikas ministrija var stradat tada ieredne ka Zaiga Liepina tad tacu vinsir jasoda par valsts interesu un tautas kaitniecibu. Si aprobezota, neizglitota Zaioga Liepina deklerja ka Latvija neesot vajadziga lauksaimnieciba, ka pienu varot ievest no Niderlandes, galu no Belgijas......ka sadi idioti vispar var stradat valsts parvalde? Latvija ir janomaina 90% valsts ierednu jo vini i9r Godmana un LC, Skeles un TP banditisko grupejumu parstavji, kuri ir lidzvainigi Latvijas valsts izlaupisana un tas novesana bankrota. Latviaj ir jariko atkalti konkursi uz ierednu amatiem un tajos ir japienem jauni, izglitoti, godigi, sapratigi cilveki, kuriem ir labas svesvalodu zinasanas, kuri ir spejigi stradat kavalitativi un savas tautas un valsts intereses, atskiriba no ta ko mes esam redzejusi visus pedejos 20. gadus.
es
e
1. Lācis kopš 8.marta ir pie frakcijām nepiederošs. 2. Dolgopolova vārds ir Sergejs.
zilniece
z
Kut kas traks, partija kuru vada korumpants, zaglis un pret kuru tika uzsakta kriminalvajasana Sleseris kurs vada LC/LPP banditisko grupejum tika pielaista uz velesanam. Ja Vienotiba nepadzis no savas partijas Skeles skolniekus, prokremliskos mulapus Stokemnbergu un Pabriku, protams, ari Aboltinu tad Vienotiba neieklus nakosaja Saeima par to esiet drosi.
pt
p
kā atzina viens no partijas valdes locekļiem Jānis Dolgopolovs ************ varbūt tomēr Sergejs? vai Urbanovičs?
Kampars - nelikumīgi konkursi
K
ekonomikas ministram Artim Kamparam agrāk vai vēlāk būs jāstājas tiesas priekšā par savām nelikumīgajām darbībām valsts amatpersonu konkursos.
CR
C
Pēc savas izgāšanās RLB priekšsēža amatā par savu kandidēšanu 11. saeimā šaubās IČ
simtlatnieks
s
Nekādas izmaiņas nav sagaidāmas arī Saskaņas centra (SC) sarakstā.... ---------------------- Dajoš Kravcovu!!
Es balsoju
E
Es balsoju par visas Saeimas atlaišanu, visas bez izņēmuma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Diemžēl...
D
Es būtu balsojis ar izņēmumiem, bet mūsu Satversme to neparedz.
  • 2
  • 0
Lelle
L
""Nav neviena tāda cilvēka, kam būtu apnikusi Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) un tāpēc nevēlētos kandidēt. Tie ir objektīvi iemesli, piemēram: Tas ir pilnīgs žjec!!! Esmu uz mutes.....Par deputātu jāiet cilvēkiem, kuri var ko sakarīgu izdarī šīs tautas un valsts labā, nevis tikai algas dēļ!!! Nu i domāšana tiem idiotiņiem!!!
Pārvērtēji!
P
Vai tad no ZZS kāds gaida domāšanu!? Kā hūte teiks, tā balsos.
  • 1
  • 0
41
4
Visticamāk, visi pārējie LPP/LC līderi būs savā vietā, portālam Diena.lv sacīja partijas pārstāvis Ģirts Dripe Uz ko gan viņi cer??:D uz ZILIEM brīnumiem?
smīns
s
Visticamāk, visi pārējie LPP/LC līderi būs savā vietā:))) Neviens jau nesaka-kur ir tā viņu vieta.Tā ir vēstures mēslainē.Tur viņi arī būs-tieši savā vietā.
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas