Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

19% Latvijas iedzīvotāju tuvākā gada laikā plāno emigrēt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
Valsti gatavojas pamest visi. Kas ir brīvs brauc jau tagad, bet skolnieki un studenti pēc mācība kursa beigām. Gaidīt, cerēt un ticēt ka kaut kā pozitīvā šajā Latvijā neviens negrib un netic. Vēlēšanu parādīja, ka valsti ir jāizņem no politiskā. Realizējas beidzot Dobeļa sapnis. Tikai tādā gadījumā arī no parvākšānas fondiem krieviem ir jāmaksā par to, ko viņi brīvprātīgi un pēc TB / DNNL ieteikuma atstāj valsti, tādējādi atbrīvojot vajadzīgo zviedriem telpu. Latvija ir nogājusi tam, ka ir jāubago. Un tas ar ekonomisko kadru potenciālu, resursu un reālam tehniskajām jaudam. Valdniekus visus nepieciešams arestēt un nošāut uz vietas, ibašitj visus, kas kaut kādā veidā bija saistīta ar šo noziedzīgo varu. Anticilvēcisku varu. Tos nepieciešams izolētu no cilvēku sociuma. Vai nu beigas. Cilvēki jau masveidā atstāj valsti.
lauķe
l
Esmu abām rokam par to lai emigrē........uz Krieviju. Arī par to, lai valsts valodas nepratēji emigrē vispār - uz jebkuru valsti, kur viņus ņem pretī, jo, kā dzīve parāda, vecajās ES valstīs viņi ir spiesti iemācīties attiecīgās valsts valodu..... Skaķerķju doroga!
es
e
Vajag labas friezieres Stokholmaa. macieties valdu un baruciet shurp, labaas meistarites.
Jānis
J
Visai tautai būtu jāizceļo.Vēsturē ir zināmas visai lielu cilšu un tautu pārcelšanās,kāpēc lai vēsture neatkartotos?
Juha
J
"...Ja mēs visi kopā apjēgtu, kas noticis, sapulcētos, visu labi izdomātu, to apliecinātu un visi kopā atgūtu valsti.." Skaisti vaardi. It kaa no priekshveleshanu kampanjas. kaadi buutu konkreeti priekshlikumi?
Left
L
Latvieši iekaro pasauli! Drīz sastādīs konkurenci ebrejiem visās valstīs.
JNK
J
Bezdarbs pašlaik ir ap 14%, ja nemaldos. Ja 18% aizbrauc - laimīgu ceļu un veiksmi darbā! Palikušie acīmredzot tiks pie darba vietām.
kārlis
k
Interesanti, kas tā par kompāniju, kas taisa tādus "pētījumus"? Kuru no mums tie aptaujajuši? Domāju, tas ir speciāli, lai latviešus mudinātu aizbraukt. Vismaz no maniem paziņām neviens prom netaisās.
Dārznieks
D
Vēsu saprātu lietojot, jāsaka - stulbiem jābūt tiem cilvēkiem, kuriem pēc 20 gadus barošanas ar " baznīcas saukļiem"( pacieties, debesīs labāk'i būs ) nepielektu ,ka , cerams uz laiku, ir jāpamet šī valsts. Tikai žurnālistiem vērtīgāk būtu pievērsties cēloņiem , nevis sekām. Jeb tiem liekas, ka varēs piekalpot "valdošai tautai" jebkurā pasaules malā ?
es
e
izmesta nauda par pētījumu....informācijas ticamība - niecīga.
Ministry of Truth
M
Lielība naudu nemaksā. Ja tavu vai tava drauga vai rada darbu pirks arvien mazāks skaits cilvēku, arī tu nolaidīsies. Viss ir savstarpēji saistīts.
fiksais
f
Vai mēslus nesavārija fiziķi? Pēc tam puķīšaudzējiem vajadzēja to savārīto putru strebt ārā - cik labi tas sanāca, tas jau cits stāsts... Šitā eksperimenta sekas laikam nesavāks neviens!
lasītājs
l
"Tomēr vairums aptaujāto (81%) neplāno pārcelties uz dzīvi svešumā." Cik laba ziņa priekš deputātiem! Latvija vēl nebūs tukša un valdībai bus ko cirpt. Murgs!
nebruks
n
Ja mēs visi kopā apjēgtu, kas noticis, sapulcētos, visu labi izdomātu, to apliecinātu un visi kopā atgūtu valsti, mēs izkļūtu no krātera, kurā mūs kā tautu pūlas izdzēst plānoti. Tas attiecas arī uz citām stūrgalvīgajām un vēl daudzmaz nacionālajām tautām. Resnajā galā viss vienoti tiek darīts, lai mēs nekad neapvienotos.
Hrens Hrenovijs
H
Aizbraucēji ir īsti Latvijas patrioti. Malači Valstij slikti ar soc budzētu, tāpēc aizbraucēji arī aizbrauc, lai atvieglotu valsts problēmas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas