Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

30% atbalsta Dāldera un Lieģa palikšanu amatā, 42% negribētu valdībā redzēt Mūrnieci

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasiitaaja
l
Poliitologi un gaishregji jau izteikushies! ASV mazpilseetinjas poliitikja spaarnotais teiciens: "Ar poliitikjiem ir taapat kaa ar pamperiem. Biezhi jaamaina viena un taa pasha iemesla delj!
i
i
ko Tu zini par Dālderi - manuprāt pilnīgi netalantīgs - nav intereses ne par ko, ja nedzīsi viņu, neko nedarīs. Zēns krīt no viena grāvja otrā. Kur nu vēl par kādu rūpēties.
onkulis
o
Vai nav vienalga, kuri no viņiem būs jeb nebūs ministri, no tā mūzu valsts politika nemainisies. Ne jau Latvijas ministri to nosaka.
lasiitaaja
l
Pievienojos, ka Liegjim jaapaliek. Veletos redzeet Ati Lejinju kaa aarlietu ministru, varbuut buutu otrais Zigfriids Meierovics! Taapat Loskutovu par tieslietu ministru. Lai Kristovskis kaarto iekshlietas Murnieces vietaa.
YL
Y
Gandrīz visus komentārus rakstījuši kretīni, kuru domāšanas centrs ir zem jostas vietas. Acīmredzamas muļķības pasniedot kā pēdejo patiesību. Ko šie kretīni zina par Dālderi vai Mūrnieci. Par viņu pilnīgu debilisamu liecina pārmetumi, ka viena pa ceļam aizvedusi bērnus uz skolu, otram - ka mācās. Tie bērni arī ir mūsu valsts un muļķu ministru amatā - cik tik uziet. Kretīniem to vajaga, jo tādi gudros necieš. Kā krrievos, kur joprojam vajā inteliģentus un gudrus cilvēkus. Kretīni = sovki.
molekula
m
pavasarī mūrniece un dalderis jau būs saskaņas centrā.
Kalējs
K
Kultūras ministram ir kritiski mazs atbalsts!
Dālderis der kam????
D
"......Dālderis paskaidroja, ka savulaik Latvijas Nacionālajā simfoniskajā orķestrī, kad viņš bijis tā direktors, uzdevumus devusi padome, tos vajadzējis izpildīt...." Šis ir mazš citātiņš no Dāldera "padomju ieviešanas" projekta izklāsta. Man bija ļoti interesanti un pārsteidzoši kautko taādu šodien lasīt. Pilnu textu, kas dod labāku priekštatu par ministrakandidāta portretu var atrast šeit: www.tvnet.lv/zinas/latvija/350257-dalderis_kulturas_ iestades_velas_ieviest_uzraugosas_padomes
Dālderis der kam????
D
Pārlasīju un konstatēju kļūdu: Atvainojos Kārlim Marksam ka nosaucu par "komunistu", tas tā, protams, nav. Bet par Inta Dāldera politorientāciju tomēr nesmu skaidrībā... Varbut kāds cits ir labāk informēts?
Dālderis der kam????
D
Tikai 25% atbalsta no visiem pilsoņiem?? Traki maz!! Būtu svarīgāk dzirdet cik nozaru profesionāļu atbalsta pašreizējos ministrus, jo tas vai tantēm patīk frizūra un puišiem dekoltē, nekādi neietekmē ne kultūru ne policiju. Praktiski nekas nav dzirdēts par Dāldera gāztajiem kalniem.. tikai daži skandāliņi, pārpratumi, parādiņi un neizdarības pēdējā laikā presē dzirdētas. Saprotu, ka Dālda gadījumā ir labi, ka kultūrai piestiprinātais ministrs vismaz pazīst notis (nu stipendiju taču nedotu ja nepazītu..) un esot baismigs patriots(tā vismaz par to ir informēts vīrs ar niku "patriots"), bet vai ar to pietiek lai sakarīgi lemtu par kultūrnozari? Bez tam absolūti neskaidra Dāldera un viņa partijas (ja reiz virza tādu kandidātu) sociālekonomiskā pozīcija. Ideja par kontrolējošu "neatkarīgu pilsoņu padomju uzradzību" pār visām kultūriestādām, liekas tik komunistiski utopiska, ka smiekli nāk, bet viņš taču to izrādās domājis nopietni un izziņojis par savu, kā ministra, prioritāti. Varbūt kultūrministrs ir vēl lielāks komunists par marksu un V.I.Ļeņinu? Vai Vienotība to nojauš?
Ieva
I
Nu jā, pēc n-tajiem gadiem varētu tā kā sākt arī valsts un tautas labā ko darīt...
Lelle
L
Repē ir vienīgais, kuram OBLIGĀTI būtu jāpaliek un jāstrādā valsts un tautas labā.
Lelle
L
Nu vai zini, jefiņ! Vari manā vārdā rakstīt ko vien vēlies, bet ja Tu manā vārdā sāc rupji lamāties, tad jāsāk būs pameklēt kas Tu tāds esi par lohu! Turpmāk nelamājies manā vārdā, uzsūtīšu Tev lāstu, atmetīsi kājas...
Ieva
I
Nu par Lieģi- tādā postenī nedzer, nevazājas pa bābām utt, jau ir labi, taču Dālderi, īpaši pēc tās stipendiju lietas- lai takš cilvēciņš atstrādā tos LVL 300!
Patrotam!
P
par dālderi nevajag- Tu viņu nepazīsti!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas