Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

4ATA publicē papildu informāciju par FKTK

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasItāja
l
Islandes tauta publiski atteicās atmaksāt bankas bankrota parādus. Ko darīs latvieši, ja valdība nemainīsies? Vismaz pret pusi no šiem augsti atalgotiem liekēžiem var uzsākt krimināl izmeklēšanu un atstādināt līdz tiesas spriedumam.
Janka (politaktīvists)
J
Kur tad bankas ņem naudu Krūmanes un Co balsošanai? No gultas skapīša? Nē, tās pieliek klāt procentus kredītiem ,kurus maksā kredītņēmēji ! Savukārt Krūmane ar savu brigādi demonstrē totālu nekompetenci, apzināti vai neapzināti palaiž garām Parex krahu un no nodokļu maksātājiem tiek "noslaukts" miljards LVL . Secinājums uzprasās pats- likvidēt FKTK kā mazspējīgu un , iespējams, kaitniecisku struktūru!
K >>AD
K
Toties patreizējā valdība pilnībā atbalsta un slēpj kūrmanes, rimševiča, godmaņa nelikumības
sprīdītis
s
To žīdeni jātriec ellē ratā...
rozā pantera
r
Cērps gan sev normālu algu iegriezis tiem laikiem. Laikam Zviedrija jau sāka sapņos rādīties...
AD
A
Cik ilgi tev var skaidrot: valdība NAV nolīgusi Krūmani. Krūmani algo bankas un bankas pašas (ieskaitot tavu Tverionu) uzrauga sevi. Šo kārtību NAV izdomājusi patreizējā valdība.
Skaļais
S
Paldies Neo! Bet tagad vajag kādu, kas noorganizē vēstules rakstīšanu SVF, lai izmantojot Neo pienesumu, tagad palīdz mūsu prezidentam un ministru prezidentam ieviest kārtību valstī! Finanšu ministrs tagad kļuvis nevarīgs, jo saubagotais miljons notrallināts, bet jauno kredītu procenti pārsniedz ienākumus!
Populists
P
Kur tu tādu partiju atradīsi ? Pat ja tāda veidotos, tad "apvienība" tos iemītu mēslos ... :((
Populists
P
Izskatās, ka Strīpainais (Repše) un Rimšēvičs bankas nemaz nav uzraudzījuši .....nolīguši Krūmani ar visai palielu komandu! Bet ko par to visu saka vēl viens banku koordinētājs,- Tverjonas ar savu komandu ? __________________________________________________________ _______________ Pat zirdziņš Bolivars vairāk par vienu jātnieku uz savas muguras nevar panest ! Bet te veseli trīs .....
labais
l
es domāju, ka partija, kas šobrīd - atklāti nostāsies 4ATA un tautas pusē, - skaļi un droši pateiks, ka Latvija NAV situācijā, kurā dajebkādas (it īpaši ar valsts kapitālu, monopola vai subsidētas) iestādes vadība var atļauties nekaunīgi un slepus saņemt EU līmeņa algas, kamēr tādas nesaņem skolotāji-ārsti-policisti - pieprasīt saeimai grozīt likumus par algu griestiem un monopol-/ valsts kapitāla uzņēmumu atbildību pret budžetu, resp., ar likumu uzlikt par pienākumu ieskaitīt budžetā %-u, kas atbilst vismaz valsts kapit daļai un no kura nedrīkst izvairīties (kā airbalts) - pieprasīt progresīvo IIN pēc normālās EU (nevis bičevska izceptās 300Ls) shēmas - līdz 500 15%, līdz 2000 25%, virs 35%, ka šāda partija saņems VISLIELĀKO atbalstu, pat, ja daļu no iepriekš minētā līdz vēlēšanām realizēt neizdosies. uz priekšu!! Tas, kas vajadzīgs ir - drosme uzdrīkstēties un skaidra pozicionēšanās.
>lopam
&
Lops » --- labāk nekomentējies tik daudz, vemt gribas no taviem pārspriedumiem
pado
p
Krūmani atstādināt, lietu nodot izmeklēšanā.
bxs
b
Cik miljonus Krūmane saņēma no parex par patieso faktu slēpšanu. Tā lūk miljoni tiek nopludināti privātās kabatiņās.
!
!
Ko FKTK ir sasniegusi? Kāds ir tās darbības sausais atlikums, neskaitot banku patvaļu un vienas bandas iebuksēšanu uz valsts rēķina? Algas sev noteikt jau katrs prot, bet ko vēl?
AD
A
Kas tad ir FKTK? Tas ir banku un apdrošināšanas sabiedrību veidots un algots kantoris, kas sastāda noteikumus un instrukcijas. Citiem vārdiem sakot, banku un apdrošinātāju kalpiņš. Cik saimnieks grib, tik tas savam kalpam maksā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas