Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 2. jūlijs
Lauma, Ilvars, Halina

Vienotības valde grib prasīt Jaunzemes-Grendes atkāpšanos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tad
T
VIENOTIBA grib paradit avu sto seju? Vieniem jamirst bada Dombrovska fin, disciplinas del, bet cits "pazaudes" miljonu? VIENOTIBA rok sev bedri....
Bambaks
B
Cēloņi ir jāmeklē daudz dziļāk- Latvijas politiskajā sistēmā. Partiju sistēma (partokrātija) ir degradējusies tik tālu, ka praktiski visa tā saucamā "politiskā elite" ir gadījuma cilvēki- vienam vajag izbīdīt sev izdevīgu uzņēmējdarbības vidi, citam vajag iegūt miljonu bezprocentu aizdevumā, citam vajag iekārtot darbā sievas biznesa partneri, cits godīgu darbu strādāt neprot, un tāpēc lien politikā, kur visu nosaka radniecība, čomu būšana un bezkaunība. Uz partiju viļņa netīrās muguras "politiskajā elitē" ir nokļuvuši gadījuma cilvēki. Tā nu tas ir! Un Vienotība nav par matu labāka. Abi labi.
zvirbulēns
z
Cēloņi, visu acu priekšā - visaptveroša, totāla korupcija! Ielūgumi uz operas koncertiem, visai ģimenei, gadiem ilgi, ..., šausmas!
  • 2
  • 0
Izkopēts no Kas Jauns
I
Ko tad tādu Grende ir izdarījusiAtņēmusi TIKAI ŽAGARAM TIESĪBAS FINASIĀLI VADĪT OPERU ! Lai taču iestudē uz velna paraušanu,bet ,lai negrābstās gar naudu !!!
ftukks
f
Te jau izakanēja doma par zilafijas nerdzamo fronti ?
Valdim & CO
V
ja Vienotība nometīs Grendi, pirmo reizi par viņiem balsošu vēlēšanās.
pirmo
p
reizi nebalsošu par V. Žagaram jāaiziet - un nemēģiniet man iestāstīt, ka viņš pacēlis mūsu operu īpašā kvalitātē. BTW, kad viņš pārņēma operu, tad daudzus izmeta ļoti nežēlīgā veidā.
  • 3
  • 1
kretini valdibaa
k
Ar Vienotibu ir cauri uz muzigiem laikiem!
sems
s
Nu, NA jaunieši? Kur tik maz komentāru. Parādniece var zaudēt biroja vadītājas amatu! Čaklāk klaviatūru vajag klabināt
čujs
č
Tā Beta plosās pa visiem portāliem ka tik nav parādnieka māte?
  • 2
  • 0
>
&
BRAVO. BEIDZOT!
ihaha
i
Sen bija laiks nomainīt Gremdi ar cilvēku, kuram vismaz pašam ir kultūra.
Skaisle
S
Es noteikti esmu par Grendes atkāpšanos, bet es noteikti - kategoriski prasu, lai atkāptos Vienotības Zaķis, Škapars, Pulks. Lai visas tās saiemas uzdzīvotājas, kā piemēram, Kursīte, kuras vairāk braukā apkārt kā sēž saiemas sēdēs arī atkāpjās. Ja Vienotība nespēj nodrošināt valstī tiesiskumu - tad ne jau to panāks atceļot Grende brīdī , kad viņa atceļ no pienākumu nepildīšanas žagaru. Jums cūkas tādi doti simtiem bezmaksas ielūgumi uz operu - nu jūs sākat kviekt, ka variet vairs nedabūt. Kad Glika Bībele pilī pūst - jums nospļauties - fuj, netīrie cūkas, ne politiķi. Jūs tautu jau līdz sarkankvēlei esiet nokaitinājuši ! Mani noteikti !
zvirbulēns
z
Tad varbūt laiks pieprasīt ģenerālprokurora Kalnmeiera demisiju, nu nevar tak būt, ka visus šitos ielūgumiņu pieņēmējus neliek cietumā, te tak korupcija visas pasaules, nevien Latvijas priekšā!
  • 3
  • 0
Skaisle
S
Nē, Tu murgo, zvirbuli. Tu dzīvo Latvijā, valstī, kurā cietumā liek nabagus, bet tādus kā grende,žagars, zaharnijs, fliks, godmanis, lembergs, nu piedod - nav tagad sīkas vaļas visus piesaukt - ceļ godā - dod viņiem bezmaksas ielūgumus uz kultūras pasākumiem, atlaiž nodokļus par miljonīgajiem īpašumiem, apmaksā komandējumus un kokaīnu. Tādus sapņotājus kā tevi un mani nolamā par lumpeņiem un stulbeņiem. Tikai negaidi, ka kaut kas tāpat mainīsies - tie ir cilvēki bez sirdsapziņas. Drīzāk cepti gaiļi sāks dziedāt un staigāt, nekā viņos sirdsapziņa modīsies.
  • 3
  • 0
zvirbulēns
z
Es nemurgoju, palasies Krimināllikumu, Interešu konflikta novēršanas likumu, baisi likumi, valsts amatpersonas nedrīkst pieņemt kukuļus! Viena ielūguma cena pirmajās operas rindās Ls 30, a to i vairāk, un tie ielūgumi jau sūtīti gadus 20. Nē, nē, es Tev saku, te cietumā iegrabēs baiss skaits augstāko valsts amatpersonu!
  • 3
  • 0
Skaisle
S
zvirbuli, beidz murgot un muldēt, spodrini savu zobenu un nāc uz Rīgu ! Būs jācīnās !
  • 2
  • 0
zvirbulēns
z
Par korupciju ar ielūgumiem, visus kukuļdevējus, ņēmējus likšot cietumā, ja es ko nejaucu, visus: i ministrus, i premjerus, i deputātus, i prezidentus, i ģenerālprokurorus, i SAB priekšniekus, i armijas ģenerāļus, utt., utt.., mums likumi ir bargi, a pret Likumu nepaspirināsies.
  • 2
  • 0
varbutiba
v
Varbut ka Vienotibas biedri, kuri cinas pret taisnibu, valsts naudas taupisanu, varetu so A.Zagaru iekartot viendzimumu partneru organizacija Mozaika, piemeram, par diplomatu vai sekretari........tur nu vins varetu izversties, jo tie vina komandejumi pa pasauli, iespejasm, bija vairak saistiti ar partneru meklesanu....savam miesigajam iekarem. Operas balatdejotajs no Baltkreivijas Aleksandris tacu nomira, ka var noprast, ka no HIV. Vai sis jauneklis nebija ari vines no Zafara rotallietam?
sems
s
Beidzot Gremdei būs laiks un viņa kopā ar savu koučinga (vai kā tur to salašņu sauca) speciālistu varēs noskaidrot kas Staņislavskim iemācīja viņa slaveno metodi
izlasiet tvnet
i
kur Polakovs aicina Zagaru parbaudities uz kokainu. Vienotibas valdi meslos!
zvirbulēns
z
NA valde savukārt grib prasīt Viņķeles, Pabrika, Vilka un Dombrovska demisiju!
Saskanas centra aktiviste Grende
S
kura aktivi agite par Saskanas Centra ieklausanu valdiba tiek izdzita no kulturas ministrijas, tiesam laba zina.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas