Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Jaunā Vienotība pēc vēlēšanām gribētu atbildību par ārlietu un tieslietu jomām

Jaunā Vienotība pēc Saeimas vēlēšanām gribētu uzņemties atbildību par ārlietu un tieslietu jomām, piektdienas rītā intervijā Latvijas Radio stāstīja partiju apvienības premjera amata kandidāts Krišjānis Kariņš, kurš gan pats vēlēšanās nekandidē.

Ārlietu ministra amatā partija redz esošo ministru Edgaru Rinkēviču, jo "par viņu kompetentāka cilvēka nozarē nav", bet tieslietu ministra amatā - pašreizējo deputāti Inesi Lībiņu-Egneri, kura "apvieno jaunību un pieredzi".

Kariņš visai izvairīgi atbildēja uz jautājumu, kāpēc pats nekandidē Saeimas vēlēšanās, vien nosakot, ka viņš tāpat strādājot Latvijas labā, bet tagad viņa galvenā interese esot valdības darbs.

Kopumā Jaunās Vienotības iespējas iekļūt Saeimā Kariņš vērtēja kā labas. Partija vēlētājiem varot piedāvāt stabilitāti un prognozējamību.

Kariņš arī atzina, ka atsevišķu Vienotības politiķu pieļauto priekšvēlēšanu finansēšanas pārkāpumu dēļ iepriekšējās vēlēšanās partija ir zaudējusi ap 300 000 eiro valsts finansējumu.

Top komentāri

reptilis
r
...nenomedītā lāča ādas dalītāji:))))
ļuļa
ļ
bet pa skuju taku vienotība pēc vēlēšanām negrib?
Deslis
D
Gribēt nav kaitīgi Vispirms jādabū 5%. Nez vai mums vajag ārlietu ministru, kas pat pēc Eiropas tiesas lēmuma nespēj panākt sliežu atjaunošanu no Mažeiķiem uz Reņģi.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas