Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

No sirds Latvijai: Pašlaik piekrist Junkera bēgļu kvotu plānam būtu bezatbildīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mērenais
M
Uztaisi harakiri un saglabā godu, Sūdraba !
...
.
"Bez stratēģiskās plānošanas Latvijā nebūs izaugsmes, un visus jautājumus mēs turpināsim risināt šādi – sasteigti, nepārliecinoši un bez nojausmas par ietekmi uz Latvijas valsts tālāko attīstību," vērtēja Sudraba.
kremļa dzeguze
k
atsākusi kūkot, bezdzimuma vecava ar pļūteru sirdī, AIVERIES!
Andrievs
A
"Mūsdienu Latvijas politiķiem nav jābūt padomju laika funkcionāriem, kuri, saņemot uzdevumu, bez ierunām un iebildumiem meklēja dzīvokļus un nodrošināja darba vietas iebraucējiem no Austrumiem, aizmirstot par Latvijas pamatiedzīvotāju vajadzībām." To pašu var teikt arī par politiķiem, kas mēģināja izdabūt cauri likumprojektu, kas atvieglotu namīpašniekiem īrnieku izlikšanu un dzīvokļu sagatavošanu pārdošanai TUA tīkotājiem, par politiķiem un ierēdņiem, kas noraidīja likumprojektu par īrnieku aizsardzību pret namīpašnieku patvarību panākot, lai īrnieki atsakās no savām likumīgajām un līgumiskajām tiesībām.
jurjanis
j
Būtu Ingūna vismaz pieskaņojusies Bondara konstruktīvajiem priekšlikumiem, bet nē - vajag plānus u.t.t. kā uzņemt. Par kuru laiku - it kā pati nezinātu, cik laika vajag lai nopietni sagatavotos. Atteikšanās no Eiropas pašreizējiem pasāķumiem bēgļu problēmas pasākumos ir populisma un tuvredzīgas politikas paraugs.
archivārs
a
Patiesībā jau ir tikai 2 alternatīvas - vai nu bēgļu laivas uzņemt,vai slīcināt. Par Sudrabas nesakarīgo domu gaitu nebrīnos,taču no jurista un politiķa Kūtra biju gaidījis adekvātu spriestspēju.
Tuksa muca
T
Kas par gudru, apsvertu politisku analizi!!!!!
Nesaki vis!>Tukša muldētājai
N
Pat ļoti iespējams,ka valdībai 29.septembrī lemjot par labu Junkera obligātajām kvotām,"No sirds Latvijai"arī nāk klajā ar "Jauna valdība:" variantu!
Te pat nav ko piebilst!
T
Ungārijas premjerministrs Viktors Orbāns: "Eiropas ideja,ka kāds atļauj savā valstī ierasties bēgļiem un tad tos izdala citām dalībvalstīm,ir ārprātīga un netaisna."
???
?
Komentāra autors , liekas ir lasījis tikai krievisko Orbāna teiktā atstāstu. Eiropas ideja ir galīgi sagrozīta.
  • 3
  • 1
Ziediņi, pēc tam būs odziņas
Z
15-летняя Лиза Борч из датской деревушки Квиссел зверски зарезала свою мать за то, что та выступала против ее отношений с мусульманином из Сирии. Лиза была фанаткой "Исламского государства", мечтала воевать на стороне террористов и сутками смотрела видео, на которых те казнят заложников, сообщает Daily Mail. Теперь у нее будет время пересмотреть свои взгляды: девушку ждет длительный тюремный срок. Убийство девушка совершила в компании своего молодого человека, 29-летнего Бахтияра Мохаммеда Абдуллы. Борч познакомилась с ним возле лагеря беженцев, который находился возле ее дома. Абдулла бежал в Данию из Ирака. Он является мусульманином, как и предыдущий возлюбленный Лизы. За год до знакомства с Абдуллой юная датчанка встречалась с неназванным исламистом из Сирии, однако мужчина бросил ее и переехал жить в Швецию. Как бы то ни было, Лиза Борч осталась поклонницей ИГ. По рассказам друзей и близких, девушка сутками смотрела на YouTube видео, на которых было запечатлено, как террористы казнят европейских заложников. По мнению суда, таким образом Лиза переживала горечь разрыва отношений со своим предыдущим возлюбленным. В какой-то момент она решила выместить свой гнев на маме, которой очень не нравилось увлечение дочери радикальным исламом. В суде выступила сестра убийцы, рассказав, что ей пришлось уехать из родительского дома, так как ей надоели бесконечные ссоры Лизы с матерью. После очередной такой ссоры Лиза Борч взяла кухонный нож и нанесла матери больше 20 ударов. Это произошло в октябре прошлого года. За убийством наблюдал возлюбленный девушки. После этого юная датчанка позвонила в полицию. "Моя мать лежит на кухне в крови. За несколько минут до ее обнаружения я увидела, как из нашего дома выбегает белый мужчина", — рассказала Лиза стражам порядка.
"pat neprasot, vai viņi paši t
&
vienīgais, ko bēglis var gribēt - tas ir glābt savu un savu tuvo dzīvību. Vienalga, kādā veidā un kur. Ja viņš "grib" vēl ko - dienasnaudu, dzīvojamo platību utt- viņš jau vairs nav bēglis.
no malas
n
Pat partiju līmenī visi grib būt prasītāji, bet paši to vien spēj kā piedāvāt populistiskas idejas. Galvenokārt, lai saņemtu, kā paši domā, savu vēlētāju atbalstu. Tikai tās idejas balstītas uz naivām spekulācijām un utopisku situācijas izpratni, ka izrokot dziļakus ierakumus, kādam izdosies apturēt migrāciju, tās dažādajos izpausmes veidos. Naivums, naivums, naivums! Attieksme daudziem maz atšķiras no TV redzētās krievu veco ļaužu attieksmes pret Sīrijas bēgļiem Maskavas ielās. Nemaz nerunājot par visām sekām,, saistītām ar šo nožēlojamo un demagoģisko provincialismu.
-> !
-
Jocīgi, Latvijas " tautu pārstāvošie" gudreļi neaģitē par vāciešu piemēru, protams, nerunājot par atsevišķām neonacistu aktivitātēm Vācijā, bet pieturas pie Krievijā valdošās attieksmes - nav ko te kaut kādus bēgļus laist, pašiem problēmu netrūkst. Lai viņus glābj tie, kas to putru ievārīja.
  • 3
  • 1
!
!
Par kādām sekām jūs negribat runāt? Vai tikai jums nav kāds sakars ar Zatlera mirušo partiju, tikai tur tik nesakarīgi runātāji varētu būt atrodami.
  • 3
  • 2
!
!
Vislielākā utopija ir domāt, ka Eiropa nesāks jukt pa vīlēm un neradikalizēsies, ja migrāciju pat nedomās apturēt. Jo plāna haosa apturēšanai jau nav nekāda. Jeb precīzāk, ir plāns piegrūst pilnu Eiropu ar migrantiem. Vēlētāji ir svarīgi, jo vēlētāji ir valsts pilsoņi. Valsts varai bez pilsoņu atbalsta nav jēgas pastāvēt un darboties. Un arī bez robežām ne. Nez kādēļ pat pamatskolnieks bioloģijas stundās ātri izprot, kas notiek ar vietējām augu un dzīvnieku sugām, ja tās sāk pārmākt nekontrolējamas invazīvās sugas. Bet te atrodas cilvēki, kas domā, ka Eiropā tā vienkārši var ielaist miljoniem musulmaņu. Jau esošie miljoni sagādā problēmu pie problēmas. Krieviju jums bija jāpiemin obligāti. Ja nebūtu Krievijas, jums būtu ļoti grūti izdomāt troļļošanas elementus, uz kuriem nesakarīgi balstīt savus argumentus.
  • 10
  • 1
lauki
l
Nacionāļus ir pārņēmusi lielkrievu šovinistiskā mentalitāte. Viņi gatavi bezbailīgi un bezgalīgi meklēt vainīgos, kas radījuši bēgļu problēmu pasaulē, bet konkrētajos apstākļos paši tēlo aklos, lai tik nevajadzētu palīdzēt vienkārši cilvēkiem, kuri slīkst. Jo, izrādās, paši ir vāji peldētāji, var noslīkt un nācijai tas būtu liels zaudējums....Labāk gaidām, kad ieradīsies glābēji no EK.
  • 7
  • 9
Tukša muldētājai
T
Beidz taču, Sudraba, vienreiz gvelzt un piedāvā konkrētu kaut vienu priekšlikumu!
riebeklis
r
Bet... tev jau tūlīt būs jāskrien glābt savu bandītu Putinu ...
  • 3
  • 0
Nu nu
N
Šī kremļa laktīgala māk tikai tukši gvezt! Neviena konkrēta priekšlikuma! Tikai tukša ļurkstēšana!!!
  • 9
  • 5
Kurp iesim?
K
Konkrēts priekšlikums - novērst bēgļu krīzes cēloņus. Kas nav skaidrs? Cēlonis taču ir ES neaizsargātās robežas!
  • 2
  • 1
domāsim globāli:
d
bēgļu haoss ir vajadzīgs PASAULES GLOBĀLAJAI varai, kas ir spekulatīvā kapitāla turētāji - kapitāla, kas iet PĀRI robežām, lai to nekas nekavētu spekulēt = pirkt un pārpirkt un uz tā uzvārīties! Lai tas notiktu, nepieciešama vājas valstis, pakalpīgas valdības un etniski vai reliģiski sašķelta sabiedrība, ksa nevar vienoties par pretestību globālā kapitāla sistēmai. Kā to panāk? Vispirms kādas valsts pamattautu, piemēram, latviešus piespiež uz ekonomisko trimdu, vietējos resursus uzņēmumus, mežus un bankas pamazām prihvatizē un izpārdod – ārzemju kapitālam, lai vietējiem nekas nepiederētu. Tad ieved bēgļus, sākumā nedaudz.. tad arvien vaiŗāk. Tas ir TAUTU, reliģiju un rasu SAJAUKŠANAS plāns! > Līdzīgi darīja Staļins - deportējot veselas tautas, tikai vardarbīgāk, tagad tas tiek panākts ar rafinētākiem līdzekļiem, bet etniski, kulturāli un reliģiski sašķeltu PŪLI vieglāk valdīt - tie nekad ne par ko nespēs vienoties! TĀDA ir GLOBALIZATORU jaunā sistēma. Galvenais uzdevums ir vājināt 1) dabisko ģimeni, 2) nacionālu valsti un 3) tradicionālo kristietību... vietā liberasti "junkeri" piedāvā 1) brīvo seksu (izvirtību), 2) kosmopolītismu un bēgļus un 3) ateismu vai ezotērismu.. galvenais graut identitāti... graut robežas, graut struktūras, lai pēc tam manipulētu šajā vadāmajā haosā
  • 6
  • 1
JAUNA valdība:
J
NA + ZZS + NSL + RA = 53 bez briselistiem un kremlinem var iztikt
  • 5
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas