Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Saskaņa pagaidām nediskutēs par kopīgu sarakstu ar GKR ārkārtas vēlēšanu gadījumā

Patlaban partija Saskaņa ir gatava Rīgas domes ārkārtas vēlēšanām, tomēr politiskā spēka valde pagaidām vēl nesteidz apspriest kopīgu sarakstu ar partiju Gods kalpot Rīgai (GKR), sacīja partijas valdes loceklis Valērijs Agešins.

Viņš atzina, ka gadījumā, ja situācija Rīgas domē nonāks līdz ārkārtas vēlēšanām, partija šo jautājumu skatīs atkāroti, bet pagaidām tās valde nav gatava diskutēt par kopīgu vēlēšanu sarakstu.

Arī Saskaņas priekšsēdētāja vietnieks Jānis Urbanovičs apliecināja, ka partijas valde apspriedusi dažādus scenārijus, tomēr neviens no valdes locekļiem nebija gatavs apspriest kandidēšanu kopā ar kādu citu politisko spēku.

Rīgas domes deputāts, Saskaņas valdes loceklis Mihails Kameņeckis norādīja, ka jautājumu par kandidēšanu ar GKR valde neskatīja, tāpēc nekāds lēmums par to netika pieņemts.

Jau ziņots, ka pēc jauna Rīgas mēra ievēlēšanas ir sašķēlusies partijas Saskaņa Rīgas domes frakcija. No frakcijas "par rupjiem pārkāpumiem" izslēgti četri biedri - Rīgas domes vicemērs Vadims Baraņņiks un deputāti Valērijs Petrovs, Aleksejs Rosļikovs un Vitālijs Dubovs -, kuri pagājušajā nedēļā izslēgti arī no partijas kopumā.

 

 

Top komentāri

Ievēlēti no Saskaņas
I
Tos nodevējus ievēlēja tāpēc, ka viņi bija Ušakova vadītajā Saskaņas sarakstā. Citādi viņi nebūtu nekas. Tagad taisa rebes, lai tiktu pie labākiem amatiem. Ar sūdainu mietu tādus vajag patriekt, nevis sadarboties!
Nodevēji vēl neapzinās riskus
N
Tie pārgudrie amatu kārotāji vēl neapzinās tos riskus, kādi sekos viņu stulbajam izgājienam.
Jūrmalā ZZS+Saskaņa ir saskaņā
J
Jūrmalā "latviskā" ZZS ir pilnīgā saskaņā ar Saskaņu. Kāpēc lai Rīgā kāda no "latviskajām" partijām amatu un lielo otkatu grābšanas iespēju dēļ uz to "neparakstītos"?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas