Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Vienotībā miers. Laiks rādīs, vai tikai līdz vasarai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gunča
g
Principā mūs vada profesionāla nodevēju kliķe,kura savulaik nodeva savu LPSR,komunisma idejas,kā Jūdasa grašus saņemot amatus neatkarību atguvušajā valstī.Kā jau kārtīgi Jūdasi viņi pieprasija un pieprasa par savu nodevību dažādus bonusus,kas protams tikai rakstūro šo tipāžu īsto dabu un neaprakstamo cinismu un bezkaunību.Dažreiz liekas ka viņi paši pat neapjēdz,kur slēpjas viņu nodevība,jo ar to lepojas un bonusus pieprasa par savu pseidovaronību.
vēlētājs
v
Ja vienotība sadalīsies un izveidosies jauna Partija,tās nosaukums varētu būr-jaunā vienotības šķemba.
Adatiņa
A
Jā žēl ,bet šī nebūs pastāvošā valdiba,tādi ministri,kā no Vienotibas Kozlovskis,Reirs,Šadurskis,Ašeradens un ZZS Augulis, NA Rasnačs,tad ja tādi ministri, visam šim jampadracim nebija jēgas, viņi jau tik ilgi ir tur sēdējuši,kā jāstrādā sen aizmirsuši,ja nevarēja izvirzīt jaunus, nu ko ,tad jau pavasarī vēlēšanas būs,tas ir skaidrs! Žēl gan !!!!
Adatiņa
A
Jā žēl ,bet šī nebūs pastāvošā valdiba,tādi ministri,kā no Vienotibas Kozlovskis,Reirs,Šadurskis,Ašeradens un ZZS Augulis, NA Rasnačs,tad ja tādi ministri, visam šim jampadracim nebija jēgas, viņi jau tik ilgi ir tur sēdējuši,kā jāstrādā sen aizmirsuši,ja nevarēja izvirzīt jaunus, nu ko ,tad jau pavasarī vēlēšanas būs,tas ir skaidrs! Žēl gan !!!!
Nost Jenotu sektu
N
Nost Jenotu sektu
eksperts
e
KAMĒR TĀ NELIEŠU BANDA UZ BRĪVĀM KĀJĀM, MŪS NEVAR GLĀBT NEKAS !!!
ivars graudums
i
Glaabt var saskanjas krievi, paarkrievoshana, kas veel darbojas pilnaa sparaa u Putiniehi!
  • 1
  • 2
Янчик
Я
Весна покажет кто где срал.
hmm
h
Domāju Vienotībā ir jāmainās personāžiem. Rudiem un tumbočkās esošiem personāžiem būtu jādod vieta jaunākiem.
Vārds
V
Vasarā kapu vieglāk rakt.
Pid-ral-lal-lā
P
Galvenais lai apdebilizētā elektorāta pauros būtu harmoniskis miers un viņi varētu nākošreiz atkal pareizi nobalsot, piem. par "Saliedētību" vai tml. svoločgrupējumu. Tad arī Jūrmalas un Rīgas lepno villu čekisti, naclopi ar bandjugām varēs mierīgi treknēt tālāk. Varas cūkmeniem šat tad būs jāuzdejo regulārais bļodas dancis, kurā kviecieni un spiedzieni noteiks katra dejotāja karotes gabarītus. Šādi danči nu jau 24 g. lieliski palīdz apdebilizēt jau tā arprātā sadebelizēto elektorātu. Apdebilizācija gudrējoties līdz apstulbumam pierādās arī komentvidē. TAS IR ĻOTI SVARĪGI !!! Tikai un vienīgi ārprātā sadebelizētais elektorāts arī nākošos 24 g. spēs nelokāmi balsot par komūnistiem, kangariem, naclopiem un svoločiem.
No preses
N
Dombrovskis savu grāmatu sarakstīja kopā ar Čikāgas ekonomistu skolas piekritēju A. Oslundu, kas ekonomistu aprindās tiek vērtēts vairāk kā neviennozīmīgi. Čikāgas ekonomistu skolas atziņas un piedāvāto ekonomisko modeli īsos vārdos var izteikt šādi – maksimāli mazas sociālās garantijas, maksimāli mazs valsts atbalsts veselības nodrošinājumam, maksimāli daudz maksas medicīnas, maksimāla privatizācija, kurai seko cenu pieaugums. Jebkuru tirdzniecības barjeru nojaukšana mega korporāciju interesēs, vietējo nacionālo uzņēmumu izpirkšana, augsta bezdarba līmeņa uzturēšana, kas dod iespēju par niecīgu samaksu izkalpināt darbiniekus, budžeta izdevumu krasa samazināšana, taupot uz veselības aprūpi un izglītības sistēmu, tā graujot šīs nozares. Šīs ekonomiskā skolas pārstāvju, tā dēvēto ekonomisko konsultantu, uzdevums ir kalpot privātajām transnacionālajām kompānijām, kuras, maskējoties zem investoru, attīstītāju un citiem ārēji jaukiem nosaukumiem, patiesībā iznīcina nacionālo ekonomiku un sagrābj savās rokās vietējos tirgus. Šodienas Latvijas ekonomiskā situācija, kad hroniski trūkst līdzekļu visās nozarēs, ir skaidrs apliecinājums, ka Dombrovskis, pildot A. Oslunda un tam līdzīgo ekonomistu konsultantu norādījumus, panāca, lai Latvijas ekonomika tiktu sadragāta, kas nozīmē, ka šo aizdevēju un tiem pietuvināto personu mērķi, ne tuvu nav Latvijas nacionālām interesēm atbilstoši.
Nepateicīgā Latvija
N
, Manuprāt ir jāsāk ar virsraksta tulkojumu latviešu valodā. > How Latvia Came through the Financial Crisis< nu laikam gan nav tas pats kas >Kā Latvija pārvarēja finanšu krīzi <.Ar;i ja spriež pēc faktiem, tad krīze nav beigusies. Manuprāt visupirms kadiem tomēr vajadzētu atvainoties par veiksmes stāstu. Godīgi atzīt ,ka veiksmes stāsts bija liktenīga kļūda
  • 1
  • 1
Vārds
V
Un redzams - maksimāli mazs valsts atbalsts veselības nodrošinājumam. Tā tas jau ir.
  • 1
  • 1
Nav smuki
N
Zaļo zemnieku EM ministre populistiski par gāzes tirgu, bet aizlaižas lapās uz FM, atstājot to risināt citiem, kurus pēc tam lamās.
zvirbulēns
z
Nesaprotu, vai tad partijas statūtos nav skaidri atrunāts kas, kādā veidā var rosināt sasaukt partijas ārkārtas kongresu?
Dainis
D
Traģikomiska "partija". Saucas Vienotība, kaut no vienotības tajā nav ne smakas. Bļaustījās, ka cīnīšoties pret korupciju, bet ir pati korumpētākā Latvijas pastāvēšanas vēsturē. Pirms katrām vēlēšanām bļaustījās kaut ko par latviešu aizstāvēšanu, bet ir pati pretlatviskākā, kādu Latvija vispār redzējusi. Šo sarakstu varētu turpināt ilgi. Pārpratums ne partija un pārpratumi to veido.
Vārds
V
Slimīgas ambīcijas + nelietīga varas resursu un uzticības izmantošana = Vienotība.
  • 1
  • 1
Nepateicīgā Latvija
N
Bilde par rubli. Ar tekstu zem bildes "Jo sliktāk jo labāk" Nogrāva partiju & reitingus uzmeta sponsorus un vēlētājus un laimīgi! Jāmāk. Antonīmu partija. .Jaunrunā -"Vienoti dažādībā = Vienotība"
  • 3
  • 1
Senais
S
Piemirsusies - ? -.
RĀDĪS ŠO TAUTAI PRETĪGO SOLVITU...
R
JO BIEŽĀK RĀDĪS ŠO TAUTAI PRETĪGO SOLVITU JO LIELĀKU PRETĪGUMU VIŅA IZSAUKS !
  • 1
  • 0
RĀDĪS ŠO TAUTAI PRETĪGO SOLVITU...
R
JO BIEŽĀK RĀDĪS ŠO TAUTAI PRETĪGO SOLVITU JO LIELĀKU PRETĪGUMU VIŅA IZSAUKS !
  • 1
  • 1
UZMANĪBU!
U
Tikai ne Viņķele, Pabriks, Piebalgs un Āboltiņa! ATCERIETIES = Vienotības "dāvaniņas" tautai: 1) BĒGĻI - faktiski nelegālie imigranti; 2) geju PRAIDI, 3) grieķu PARĀDI,... BET piga - māmiņu pabalstiem, pensionāriem un skolotāju algām - Seile gatavojas slēgt vēl 80 vidusskolu! Bērnu dārziem privātajiem pabalstus atņēma, pedagogu algu sistēma salaida grīstē, bet Air Baltic afērai 80 miljoni atradās, ministru algām - arī! Domājiet ļaudis - ko vēliet Saeimā!
  • 1
  • 2
Aivars
A
Rižā neliete gribēja kļūt par premjeri, bet tagad nebūs pat partijas priekšēdētāja. Karma darbojas :)
  • 3
  • 2
Noņēmuši savu premjeri, partijas va
N
tagad laimīgi!
  • 5
  • 1
Vienotības komjauniešu Reira un Aše
V
kas nokauj jebkādas cerības uz ekonomikas attīstību
  • 6
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas