Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Vienotība aicina NA un RP apvienot spēkus kopīgai uzvarai Rīgā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jojo
j
Tā kā pēdējā laikā ir redzams, ka labuma no labējām partijām nav vispār nekāda, tad jābalso būs par Saskaņas Centru. SC vēl ir vienīgā partija, kura ar visu atdevi strādā iedzīvotāju labā.
kaķim jāsmejas
k
vaidie, un šie apvienotie pēkšņi ņems un nebūs ne korumpēti, ne populisti?!
Latvijas pilsonis
L
Es aicinu nebalsot ne par vienu pie varas esošam partijām, Tās muļķo Latvijas Tautu Es balsošu par Latvijas Atdzimšanas partiju un profesoru ANDRI RUBINU
Apsveicu!
A
Būsi savu balsi atdevis par visiem Domē iekļuvušajiem.
  • 0
  • 0
Ha!
H
Vēlēšanās apvienoties šīm partijām, ir skaidri saprotama. Būs vieglāk Rīgu izzagt! Kad visi būs kopā apvienojusies, tad viens otru piesegs.
vispār
v
Nils Ušakovs ir labākais Rīgas mērs. Par to nav šaubu! Tāpēc arī šogad jāvēl būs par viņu!
Sarmis
S
Vienotība, RP un VL/TB-LNNk ir nonākuši melu virpulī! Tāpēc SC ir populārākā partija, kura nemāna tautu, bet izdara, ko sola.
ivars graudums
i
Riiga ir latvieshu pilseeta. Taadeelj ir jaapaartrauc Riigas paarkrievoshana. Tas lielaa meeraa atkaraasies no latvieshu pensionaariem, kuri dziivo Riigaa. Vai Ushakovam izdosies tos nopirkt ar paaris tramvaju briivbiljeteem.
jkl
j
Gatavojos balsot par RP, bet tikai tad, ja nebūs ar Vienotību. RP vismaz cenšas cīnīties ar valsts izsaimniekotājiem, lai kā viņus visur par to pazemotu. Vienotībai ar savām kredītbrīvdienām, valsts pārvaldes ielikteņiem, PVN shēmām, veiksmes stāstiem un bez darba esošo izsmiešanu, nav vietas Rīgas Domē, un nav vietas Saeimā.
J
Vienotībai un NA jāatbalsta RP līdere I. Antāne, jo Antāne ir spēcīga personība, Ne Ēlertei, ne Brokai nav pa spēkam uzveikt Ušakovu.
Nāves agonija
N
Varat spirināties cik gribat, vairs tādu aunu nav, kas balsos par jums!
Tukša iršana
T
"Latvijas galvaspilsētu nedrīkst vadīt korumpēti populisti, kas kopā ar ekstrēmistiem nostājās pret Latvijas valsts valodu un sašķēla sabiedrību" Ja ir pierādījumi korupcijā, lai sūdzas " orgānos". Ja nav, tad lai neapmelo. Sabiedrību ir sašķēluši tieši neoliberasti - puse strādātspējīgo ir prom.
Lelle-to Lelle 19 17:18
L
Vēl varu piebilst-mani bērni ir ārzemēs, veiksmīgi iekārtojušies, saņem labas algas un trūkumu nejūt. Paldies par to jums, necienīgie kungi un dāmas...es arī kravāju čemodānu....Par jums varēs balsot te palikušie krievi, ja kādu muļķi vēl te atradīsiet....hihihi.... Un iespraužiet to nodokļu amnestijas likumu sev vienā vietā, parādnieku vairs nav, visi mazie uzņēmēji veiksmīgi bankrotēja un aizbrauca projām ar visiem saviem strādājošiem...citi pārcēla savus uzņēmumus uz citām valstīm, kur nodokļos nenoplēš pēdējo ādu nost. Veiksmīgas pašvaldību jums vēlēšanas....hihihi....
Furer
F
Hugo Wittrock burgermaister vonRiga (1941-1944) . Hail
trusis nejaukais
t
Graudiņa - Šutko... Nu cirks ar taam sievieteem, nu izlemies tak vienu vai otru uzvaardu, bet nee - vajag abus iespert, lai taa riktiigi stulbi izklausaas, laikam lai nepadomaa ka krievene - taads latvisks uzvaards, negribas pakaast? Nu tad nafig tev tas Šutko tur galaa?!
Ilgars
I
Bez ilgas domāšanas pašvaldību vēlēšanās būs jābalso tikai par Saskaņas Centru!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas