Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Āboltiņa: budžeta veidošanu raksturo stabilitāte, partnerība un atbildīgums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
2 laiki
2
dumjbrlāča laikā no 2milj.tautas puse aizdzīta prom svešumā , pat nav vairs kam piķetēt, jo paliek tikai pensionāri un bērni ,kā arī tie ,kas ražo birokrātiju, lai iznīcinātu visu valsti un paliek tie, kas iznīcina savus uzņēmējus/gādājot svešiem kungiem vieglas dienas pārņemot latviešu darba augļus/ nekas nav aizmirsts: atceros to satrakoto sorosītu savangoto pūli doma laukumā, tas bij kaut kāds vājprāts Latvijā ir bijuši tikai divi labie laiki, tie ir ulmaņlaiki un kalvīšlaiki
Kāpēc VISUR un TIKAI !
K
"Komentaarus lasot rodaas iespaids, ka latvieshi ir negatiiva tauta. Visur redz tikai ljaunuma, nekaa laba .... " Šitā dejo ar zvaigzni!, kas sevi un savu varzu slavē - tas NEPAVISAM NAV "VISUR" - LABA VISAPKĀRT ARĪ IR GANA, tikai labam nav sevi jāliela - LABU SLAVĒ CITI.
Ja kas
J
Cik nepatīkama šī sieviete. Kas tie par cilvēkiem Kurzemē, kas varēja viņu atbalstīt kā saeimas deputāti. Otra tik pat nepatīkama ir jaunizceptā deputāte Ilze Viņķele, ievēlēta no Rīgas. Atzīstaties, kas par tādām balso, vai tiešām neredzat kas par cilvēkiem. Cauri visām porām spiežas ārā nepiepildītas negatīvās ambīcijas. Fui!
Oskars
O
Es domāju ,kad viņai laiks iet tīrīt SNIEGU , jo Latvijas iedzīvotājiem viņa valdot divus gadus vēl nevar IEDOT DARBU tautai ,bet priecājas ,kad tā IZBRAUC , man KAUNS kad Latvijas SAEIMĀ tādi DEPUTĀTI kuri neprot VADĪT un SKAITĪT Latvijas NAUDU ,lai to GODĪGI TĒRĒTU .
I.Gr.
I
Komentaarus lasot rodaas iespaids, ka latvieshi ir negatiiva tauta. Visur redz tikai ljaunuma, nekaa laba. Un rakstiitaaji pashi juutaas ljoti gudri. Tad nebriinaties, ka jaunatne brauc no Latvijas prom, ja vinjiem tikai taadus staastus staasta! Nupat vaacu TV zinjoja, ka Anglijaa studentiem no 2012. gada par studijaam buus jaamaksaa 10700€ nodevas gadaa. Tad lai vismaz jaunatne studee Latvijaa! Anglijaa vinji par to nespees samaksaat!
U2
U
..kā var...nemelot!!!!! (einārs)
Palermo sveiciens
P
Liekas ka tieši šis tik nepieciešamās lietas pa īstam pietrūkst...... propaganda JL-Vienotības gaumē - ciniski, brutāli un nekompetenti.
Barons
B
Es nekad neesmu cienījis cilvēkus, kas slavē paši sevi. To cik "ideāls" ir šis budžets, varēs redzēt pēc gada. Tad arī novērtēsim. Bet patreiz vēmiens nāk. Smieklīgakais, ka tas atkārtojas katru gadu. Copy -> Paste... Bet dzīve paliek arvien sliktāka un sliktāka. TAS IR VALSTS IDIOTISMS!!!
d
d
nu gan šitā sieviete ir demagogs
dīvāni gan
d
Nu nevajag jau uzreiz visus pataisīt pa žuļikiem un likt vienā groziņā :(
durnis
d
Nu interesanta gan domāšana... tātad ,ja Jenotības biedrītis ,tad kristāltīrs un ar zilām asinīm ,ja citas partejas tad noteikti zaglis un korumpants... nu te nemaz nepieskaros oranžajiem... tie jau tagad ārpus likuma.... Vai tādā gadījumā nevajadzētu valstī izveidot JENOTĪBAS TROIKAS un visu pārējo parteju biedrīšus un to balssotājus LIKVIDĒT kā šķiru un būtu valstī jauna PSKP JENOTĪBA !!! Un cik saprotu JENOTĪBAS VALDĪBĀ NU TIEŠĀM IR PAŠI PROFESIONĀLĀKIE MINESTERI !!! Kā var nemelot ... !!!
Lelle
L
Man neko V nav nodarījusi, vienīgi viņi negrib kustēties pareizajā virzienā. Aizdevēji prasa strukturālās reformas un progresīvo nodokli, uzņēmēji tāpat, bet šie pagaidām ni un ni...laužas kā vecas meitas. Vienotība NEDARA visu, kas būtu JĀIZDARA! To nu Tu man necenties iestāstīt! Viņi turpina strādāt ar oranžo un buldozera saliktajiem zaglēniem un korumpantiņiem svarīigos valsts iestāžu vadoņu amatos! Kamēr viņi nenomainīs pret godīgiem profesionāļiem, tikmēr te nekas nemainīsie, Ne jau budžets ir svarīgākais, bet tās naudas apgūšana! Vai kāds ir painteresējie kas, piem., notiek VRTVC?! Vājprāts! Es nekad par oranžajiem kropļiem neesmu balsojusi! Nepiesien man tos valsts izlaupītājus, arī ne par LC, TB, buldozeristiem! Te mana sirdapziņa ir tīra!
Lelle
L
Iepriekšējais man s koments tai Klibajai pīlei domāts!
Lelle
L
Es joprojām viņus atbalstu, tāpēc klauvēju pie viņu saprātiņa. Ja tā turpinās, tad būs tas pats kas ar oranžajiem...
durnis
d
Viņai, taisna lieta ir tik sēdēt pie siles ,bet kas notiek ar valstspiederīgajiem, pie pakaļas... Neesmu redzējis vēl valstī kaut vienu parteju ,kas būtu domājuši par tautu un šitie Jenoti nav izņēmums !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas