Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Āboltiņa: Kravcovs mānījis vēlētājus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķe
l
Kauns un negods Saeimas pozīcijas deputātiem, ka pa visiem nevar atrisināt Kravcova problēmu...... Nu sanemieties tak reiz radikālāku metožu pielietošanai.....
totāls absurds
t
Ja nezin valodu, tad nevar būt pilsonis, tātad pilsonība ar īpašu likumu jāatņem un Kravcovam valodas eksāmens un pilsonība jākārto vēlreiz.
K-K
K
... Piekritu !!! Aboltina pati ari ir manijusi veletajus - ka nezin Saeimas kartibas rulli - pec kadam likumibam tad strada vinas vadita Saeima ???
alberts
a
Kracovs ir ievelets un VISS.Lai sēž un neko nejedz.Tādu tur nav viņš vienigais.Koalicijai bus vieglak strādat.
Ali
A
It kā pati nebūtu mānījusi vēlētājus, ko arī turpina darīt, bet savā acī jau baļķi neredz.
rullis
r
Kaut ko es te nesaprotu. "Saeimas kārtības rullis" ir likums, kas jāpilda, vai nav ? "18. (2) Deputātu ar Saeimas lēmumu var izslēgt no Saeimas sastāva, ja pēc viņa pilnvaru apstiprināšanas tiek konstatēts, ka viņš: 1) ievēlēts, pārkāpjot Saeimas vēlēšanu likuma noteikumus; 2) neprot valsts valodu tādā apjomā, kāds nepieciešams profesionālo pienākumu veikšanai; " Nekāda valodas apmācība nezināmu laika posmu vai jautājuma atrisināšana visdrīzākajā laikā tur nav noteikta. Likumā jau ir paredzēts, ka kāds deputāta kandidāts var būt maldinājis savus vēlētājus par savu atbilstību ieņemamajam amatam un tādēļ jārīkojas saskaņā ar šo likumu. Ne jau vēlētājam jāuzņemas atbildība par kāda kandidāta noslēpto neizglītotību un jāveic izmeklēšana, tādēļ pilnīgi muļķīgi skan Saskaņas centra apgalvojums, ka vēlētāji devuši mandātu
nekojausev
n
Traks esi, tad jau visi to vien darīs kā gānīsies
artis
a
Tos, kas apvaino Vienotību, vajadzētu izsūtīt uz Īriju!
alfrēdonkuls
a
Liekat mieru Solvitai! Vienīgi Vienotība drīkst mānīt vēlētājus, jo viņi ir godīgi!
Laimite
L
Tas ir Freibergas panakums, kad sis veca pensionare izkepaja latviajs valods likumu. Tacu,pats svarigakais ir kas ir jadara ir japarbauda kura vieta, pie kadiem apstakliem sis Kravcovs ir ieguvis Latvijas pilsonibu? Tas ir pats svarigakais un butiskakais kas ir jakontrole Saeimas Izmeklesanas komisijai un Latviajs prokoraturai, un KNAB, jo tas ved tiesa cela pie Latvija pastavosas korupcijas, pie negodigam darbibam valsts parvalde. Kravcavs, kamer vins apgust valst valodu, nedrikst sanemt algu saeima, jo vins tacu nepilda savus tiesos darba pienakumus.
lūk tā
l
kas nu, kas nu bet tā kā Vienotība ir mānījusi savus vēlētājus vēl jāpameklē.
roro
r
Tā ir partijas un vēlētāju lieta. Tie kas viņu nav izvirzījuši vai par viņu balsojuši nedrīgst dot jelkādas norādes. Āboltiņa pati un visa Vienotība ir mānījusi vēlētājus (vai arī nav teikusi īstos faktus) par nākošā gada budžetu, par vadības veidošanu, utt. Viņiem arī tad nav tiesības atrasties Seimā!!!
Kaija
K
jebkurā normālā darba vietā par melošanu saistībā ar valodas zināšanām, kas ir nepieciešamas darba veikšanai, atlaistu vienkārši no darba. Žēl gan, ka Saeima nav normāla darba vieta.
cola
c
Tagad paauklesimies ar Kravcovu, meklesim vinam skolotaju, palidzesim saprast, jo Saeima tacu ir bernudarzs.Kur var pulceties visi sliktie, neratnie berni, kas melo, kas perk pilsonibu, kas deklarejas vietas, kur nemaz netaisas dzivot, bet vienigi, lai sanemtu 300 ls papildus pie algas. Nu kaa lai so saeimu nem par pilnu?
denis debilov braun
d
nedzirdigo valoda ir atzita par pilntiesigu,bet OKUPANTU ne,tatad kravcovim jamacas latvieshu vai nedzirdigo valoda,izvele un demokratija ta sacit. DDD

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas