Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Āboltiņa: Reformas pašas par sevi nevar būt par pamatu, lai zaudētu valsts ideoloģiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Speciālists
S
Āboltiņa aizej pie profesionāla friziera, citādi Tev vienmēr pēc matu krāsošanas ir netīra piere. Un frizūra arī būtu jāpamaina, šī ir vecmodīga un trula.
Specs
S
Kad nu visi striķi trūkst, tad ķeras pie vecās labās retorikas par "orientācijas maiņu no rietumiem uz austrumiem", tas vienmēr ir labi darbojies uz šo elektorātu. Tad nav neko īpaši daudz jāpaskaidro, jo tad latvieša traumētais gars ir šokā, rezultāts panākts. Piešūt ZRP "kursu uz austrumiem" jau nu ir Āboltiņas pēdējais izmisuma kliedziens.
Ilmārs
I
Patiešām, tas ir nožēlojami un pretīgi, ka Latvijā vēlēšanās vēlētāji atdod uzvaru spēkam, kas neatzīst šīs valsts pastāvēšanas likumību, un tagad nākas lūgties, Nu pasakiet, lūūūdzu, ka Latvijas Republika ir atjaunota pareizi un atbilstoši starptautiskajām normām, tad mēs labrāt iesim ar jums valdībā! Latvieši ir nožēlojama tauta, kas NAV pelnījusi savu valsti!
U2 < vienotībai
U
tukša atvainojiet ļekstēšana un shēmošana..nevar būt par pamatu tam ka noteiktai personai ..noteikti jāsēž spīkeres krēslā!!!!!!!!!!!!
Arī no laukiem
A
Mums ir jāmaina valsts ideoloģija, jo patreiz mūsu valstī valda bagātie, kuri dara visu, lai kļūtu vēl bagātāki. Tikai kreisās partijas domā par tautu un lauķiem
lauķe
l
Nez kāpēc ir iesakņojies uzskats, ka laukos dzīvo tikai pēdējie nabagi, kuriem tā gaidītā panaceja būs kreisa valdība.... Īstenībā uzņēmīgs dzīvesgudrs cilvēks, kas nedzer un neslaistās , bet gan prasmīgi rīkojas ar savu zemi, var dzīvot pārticis un izskolot savus bērnus.....
  • 1
  • 0
Dzens
D
Rodas iespaids, ka Solvita vairs nesaprot, ko runā. Man tā arī nav skaidrs, kas tā tāda par ideoloģiju, ka pēc pagājušajām vēlēšanām ļāva aicināt koalīcijā SC, bet pēc šīm vairs ne. Varbūt tas jānoraksta uz pēcvēlēšanu nogurumu.
lauķe>Kasparam
l
Pēc manām domām SC vēlētāji ir ne vien otrās šķiras pilsoņi, bet gan bezšķiras lumpenlatvieši( par krievpilsoņiem šeit nerunāju, jo tā ir viņu dabiska izvēle)..... Lai gan absolūti neesmu Aboltiņas fane, tomēr tajā ziņā piekrītu, ka Vienotības vēlētajiem ir cita vērtību skala nekā SC Kremļa kārtības tīkotājiem.....
no malas
n
Vajadzētu padomāt vairāk. Ja krievi katrā vietā, kur ir viņu diaspora, iestājas par krievu valodas lietošanu, tas atbilst viņu mentalitātei un ir vienkārši jārespektē. No tā nav jābaidās un pilnīgi lieki visus baidīt bez jebkādas argmentācijas nosaucot viņus par Kremļa kārtības tīkotājiem. Tās visas ir tikai emocijas, pie tam ļoti neproduktīvas. Nav viņi visi tik stulbi, lai gan aprobežotu radikāļu arī viņu vidū netrūkst.
  • 0
  • 0
Ieva
I
Interesanti, ko viņa ar to ideoloģiju saprot? Kaut ko no tās pašas operas, kā pie mums praktizētā "konsolidācija"?
Kaspars
K
Āboltiņas kundze! Cik ilgi Jūs un Vienotība var nodarboties ar demagoģiju un frāžainu politikānismu. Jūsu ideoloģija ir ļoti kritiski vērtējama. Pēc Jūsu spriešanas iznāk, ka Saskaņas vēlētāji ir otras šķiras Latvijas pilsoņi, bet jūsu vēlētāji ir īpašas klases Latvijas pilsoņi. Tas ir galīgais nonsens. Jums Āboltiņas kundze par visām reizēm vajadzētu iegaumēt, ka abu vēlētāji ir vienlīdzīgi kā pilsoņi un viņu priekšstāviem ir vienlīdzīgas tiesības uz varu. Kaut kāda vāvuļošana par Maskavas roku ir vienkārši klajs nomelnojums. Es arī varu apgalvot, ka Jūs tikai ar skaļām pašu izdomātām abstraktām politiskām frāzēm esat par it kā Latvijas attīstību rietumu virzienā, bet pēc būtības reāli darbojaties pret to. Pierādījumus šim apgalvojumam var rast ik uz soļa. Tādēļ domāju, ka Jums jau pienācis laiks noiet no politiskās skatuves.
???
?
Inmteresanti, kuram "gudrajam" ienāca prātā Saeimas balsojumu par oligarhu ietekmes mazināšanu nodevēt kā balsojumu tiesiskuma jautājumos. Diemžēl, šī samākslotā argumentācija tiek tiražēta un ekspluatēta līdz absurdam. Skan idiotiski - mēs par tiesiskumu, bet tie, kas balsoja citādi, ir pret tiesiskumu....Aizmirstot, ka tiesiskums ir tieši tāds, kādu Saeima ar koalīcijas spēkiem ir spējusi izveidot.
vetis
v
Beidziet liet krokodikla asaras par valsts ideoloģiju. Šī ideoloģija,naida kurināšana ir novedusi Latviju pie fakta, ka mēs esam tikai 1900000 (nepilni 1.9 miljoni)!!! Ka mēs mirstam jo nevaram apmaksāt medikamentus.Pabarot bērnus. Ejiet pupās ar savu nacionālo ideoloģiju! Mieru, maizi un nākotni!
liekulības tirgus
l
Vai ļaudis paspējuši aizmirst, ka Vienotība arī pēc iepriekšējām vēlēšanām ilgi ar SC koķetēja un gribēja ņemt valdības koalīcijā??? Tad gan tā nebija valsts nodevība...
Imis
I
Novāciet šo rudo besiju no profīla, nelabi jau metas no viņas skata un mutes palaišanas
Dens
D
Kāda cita situācija, ko viņa murgo. Vai tad pirms vēlēšanām Rubiks nebija SC apvienības sastāvā. Būsim godīgi, vienkārši Vienotībai gribas spēlēt galveno lomu šajā spēlītē, bet tas pēc formulas vairs nav iespējams, jo ir tikai 3.vieta vēlēšanās, bet varu un iesildītos beņķus zaudēt negribas, vienkārši viņai bērnu dārzā nav iemācījuši dalīties ar otru
mārtiņš
m
Āboltiņas kundz, kāda vēl valsts ideoloģija? Vai braukāšana pie friziera ar miesassargiem ir tā ideoloģija? Un kāpēc pirms vēlēšanām nevarējāt savus "ideoloģiskos apsvērumus" atklāti paust? Vējrādītāju partija, nevis Vienotība. Izskatās, ka paši iekšienē ne par ko nevarat vienoties (atšķirībā no Zatlera, kurš tomēr to spēja, lai arī kāds ir rezultāts) un publiski nākas dumības stāstīt.
Mika
M
Tad nu gan demokratijas piemers -ZRP, kas pat mobilos saviem cilvekiem atnema pirms valdes sedes un laikam tacu izspieda parakstus par piekrisanu valdes lemumiem, jo daudzi tomer vel vakar nebija pat informeti kur nu vel parliecinati par sadarbibu ar SC! Trakak ka Traumu laikos!
  • 1
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas