Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Āboltiņa: sabiedrību no politiķiem šķir neuzticēšanās un dialoga trūkums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cony
c
Nēerti pat lasīt tos komentārus,ko publicē speciāli pierunāti tukšpauri,vai aģitātori.Viss taču notiek,nupat demokrātiski balsojam par ko vien gribējam un sastādījām valdību un nāks arī labumi,jo silts ar sildīšanu,nevis ar lamāšanu un labs ar gaidīšanu.Galvu augšā cilvēki mīļie,vai tu krievs vai letiņš visiem jāstrādā,jādomā kā pelnīt,esam taču viena komanda nevis Dinamo,bet mīļā,labā zaļā ,tikai ne Lemberga ,Latvija.Ko citu gribam valdībā,vai atkal Šķēli,Šļeseru vai Lemburgu,šie jau izmēģināja un ar Kalvīti pa priekšu iebrauca totālā krīzē,sakarā ar dumju saimniekošanu.
IM
I
Āboltiņas kundze , bezdarbu vajag atgriezt normas robežās , nevis filozofēt par plaisām. Vismaz pasakiet kad valdība to paveiks , tā ka sen jau bija laiks? Konkrēti termiņus ar valdības atbildību. Tad ar būs pamats dialogam.
pants 78, 79
p
kamēr negrozīs satversmes pantu 79 un 79 + 76(atņemt tiesības saimai grozīt satversmi) tikmēr dialogs principā nav iespējams, jo sabiedrībai nav nekādas Varas, līdz ar to ir monologs kur runā parlaments (valdošā koalīcija) un pārējie klausās, kad tauta beidzot paņems sev pienākošos referendumu varu (pēc šveices referendum barjeru sliekšņiem) tad iestāsies īsts Dialogs, kur ja valdība neklausīsies Tatua izlems viņu vietā.
tander
t
ja jus uzskatat vinus par okupantiem,tad vairs nav par ko runat. Gaidam atvainosanos
jā,jenotības mēsli lieli
j
jenotības mēsli lieli 09:47 VVVVVVVVienotības valdība darīja visu, lai iznīcinātu ,izardītu,izjauktu jaunās ģimenes ,lai tām nebūtu bernu,jo,vienotības valdība atņēma darbu,atņēma maizi ,padzina no savām mājam svešumā pusi jauniešu,izšķīra vecākus,atņēma iespēju bērniem augt pie saviem vecākiem /aizdzenot tos pēc maizes uz ārzemēm/..
VETSPILS SPRIIDIITIS
V
KAA VAR TICEET,VIENI MELI,VISAADI IZGUDROJUMI,VIENAS ZAGSANAS,CITIEM PIETRUUKST NAUDAS SIMTS STULBAJAAM GALVAAM PIELIEK.PAR KO? PAR MELOSANU.PATI ABO;ONA IZGUDRO NEZ KAADAS PREZIDENTA KOMISIJAS,KURAS PAARCEELA UZ RUDENI.TUKSA MULDEESANA.VETSPILS PARAZIITS,MELO BAILES ,KA BUUS JAASEEZCIETUMAA.RUNAA ,NEVIS RUNAA BET KAUTKO MURGO. TAADI VISI ZAGLI UN LAUPIITAAJI JUUS ESIET.TIKUSI PIE SILES.JA JAU NEBUUTU TIK GARSIIGA TAA SILE,TAD JAU JUUS PARAZIITI TAA NELAUSTOS.RE ,KAA CIINAAS PARAZIITS SKEELE,TAISNI ZEEL METAAS.
edisons
e
Vaina ir melos, kurus veicina paši politiķi - kas melojis vienreiz, melos daudzkārt.
gagaga
g
Kāda tur plaisa -Lielais kanjons!
joks
j
Rižā blondīne ir gatavā anekdote. Nedēļu atpakaļ 24.martā pie Saeimas nama praktiski tiešā tekstā sūtīja visus protestētājus di..st, tagad aci nemirkšķinot laiž muļķi par neuzticēšanos politiķiem. Eu kundzīt, no kurienes uzticība radīsies, ja tādas āboliņas un "vienotības" bez mazākā kauna ēnas muļķo sabiedrību, dzen pekstiņus, ļauj saviem saimniekiem no bankām iztīrīt cilvēku kabatas
must kass
m
Nevis "sabiedrību no politiķiem" šķir, bet otrādi- politiķus no sabiedrības šķir tas, ko piemin cien. Āboltiņa. Viņas teicienā, kas liek nojaust it kā sabiedrības vainu šajā problēmā, kā ūdenspilienā parādās Latvijas politiķu fundamentālā kļūda sava stāvokļa apzināšanās aspektā. Latvijā, diemžēl, pastāv t.s. elitārā demokrātija, kad ļaudis, kas nonāk, piemēram, Saeimas siltumnīcai līdzīgajā vidē ( labas algas, kompensācijas un tml.), ātri aizmirst jeb pārstāj saprast, kā dzīvo pārējās sabiedrības vairākums. Šādiem "politiķiem" krasi pietrūkst solidaritātes apziņas. Āboltiņas sejas izteiksme, nesen iznākot pie protestētājiem ( pamuļķīgais smaids viņas sejā), ir labs piemērs solidaritātes trūkumam. Nevar taču iet pie cilvēka, kam sāp, ar smaidīgu viepli- to saprot pat tie, kas no citām lietām daudz ko nesaprot.
juris
j
Cik gan neaptēstam jābūt, lai iedomātos vietējo politikāni neesam sabiedrību. Jo dziļāk mežā, jo resnāki partizāņi.
d-pilietis
d
Āboltiņa: "Šobrīd sabiedrību no politiķiem šķir neuzticēšanās un savstarpēja dialoga trūkums. Mūsu uzdevums ir šo plaisu mazināt. " Ar tautas aplaupīšanu šie taisās mazināt to plaisu! Apņigties var nudien! Kā var būt t ie valdošie tādi stulbeņi?
Lamburg
L
pedejais laiks demisionet
šodien
š
SOLVITA! Pēdējais laiks grēksūdzei!
Villijs Brants
V
vai tos vispār drīkst saukt par politiķiem? viņiem nav nevienas politiķiem vajadzīgās īpašības un arī izglītības nav! :(

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas