Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Āboltiņa un Zatlers vairs nenaidojas un cer, ka valdība nostrādās trīs gadus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
o,"tiesiskuma'koalīcija
o
visur tikai pārprat 01.03.2012 15:34 Ziņot! А вот вам еще одно маленькое недоразумение. Стопроцентно принадлежащий государству Ипотечно-земельный банк, работающий по гарантии Кабинета министров. В нем получила кредит на свой бизнес в виде продажи рядных домов в Улброке некая Ария Домбровска. Правда, когда дела бизнес-леди пошли совсем плохо, банк дал ей отсрочку по платежам и основной сумме. Повторюсь: банк хоть и коммерческий, но при этом стопроцентно государственный. А кто у нас руководит этим самым гарантом банка — Кабинетом министров? Мужчина по имени Валдис Домбровскис. И случайно муж этой же бизнес-вумен. Случайное совпадение? В Западной европе – нешуточный коррупционный скандал в лучшем случае с небольшим тюремным сроком. А у нас – лишь сущее недоразумение.
Latgaliete
L
Es arī ceru un esmu par to.
tauta tā jūt un runā
t
tam no zviedrijas zviedri, pateicībā par viņu banku glābšanu, laiza pakaļu jenotu lācim un slavē viņu vienā gabalā par to, kas šis aplaupīja savējos, lai izglābtu zviedru naudiņu un lai izpatiktu ārzemniekiem
:::)
:
Lai gan citu skatījumā S. Āboltiņa sāk arvien vairāk sevī iemiesot dzelzs lēdijas tēlu ____________________________________ Man dzelzs lēdija driizaak asocieejas ar VVF. Aboltinja ljoti saaka atgaadinaat Kalviiti.:)
Janka
J
Āboltiņa ir varaskāra, melīga intrigante, kuru no varas jātur pa gabalu. Nekādu principu, tikai ambīcijas un alkatība.
tam no zviedrijas
t
zviedri, pateicībā par viņu banku glābšanu, laiza pakaļu jenotu lācim un slavē viņu vienā gabalā par to, kas šis aplaupīja savējos, lai izglābtu zviedru naudiņu un lai izpatiktu ārzemniekiem
No Zviedrijas
N
Tu smagi kļūdies - 1) tieši zviedru politiķi jau no paša sākuma vāji slēpa pārsteigumu par Godmaņa valdības (ne Vienotības starp citu) izvēlēto krīzes risināšanas politiku un prognozēja Latvijas tautai īstu stålbad ("tērauda vannu" ar ko šeit mēdz apzīmēt to, kas arī Latvijā arī notika) - bet man liekas, ka nevienam Latvijā nebija sajēgas par to, kas gaida un 2) nav gadījies dzirdēt, ka zviedri slavētu Latvijas politiķus - bet to, ka viņi novērtē Latvijas tautas sasniegto un izciesto - to gan. Ja Dombrovskis vai Vilks tā plītētu baņķierus Latvijā kā to dara zviedru finansu ministrs Zviedrijā vai ik dienu - tu arī runātu citu valodu.
  • 1
  • 0
No Zviedrijas
N
Pagaidām grūti redzēt labāku koalīciju par esošo, bet ir 2 lietas, kuras manuprāt ir vitāli svarīgas, lai Vienotība saglabātu uzticību. 1) Ir jābeidz uzvesties tā it kā sekmīgā rāpšanās no krīzes bedres būtu politiķu nopelns. Pat zviedru finansu ministrs zviedriem nebeidz aizrādīt, ka krīzes pārvarēšana ir tikai un vienīgi Baltijas tautu smaga darba nopelns. Dombrovskim nāktos izrādīt vairāk pateicības un atzinības Latvijas cilvēkiem kā mājās tā arī visās starptautiskajās sanākšanās/semināros utml. 2) vairāk mugurkaula un pašcieņas/aukstasinības- neraustīties kā izbiedētām sliekām gribot mainīt vai katru likumu, ko kāds sadomā izaicināt.
sens
s
sie frofesionalie valsts izsuceji grauj-ekonomiku valsts no grimsanas nevar piecelties kadi 3 gadi jau tagad jastada jauna-valdiba ja negrib galigi-nogrimt....
Moriss Berts
M
Nemaz tik ilgs laiks nav pagājis, kad vadošie politiķi sapratuši, ka šī ir ne tikai līdz šim labākā, bet arī vienīgā koalīcija stabilas valdības nodrošināšanai. Kā nu tā veidojās - tas ir cits jautajums, bet tā jau ir vēsture! Jādomā par rītdienu. Visādus izteiktus "epitetus" par tankiem nevajag tik daudz pārspīlēt un interpretēt. Tagad ieinteresētu personu izprovocēta ir sākusies "Ostu izpārdošanas" prognozēšana, kas nebalstās ne uz ko. Vai tad ostas nav jāattīsta? Bet, kad iejaucas starpostu konkurences intereses, tad jau var samuldēt vislielākās muļķības, un lētticīgie ticēs. Tas ļoti bremzē ekonomikas attīstību un balansē uz attīstības sabotēšanas robežas. Zatlers vienmēr ir bijis iecietīgs - tāpēc arī daudziem rodas nepareizs priekšstats, ka viņš iet citu pavadā, bet tas tikai tā ārēji liekas. ZZS beidzot var nodarboties ar savu pamata uzdevumu un aizstāvēt zemniekus, ar valdību vienojoties par vispārēji lietderīgām prasībām, jo aizstāvēt atsevišķas intereses tā vairs nespēj. Bet SC pēc referendumā "savārītā" rūpīgi jādomā un jāmeklē politisks attaisnojums savai eksistencei. Bez sadalīšanās diez vai tas izdosies... Ar cieņu, Morberts
BRIDŽA
B
Es piekrītu Morberta kungam un gribu piebilst, ka Zatlers ir goda vīrs,tik netrūkst tādi kas par viņu izsakās nepamatoti negatīvi. Man gribētos ,lai vairāki būtu tādi politiķi kādsir Zatlers.
  • 0
  • 0
ja
j
zatlers mīkstais krams ,vienotība bīda savus ielikteņus maksas amatos,vl histeriski grābj visu ,kas nav piesiets - sapnis ne koalīcija
  • 3
  • 3
urā
u
tad nu vienojušies par ostu pārdošanas naudas sadali
siles garša pār ZRP+jienotība
s
ZRP ir Vienotības rokas pagarinājums ,kas arī bija jāpierāda Nekādu reformu nebūs ,būs tikai Vienotības īkšķis "tiesi9skuma koalīcijā .
ābolīša triumfs
ā
Zatlers beidzot pabāzts zem jenotu papēža, balsosim par ZRP, kas ir Vienotība 2
Murgs
M
Neticu pamieram.
  • 1
  • 0
Dzelzs senjora
D
Lai gan citu skatījumā S. Āboltiņa sāk arvien vairāk sevī iemiesot dzelzs lēdijas tēlu, viņa sevi vairāk jūt kā demokrāti, kura pirms lēmumu pieņemšanas uzklausot arī citu domas. ========================================================= Nav gan manīts, ka Vienotība un tās rižā bestija būtu KAUT REIZI uzklausījusi alternatīvu viedokli. Nē, te pat nav runa par opozīciju, runa ir par it kā tuvākajiem sabiedrotajiem. Un tas, cik neganti savulaik āboltiņa gānīja un lamāja Zatleru par viņa lēmumu nestāties partijā Vienotība lieku reizi apliecina āboltiņas pašnovērtējuma komiskumu un nepamatotību. Ak jā, pēc bezkaunīgās robežu biznesa ielobēšanas savā kabatā āboltiņai varbūt vairs nevajadzētu runāt par kaut kādām demokrātiskām vērtībām. Vistipiskākā postsovjetu telpas korumpante, ne miņas no rietumu tipa demokrātes.
haha
h
Kad vienreiz autore nobeigs pamatskolu un sapratīs, ka jābeidz rakstīt idiotiski virsraksti? Tas tā, pielāgojoties raksta virsraksta stilam...:-)
Senais
S
Ņemot vērā šīs valdības ilgstošo esamību jau pirms Nr.2, tai nu būtu laiks iet...
Arturs M.
A
Labak,lai Slesera un TP vietaa nenak NEKAS! Pasarg Dievs!
  • 0
  • 1
Ja
J
ņem vērā, ka TP un Šlesera mācītāji vairs neeksistē, tad pilnīgi skaidrs - nav kam nākt aizgājēju vietā...SC kopā ar ZZS ir par maz....
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

uzziņa


Ar ko lepojas Solvita Āboltiņa?

Ar tautas nobalsošanas rezultātiem, kurā sabiedrība ir parādījusi atbildīgu un cieņpilnu attieksmi pret savu valsti un tās pamatvērtībām.
Ar Valda Dombrovska valdībām, kuras izvedušas valsti no krīzes un nostādījušas to uz attīstības ceļa.
Ar Jauniešu parlamenta darbības atjaunošanu Saeimā, kurā līdzīgs forums bija 90. gadu vidū.
Ar parlamenta un nevalstisko organizāciju sadarbības izveidošanu, rīkojot nevalstisko organizāciju forumus.
Ar to, ka Saeima ir padarīta pieejamāka cilvēkiem. Tajā tiek rīkotas arī dažādu organizāciju un sabiedrības grupu ierosinātas izstādes.

Ar aktuālām tēmām veltītām konferencēm parlamentā, kādas bija arī par valsts attīstību un demogrāfiju.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas