Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Abramovičs pēc pastaigas pludmalē klusi aizbrauc no Latvijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nonācis
n
vai tad naudas grūtībās?
soliste
s
Kur mēs, letiņi, tiksim ar savu negatīvismu! Esam un būsim ekonomiski atkarīgi, un principā jau vienalga, no zviedriem vai no krieviem. Pēdējo mentalitāte un vienkāšība vismaz jau pārbaudīta uz savas ādas. Laba ziņa, ka bagāti cilvēki brauc uz Latviju! Tā ir jābūt. Dievs devis mūsu valstij izdevīgāko ģeopolistko atrašanās vietu, tranzīts, sakārtota banku sistēma un skaistā daba, mērenais klimats ir lielas priekšrocības, kuras izmantodami, mēs varētu nodrošināt saviem bērniem labklājību nākamajās paaudzēs. Neviens cits nav vainīgs, ka Lembergs sēž Ventspilī un pārējie zagļi Rīgā. Esam pelnījuši tādus valsts vīrus, kādus esam ievēlējuši! Paši esam lohi, tāpēc apskaužam bagātos un tos norejam. Nožēlojami. Būtu priecājušies par citu veiksmi un tiekušies, kaut vai drusciņ, uz to pašu. Diemžēl krīze valstī un no ekonomiskās aprites izsistie aktīvie cilvēki pierāda to, ka diemžēl savā valstī vairs nebūsim darba devēji, bet vairs tikai - darba ņēmēji. Kalpu tauta. Tad muti ciet, un tā arī uzvedamies!
Lelle
L
man nu gan jāzina kur viens jūds vazājas, ko rij, dzer un kakā...izskatās, ka viņa $ūds pat no zelta., ka masu mediji nebeidz vien jūsmot par vienu Krievijas zagli.
*****
*
Jā, laikam jau "Diena" pamazām iet "pa burbuli" ja tik svarīgas ziņas jāpublicē,
Preobraženskis
P
un Švoņģers nebija starp "Jaunā viļņa" viesiem?
he!
h
Ta biedriem bija pedeja reize paverot skaistaas Jurmalas priedes un smiltinjas,domajams ka visai driz NATO valstis parejos krievijas spiegus un to saimniekus-krievijas banditus-miljardierus,peec banku kontu "iesaldeshanas" vagoniem un lidmashinu charterreisiem shkures ara no NATO valstim, civilizetam zemem...
Nu
N
1) Krievijas miljardiera Romāna Abramoviča jahta Pelorus klusi no Rīgas pasažieru ostas aizpeldējusi SESTDIENAS naktī. 2) .Abramovičs PIEKTDIEN devies pastaigā pa Jūrmalas pludmali - no Majoriem līdz Dubultiem, bija tērpies kā parasts atpūtnieks – šortos, sandalēs un kreklā, tāpēc ļaudis viņam nekādu uzmanību neesot pievērsuši. Miljardieri pavadījis arī viņa kompanjons Sergejs Kapkovs, un atpakaļ ceļā vīri iegriezušies uzņēmuma Latvijas balzams viesu namā, kas pieder R.Abramoviča draugam Krievijas biznesmenim Jurijam Šefleram. ------------------------------------------------ -- Balzāmiņu iedzēra, vai ne? ha-ha-ha! 3) CETURTDIEN R.Abramovičs bija I.Krutoja dzimšanas dienas ballītē, no kuras ātri un klusi pazuda. Mediji miljardieri tā arī neieraudzīja Jaunā viļņa koncertos. 4) Kāpēc tāds KAUTRĪGUMS un NAV uzrakstīts kādus DARĪJUMU viņš veicis? Latvijā- Jūrmalā apmeklējuma laikā!
pro
p
Nu, skaisti tak: Abramovičs, Šeflers, Švidlers, Fridmans,Ismailovs, Ahmetovs, Džabrailovs. Kāds gods Jūrmalai! Kāds gods Latvijai!!!
re
r
bagātniekam viņa slava par viņa bagātību iet pa priekšu, lai cik kluss tās īpašnieks. Drīzāk Romkam der pamācīties no mūsu politiķiem, amatpersonām - apšaubāmi iegūta bagātība, bet ne vids, ne policija kā neredz, tā neredz ;)
psihalogs
p
Vai kada skade un pardzivojums nu ir , ka Krievijas zids-bandits Abromovics neatstaja savas fekalijas Jurmalas smiltis ar kuram varetu pamielotis Latvijas valsts izlaupitaji, latviesu tautas slepkavas Godmanis, Gailis, Naglis, Birkavs, Skele, Sleseris, Pauls, Motte, Kinna, Krasts, Straume, Lembergs, Demakova, Kalvitis, Berzini un citi LC, TP, LC/LPP, ZZS banditisko grupejumu maitu klijas.....
no malas
n
Abramoviča uzvedībā tiešām liecina par cilvēku ar smadzenēm un acīmredzot ne par velti viņš pie tās naudas ticis un nav visu pazaudējis. Itkā viens no bagātākajiem cilvēkiem, bet ne tur baigi zīmējas ne izrādās. Uz kautkādiem balagāniem respektīvi JV koncertu nemaiz nejiet. Mums jau te pilna valsts, kur cilvēkiem ir labi ja 0,0001% no tās naudas kas Abramovičam, bet izrādās cik tik nu var :) un pārējos par "mēsliem" uzskata
rq
r
Hazaru kaganata un Cingishana mantinieku simbioze, kas notiek krivu valoda zem krievu izkartnes....
Ha!
H
"Mediji miljardieri tā arī neieraudzīja Jaunā viļņa koncertos. ----------------------- nu gan sacerējās..... gan jau emaz nebija paredzēts to apmeklēt... visa "aizsegā" .. arī krutā dzimšanas dienas balles.... sanāca "ģimene" apspriesties... štelles sarunāja un izšķīrās.... a nafik viņiem vēl koncerti.... ja sagribēs, tas pasauks Eltonu uzstāties...:P ;))))
dr.akula
d
...trešais no labās - točna nav Abramovičs !...kauns Dienai par melīgu informāciju ! :D
ag
a
Šāda info nav Dienas cienīga, bet Diena jau labāk zina.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas