Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Advokāti Grunte un Cers turpmāk darbosies bez Lozes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gm
g
Lieliskie komenteetaaji laikam sagaidiija, ka advokaati shiis izmainjas komentees shaadi: "lai nechakareetu abu biroju izaugsmes iespējas, lieki nekasiities savaa starpaa un nesakjeeziitu savu vaardu ar kaadu personu, kas saistaas ar bankroteejoshu politbiznesu, pirms tam liidz bankrotam novestu valsti un dariijuma partneriem." Loze patieshaam nekura nepazudiis - iipashumu var atnjemt, kontus aresteet, bet pieredze un zinaashanas paliks. Jaasaka, ka diezgan pamatiigas. Vieniigais, ka vinjam ar laiku buus jaasamierinaas ar svaigaako, redzamaako Shkjeeles uzmestaa simbolu. Bet tas nekas - ilgi nebuus jaagaida, kad buus naakamais.
Gella
G
Lai stimulētu abu biroju izaugsmes iespējas, pilnībā koncentrētos uz juridisko pakalpojumu attīstīšanu, kā arī turpinātu nodrošināt augstākās kvalitātes pakalpojumu sniegšanu Latvijas un ārvalstu klientiem". nu nu..... ar šo lingvistisko ekvilbristiku viņi centās pateikt kautko pavisam citu.....
dārgais jurists
d
Tad ta nacionāla mēroga ziņa?! Paputēja prastu žuļiku shodka. Cik reižu Loze, Grunte vai Cers ir redzēti tiesās? Kur ir viņu spožās prāvas? Tā paiet šīs pasaules godība. Konsultantiņi...
@
@
Kāds Latvijā, pusmafiozā valstī, sakars starp darbiem un IQ? Ar sili sakars! Kurš pieplok valsts vēnai (vai tiem, kas pie tās jau zīž alkatīgi), tas paēd un paēdina arī šofera dēlu. Nekāda sakara ar IQ.
es
e
Vai Tu tiešām domā, ka šis kaut kādā mērā saistīts ar ekonomisko krīzi?!!!!!!!!!! Viņam taču digitālgeita spīd un Šķēle uzmeta. Nebūtu labi pavilkt līdzi citus...
CIO
C
Ziniet, ar vecumu nāk klāt kāda laba atziņa - "pagaidīsim, paskatīsimies". Lozem IQ tik un tā ir pietiekoši augsts, lai nepazustu no aprites, un gadījumā, ja "līdz personisko uzņēmējdarbības projektu saistību nokārtošanai" ar advokatūru nekas netiks pelnīts un lietās nefigurēs, man pat interesantāk būs vērot kā krīze ietekmē viņa spējas un izpratnit ajā pašā industrijā, kurā puiši ar vienkāršākām sejām jau atdeva galus - saknīši, ozoli u.c. Vienkārši incanti :)
jānis
j
paziņojums gan smieklīgs, jo klaji nepatiess.
Šampēteris
Š
Turpmāk griezieties birojā " Švarc un Mētelis".
kaimiņjanka
k
Nu ko...??? Saimnieks kucēnu uzmeta...........................................Slikti vaukščēja...
Kolegim
K
Nu nedirs, pats labi zini, ka Lozes laiks ir pagajis!
Izlozēts gruntīgs cers
I
Viņi baidās no Peimaņa likteņa.
Mjāāā
M
Lielākais KRETĪNS īrētajā Mākoņmājā tik iemasturbē! PAKALPIŅI nošancē kā VAJAG ...lielākajam KRETĪNAM ... kad redzi visu to šļuru, toč gribās šos LOPUS -tautas čakarētājus paņemt tā pa riktīgam aiz mazā krāna!
naivais
n
Interesanti, kad Kampēja piečakarētie partneri sāks atklāti liecināt? No kā baidās Liepnieks, Loze un Co...?
Izlozēts gruntīgs cers
I
Tad Šķēle beidzot pavisam noracis sava zicpriekšsēdētāja biznesus atriebībā par Jūras līča nepārdošanu?
kolēģis
k
īstenībā brīnos, kāpēc Loze tik ilgi uzturēja tos abus slinkos liekēžus - Grunte & Ceru! Lai Lozem izdodās - pieredzējis krīzi viņš būs, maz Latvijā tik spēcīgu biznesa advokātu - lai tik tagad spēj ātri visu sakārtot un iet atpakaļ lietās!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Paziņojums presei

Tiesu izpildītājs pārdevis visus "Tango projekta" īpašumus

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Ingas Spriņģes rakstu par Jāņa Lozes un Andra Šķēles attiecībām lasiet šeit!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas