Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Afganistānā ievainots Latvijas karavīrs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis
J
Viens ievainotajs,protams,nav liels zaudejums.Bet paliek jautājums.Kapēc viņš tur atradās?Kapēc Latvijas sīkvalstij(pie tam ,nabadzīgai)jāuztur Afganistanā militārais kontingents?Tās muļķības par valsts drošību,liekas,visiem sen jau apnikušas...
ASV
A
Latvieši tur čakarējaš lai ASV varetu pasaulei teikt ka sī okupācija esot starptautisks pasākums.
vinnijs
v
Kas tas Hadsons tāds ir, ka viņam būtu pie mums programmas jāraksta? Ja bāleliņi grib kandidēt un strādāt, tad arī lai raksta!
papucis
p
Tāds darbs.
Kurrats
K
Būs jau labi! Lai apšaudē cietušais karavīrs VESEĻOJAS!
Z
Z
Varetu domāt,ka kādu baigi ineresē, kas ir tas pēc asinīm izslāpušais karotājs
Sniper'sEye
S
Būtu labi, ka mūsu puišu sievas aizstāvētu Latvijā palikušie it kā mūsējie, -- kamēr mūsu puiši afgāņu sievietes aizstāv.... bet.... JL/Vienotības Dombrovskis, kuru Maikls Hadsons, pakļāvās tuvākiem čomiem, nevis ieklausījās Hadsonā... Un tikai pēc tam Hadsonu pieaicināja SC ... Tā kā ne jau Hadsons, kurš tiešām grib palīdzēt, vainīgs, ka viņu uzmeta/pameta, tie, kuri neprot nesolīt, bet negrib un nemāk darīt.
ērce
ē
marš mājās, Afganistānas okupanti!
I.Gr.
I
Iegaumeesim. Afganistaanaa muusu puishi aizstaav afgaanju sievietes! Nesen redzeeju vaacu TV bildi, kuraa bija redzama jauna, ljoti gliita afgaaniete, kurai talibi bija nogriezushi degunu un ausis, jo vinja bija uzdroshinaajusies atstaat savu viiru. Un vai par talibu naaves sodiem, apmeetaajot ar akmenjiemzemee ieraktu cilveeku neesiet dzirdeejushi? Daudzi afgaanji un sievietes, kas tagad driikst iet skolaa veelaas, lai NATO tur paliek. Vajaga vaakt informaaciju un logjiski domaat!
Barons
B
Ja Jūs abi esat vienādos uzskatos ar Jukums, tad piedodiet...!
Jukums
J
Piekrītu par Tavu izvēli, arī es par to vēl domāju. Bet tikai bez TB/LNNK. Lai gan tomēr jāvērtē ir individuāli. Vēlējos tikai teikt, ka Hadsona un Sommervila viedokli ta arī neviens nav uzdrošinajies apstrīdēt - tas, it kā nemaz neeksistē, jo ir neērts "labējam" partijām. Uzskatu, ka viņiem ir taisnība, bet, ka jau teicu, neesmu pārliecināts par viņu ideju realizēšanu no SC puses - uz to norāda netiešas pazīmes. Es velētos lai Vienotība u.c. partijas publiski atbild Hadsonam. Un pavisam noteikti - vēl pirms vēlēšanām. Ja vien viņiem vispār var atbildēt!
kaarliitis
k
dabuuja ko pelniija. ko brauc uz sveshu valsti zemniekus slepkavot.
Zane
Z
Ļoti būtu gribējies, ka ASV ekonomikas profesori būtu palīdzējuši nevis SC, bet partijai par kuru balsošu piemēram es, proti, VL/TB/LNNK, kuru ekonomikas nostādnes neko daudz no SC, starp citu, neatšķiras. Bet nu ASV kungi ir izvēlējušies SC. Skumji, sevišķi tādēļ, ka mūsu puiši palīdz ASV karot Afganistānā. SC, labojiet mani, ja kļūdos, mūsu dalību tur nemaz neatbalsta.
Karogs
K
Tuviniekiem jau sen paziņts, āpsi!
Jukums
J
Saprotu Zani, tikai ko darīt Hadsonam, ja JL kā ekonomiski-labēja partija, viņa ieteikumus un brīdinājumus neuzklausa ka arī izliekas it kā to vispār nebūtu. Faktiski klusē un ignorē, jo pietrūkst pamatotu argumentu lai Hadsonu atspēkotu. Cita lieta ir cik no Hadsona ieteikumiem SC tiešām plāno ieviest un cik pēc vēlēšanam tiks norakti atvilknēs, ka jau notika ar Zīles programmu. Bet, ne par to šoreiz ir runa - mūsu karavīri Afganistanā maksā ar savu veselību par mums visiem. Gribu redzēt ka valsts rūpēsies par viņiem un nečakarēs par četrām aizmirstām patronām pie robežās šķērsošanas. Lai veselība ievainotajam, lai kas viņs arī būtu, un veiksme pārējiem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas