Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Aicina politiķus definēt nostāju pret kultūru un tās finansēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauks
l
Nav iespējams izlasīt šo rakstu. Sorriiiii...
kode
k
Bet meitene tiešām smuka.
pilsonis
p
aizvērsim acis un iedomāsimies, ka atrodamies Latvijā. Tad atvērsim acis un nesapratīsim, kur mēs esam Krievijā, vai ....
e.s.Blofeld
e
Aizvērsim acis un iedomāsimies, ka Latvijā kinematogrāfija ir likvidēta. Tad atvērsim acis un sapratīsim, ka vēl nav. Kāda starpība?
Zai
Z
mīļie cilvēki, domājat, ko rakstāt: "nostāju pret kultūru un tās finansēšanu" - kāpēc PRET?
Lelle
L
Kapēc kuļturņiki negrib paprasīt uzņēmējiem, vai tie ir gatavi stutēt viņu kultūru? Zinu, ka vairums nav gatavi, jo savi bērni un jumts virs galvas pašiem ir svarīgāks nekā tingeltangeļi...Katram maize jānopelna pašam, nevis jālūr uz citu sastrādāto, arī kuļturņikiem..
Человек
Ч
Какая эффектная девушка с микрофоном.
labas
l
Sergejs Djomins diemzel nav nekas ipass. tas varbut ir karikaturas, bet gleznieciba ir attali stavosa! Tuvak stavosas ir latvju drostalinas :)
gio
g
Valsts attieksme ir valsts uzsaukta kino izglītība Kultūras akadēmijā. Jau 20 gadus. Un daudz labu filmu no šīs kino skolas ir radušās? Tikmēr laiskie beztalanti drasē pa Rīgas ielām ar skaļruņiem - "Mums, vispirms! Skaidrā naudā, nevis kaut kādu tur Kultūras akadēmiju Ludzas ielā!" Ja nav talanta un mākslinieciski interesantu filmu, nebūs arī skatītāju. Ja ir ideja, to var arī ar digitālo kameru uzfilmēt, samontēt un ielikt "YouTubā", mākslas vārdā. Daudz tur ir Romanovas vai Putniņa mākslas? Ielieciet kāds adresīti, please!
!
!
Kamdel jus gribat diskutet?! Jusu darbs ir rakstit, gleznot, filmet - radit ko paliekosu. Dotets makslinieks neko nevar radit - paedusam un apmierinatam trukst piespiesanas momenta. Paskatieties uz Sergeju Djominu! Tikai tas parliecinas. Diskute lai politiki - turklat ari tur viss jau ir pardiskutets lidz nelabumam.
!
!
Definejiet, ka nostajaties ar prieksu pret kulturu. Izcakstejusas TP varas laika gan vareja galmam pielist un naudinu par to dabut, vai ne?
pilsonis ZZ
p
Mēs varētu diskutēt gari un plaši, bet diez vai sapratīsimies. Ja mēs runājam par kino, tad arī padomju laikā ir radīti ļoti daudzi meistardarbi "Teātris",etc. Ja mēs runājam par šodienu, tad šajās dienās rāda " Pa Rubika ceļu" Venēcijā,(sasniegums) etc
zanzibars
z
Latviešu kultūras mantojumu radošā inteliģence intensīvi radīja 1920-1930. gados ar ļoti minimālu valsts atbalstu. Nosauciet man vienu Latvijas laika mākslinieku/rakstnieku, kas būtu staigājis pa pasauli gaudodams, ka viņš nevienam nav vajadzīgs, jo viņam nav PIEŠĶĪRUŠI naudu? Kā jau te pareizi teica: izlaidušies! Kopš padomju laika pieraduši veģetēt uz valsts dotācijām un haltūrēt. A priekš kam iespringt, ja vienalga piķi iedos. Ierosinu valstij nedot ne kapeiku šai bohēmistu kompānijai. Tikai bērnu un studentu izglītībai, kā arī tiem, kas uzrādījuši panākumus. Savukārt pārējie, lai negaudo, bet saņemās. Atskatījušies mēs esam jūsu haltūras. Jūs varat labāk! Varbūt tagad būs motivācija.
pilsonis
p
Skumji, ka daudzi te skaita šodienas naudu un nesaprot, ka tas pats Kairiša ar saviem darbiem rada latviešu kultūras mantojumu. LNT ar savu pirmdienas raidījumu- zombijus.
TV fane
T
Kad nauda būs nopelnīta, tad arī varēs dalīt. Zaļo gaismu uzņēmējiem, draudzīgu nodokļu politiku, atbalstu ģimenēm. Ar vārdu sakot - Par labu Latviju, un būs arī kino!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas