Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Aivars Lembergs gatavs apvienot spēkus ar Andri Šķēli

Ventspils mērs un ZZS premjera kandidāts Aivars Lembergs neizslēdz sadarbību ar Tautas partijas līderi Andri Šķēli. Par to Ventspils mērs izteicās LTV 1 raidījumā Labrīt, Latvija!, vēsta db.lv.

«Krīzes brīdī spēcīgas, talantīgas, ar organizatora talantu apveltītas personības atgriešanās politikā ir apsveicama,» sacīja A. Lembergs. Viņš norādīja, ka A. Šķēle neesot apgalvojis, ka nāk, lai darbotos «pret», tāpēc sadarbība esot iespējama.

Viņš arī norādīja, ka, tāpat kā Šķēle, neesot vēlējies iesaistīties priekšvēlēšanu cīņās, taču viņu kaitinot tas, ka netiek izmantotas Latvijas iespējas, ka valdībai esot studentu sindroms – lēmumu pieņemšanai vienmēr pietrūkstot vienas nakts.

Politikā, viņaprāt, darbojas tukšu salmu kūlēji un polittūristi, pie kuriem A. Lembergs pieskaita arī V. Vīķi – Freibergu. Ventspils mērs ir diezgan pārliecināts par savām izredzēm nākamajās Saeimas vēlēšanās, jo vēlētāji krīzē esot sākuši vērtēt, kurš var kaut ko izdarīt, kurš ir vadītājs. «Tas ir Dieva dots talants,» Ventspils mērs izteicās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas