Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Aivars Ozoliņš: Avārijas Zatlers

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
libra26
l
Godīgi sakot, es arī zaglera vietā sāktu uztraukties. Jo ja jau valstij nebūs naudas, par ko tad varēs iegādāties viņam īpašaumu un maksāt pensiju?
Šampēteris
Š
Birokrātiskais sociālisms, kas mūsu politiķiem iznācis veidojot demokrātiju un tirgus ekonomiku, apliecina, ka viņi ir no mūsu vidus. Vienīgi jājautā vai simts gudrākie. Vērojot dažu spriestspēju - noteikti varas atkarīgākie.
nesekok
n
Marekiņš tā aizpļāpājās ar bārdu Mākoņos, ka pat ministru sapulci nokavēja...
Karamba
K
Nu, katrs taču personīgi zin, ka dzīvi " uz parāda" var atļauties tikai ļoti turīgi cilvēki, ja parāds grozās maximāli 10% robežās no ikdienā apgrozāmā budžeta.Tad ko, interesanti, paredz ,prognozē valsts, lienot reāli nesamaksājamos parādos?Ir kaut kas palicis ko pārdot?Diez vai. Un rīcības plāna ekonomikā kā nav, tā nav, un visa tā parādos līšana sanāk tikai esošās sistēmas saglabāšanai.Pusīte aizdevuma maisa tiks vietējām ārvalstu bankām, otra pusīte- birokrātiem.Par abām pusītēm, jeb maisu kopumā maksās pilsoņi un viņu bērni pāris paaudzes uz priekšu.Tā ir tā laime un lieliskā izeja no situācijas,ja? :)
I.B.
I
Esmu arī es pārliecināts, ka no tautas nākuši ŠIE kampēji u.c. Bet gan zinu, ka tas nav no MUMS. Vismaz ne no MANIS.
CR
C
Tas tikai vēlreiz un vēlreiz apstiprina politiskās elites impotenci, neatkarīgi vai tas ir JL, TP, ZZS vai LPP/LC, kā teikt klauni prom, bet cirks turpinās. Taču nepar to ir stāsts, teikšu kaut ko ļoti skarbu, proti, politiķi ir tādi paši sabiedrības locekļi kā mēs, visi viņi ir Latvijas Republikas pilsoņi tā pat kā liela daļa no mums un būtībā politiķi, tikai nedaudz koncentŗētā veidā parāda kāda ir sabiedrība Latvijā, proti, kādi esam mēs paši, jo viņi tācu nav ieraduušies ne no citas valsts vai planētas. Manuprāt beidzot visiem vajag saprast - pie krīzes esam vainīgi tikai un vienīgi mēs, proti, Latvijas sabiedrība, un tikai'caur sabiedrību , ar tās aktīvu rīcību kaut kas var mainīties uz labu.
gm
g
Savulaik iedzīvotāji no bankām aizņēmās bargu naudu reti kad tigodamies par procentiem un nosacījumiem. Dienas balss pietrūka, kad vajadzēja norādīt, ka iedzīvotāji tiek kreditēti daudz skarbāk nekā šīs bankas atļaujas savās mītnes zemēs. Šobrīd Diena un pārējie uztraucas, ka Dombrovskis neparakstās ar milzu pateicību zem visiem SVF aizdevuma noteikumiem. Vispirms tā ir milzu nauda un vēl - viņš aizņemas visas valsts vārdā. Tādēļ Ozoliņam vajadzētu mazliet pierauties un pajautāt vai Dombrovskis aizņemas atbildīgi, nevis klaigāt, ka mums jāaizņemas par katru cenu. Atgādinu - SVF visus šos gandrīz 20it gadus ir bijis vecās elites partneris un faktiski kopā Latvija ir novesta tur kur tā ir novesta. Ir jābūt vienai valdībai, kura sāk daudz kritiskāk skatīties uz SVF kā partneri. Beidzot.
Kaspers
K
Ka tik Zatlers saeimai nenoriebjas, jo cita ieroča viņam nav kā šantāža ar saeimas atlaišanu. Šāda šantāža var būt tikai kā pēdējais līdzeklis. Saeima un Zatlers staigā pa naža asmeni. Cik ilgi šis cirks var turpināties?
AD
A
Jā, ieteikums koalīcijas t.s. "siles" partijām iesniegt plānus, kā atsakoties no SVF aizdevuma apcirpt izdevumus par 1,5 miljardiem, ir lietišķs un īstā reizē. Citādi var gadīties tāpat, kā kādas partijas skaļrunim, kurš laikam būdams aizsnaudies un pēkšņi atmodināts sāka stabulēt, ka varbūt izdarīs tādu izcilu pretīmnākšanu, ka parakstīs vienošanos ar SVF tikai tad, ja šīs partijas ministriju mājas darbu izdarīs ... premjerministrs.
zvirbulēns
z
Zatleru jāliek par ministru prezidentu, baigi gudrs vecis! :)))) P.S. Īstenībā viņš sekmīgi iekļāvies vispārējā, līdzšinējā straumē uz latslāviju un pēcāk Krieviju :(((

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas