Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aivars Ozoliņš: Beznodokļu koncerts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
DD1
D
Padomju laiku komisijas veikalu blatņiku morāli nekas nevar mainīt, pat tronis ne.
deniss
d
ko nozīmē nodokļu plānošana? vai tad NVO nav jāmaksā nodokļi? (cik man zināms, tikai tādā gadījumā, ja tā ir stipendija, kas jāreģistrē MK) Tādā gadījumā jau pašā darījumā pamatā ir bijis zināms, ka šai NVO ir melnā kase un ka Reinikam samaksās skaidrā. Un varam runāt nevis par nodokļu plānošanu, bet gan par kancelejas apzinātu krāpšanos - nodokļu nemaksāšanu, izmantojot pelēko ekonomikas sektoru.
Reinis Lauriks
R
Kancelejā, izrādās, ir vēl lielāki mākslinieki nekā konservatorijā! Gārdzu!
AD
A
Jā, es esmu godīgs nodokļu maksātājs, bet kas esi tu?
anglosaxis
a
Cik jauki, ka te tikai godīgi nodokļu maksātāji salasījušies un nu sparīgi komentē.
ES
E
Runa - stāsts nav tikai par Reiniku. Āboltiņš par Dziesmu svētku nakts sadziedāšanos saņēma Ls 2000,00. Cik saņēma par darbu dzismu svētku organizētāja Rīgas domes kultūras jomas darbiniece. Šodien ne viens aktieris, viduvējs dziedātājs bez Ls 500,00 (uz ķepas)never vaļā muti. Nodokļus nemaksā, bet maksātāji - pasūtītāji kombinē kā var, t.sk. ar Kultūras fonda un līdzīgu fondu palīdzību. To zina daudzi, bet tā Latvijā ir jau norma. Tā darīja arī ārsts Zatlers.
AD
A
Interesanti, vai tagad VID pārslēgsies no KNAB izmeklēšanas uz prezidenta kancelejas izmeklēšanu?
AD
A
Ko var prasīt no vienkāršiem cilvēkiem, ja prezidents (vai prezidenta kanceleja) rāda priekšzīmi?
tam zvirbulēns
t
Ko tu Reiniku vaino? Ja jau mūsu valsts tik bagāta un var maksāt, kāpēc lai puika atteiktos?
kakadu
k
A normāli, ko citu šajā valstī var iesākt, ja ne meklēt iespēju, kā apiet ndokļus. valdības vīri rāda priekšzīmi, kāpēc tad citiem jābūt durikiem un jāļaujas slaukties? Lai gan daudz kritiskāka ir tā situācija, ka latviešu cilvēks nejēdz labu no ļauna atšķirt, kā rezultātā visādi šādi blēži var justies netraucēti darīt blēdības un pārējie vienkārši piemērojas šim puskriminālajam valdības mafiozi stiliņam..
d'Andris
d
Bez jokiem. Ko teiktu, piemēram, Sudraba vai Diena, ja PK uz vienu dienu pieņemtu darbā Lauri un samaksātu viņam Ls 1000 + visus nodokļus? Cita lieta, ja no komersanta tiek pirkti pakalpojumi. Tādēļ no Laura tika pieprasīts rēķins. Nekas ekstraordinārs ... nu gan vārdiņš paspruka ... Problēma jau īstenībā te ir Laurī, kurš acīmredzot savu profesionālo darbību veic kā ... gadījuma darbu algāzis. Ja viņš būt pašnodarbinātais vai viņa intereses pārstāvētu sava vai menedžera firma, tad nekādu problēmu nebūtu. Pajautājiet Laurim, cik viņš par iepriekšējo gadu nodokļos samaksājis? Vai viņa legālie ienākumi sasniedza iztikas minimumu? Šis ir jautājums, ne apgalvojums :)
aploksne
a
Gimenē aug un attīstās nākamā paaudze. Tāpēc es domāju, ka tā ir sabiedriskā labuma organizācija, un es tur varu novirzīt (optimizēt, plānot) savus nodokļus. Ātri, precīzi, bez liekas birokrātijas.
d'Andris
d
Es jau saku, ka prezidentam grūti ar tiem sarežģītajiem nodokļiem :) Visu laiku bija 'cash', bet tagad no valsts kases tikai 'beznals' :( Tāpēc 'jāmudī', lai tāmē ielīstu :) :) Labi, ne jau Zatlers tāmi stāda, ne apstiprina, ne paraksta. Priekš tam ir kanceleja.
zvirbulēns
z
1000 Ls par eglītes iedegšanu? Nu nekauņa mums tas Reinisk, nekauņa, un vēl, kas zin, i nodokļus nav maksājis? Tāpēc es domāju, kur tas puikiņš ņem naudu, lai pa ASV dzīvotos :( P.S. Vispār drūmi :)))
OOOooo
O
kas nākamais? prez. kanceleja nodarbojas ar datoru mikroshēmu eskportu un PVN izkrāpšanu :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas