Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Aivars Ozoliņš: Dārgās darbavietas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xxx
x
Fantastika, kā žurnālisti putro algas mēnesī vai gadā, tāpat bieži gadās, ka vienalga, vai miljoni vai miljardi.
arābs
a
Fliks varētu būt Zigerista skolēns PR un mārketinga jautājumos. Patiešām izcili - viens cilvēks apmuļķo veselu tautu - jau daudzus gadus..... Kas tad Jus isti esat mister Flik? Tas patiesībā nav pat rēbuss - viss ir pavisam primitīvi, ir tikai nedaudz jāpavēro - airbaltic naudas plūsmas un dažas citas lietas Vācu un zviedru laiki Latvijā atgriezušies tā pa īstam, āa - aizmirsu, arī Krievu laiki jau nekur nav pazuduši...
Jānis
J
Ozoliņ, ko darīt !
Ekonomists
E
Nevis tā mēs visi pašūmējamies, bet gan tā mēs visi antišleseriskie sektanti te pacepamies un no mūsu naida pret viņu vairojam vienīgi žults saturu savos organismos. Vienkārši jau smieklīga izskatās tā Ozoliņa sekta ar ikrīta lūgšanām pret slikto Šleseru.
Bite
B
Ozoliņam taisnība, bet kas no tā šleseriem? Tā mēs visi pašūmējamies, bet nekas jau nemainās! Kas pateiks, ko darīt?
T
T
kopumā rakstam grūti nepiekrist, bet vai tiešām ar airBaltic ir tik čābīgi?? redz, ka tomēr leišus no šī biznesa esam izspieduši, un vai tas ir slikti?
vilis
v
Baigi feins raksts!
Šampēteris
Š
29000 mēnesī, nevis gadā !!!
ainars
a
Kur kurmītis? atlaist? no oktobra vais nemaksā? jebsu strādā tagad jaunajā flika kantorī.
Parastais
P
Šlesera gadījums ir diagnoze Latvijas sabiedrībai. Kad šis mantrausis izdara kārtējo populistisko gājienu vai miglas pūšanu, citi politiskie konkurenti neprot asi un, galvenais argumentēti nolikt mazizglītoto kikbokseri pie vietas. Bija izņēmums - Kristovskis pierādīja, ka ir iespējams aizbāzt muti, taču tad jau bija nokavēts, Stendzenieks melu kampaņu bija palaidis uz max apgriezieniem. Tagad, rudens lietainajās dienās visuzskatāmāk redzams, ka tūrismam atvēlētie 5 miljoni ir patiesībā naudas piešķiršana vajadzīgiem cilvēkiem, nevis patiesa vēlme redzēt šeit sakārtotu, pašiem rīdziniekiem patīkamu uzturēšanās vietu. Ozoliņa ironiskie komentāri ir precīzi, taču ironiskais žanrs neliek kariķētajam politiķiem nekādi reaģēt, tāpat kā pana klekša katru dienu uzdotie jautājumi ir bezzobaina parunāšana. Rezumē ir tāds, ka sabiedrība kopumā nespēj nolikt pie vietas meļus, īpaši nekaunīgus mantraušus un populistus; toties daudzi gribētu sagaidīt kādu vadoni, kas visu izdarīs visu vietā. Bēdīgi, ar tādu sabiedrību mēs tiešām iegūsim neizglītotu mantrausi par premjeru (un daudzi klusībā cer, ka tas varētu būt pierādījums, ka mācīties nevajag un godīgums ir atmetams kā rudiments).
klusais
k
Šlesers jau ar ir stāvējis pie " zelta tiltiem" , tā ,ka šis ir tikai turpinājums, tulīt nāks ziemeļu pārvads un tas solās būt grandiozāks par Dienvidu tiltu.
klusais
k
Īsumā stāsts ir vienkāršs , tieši vakar sanāca parunāt ar vienu cilvēciņu ,kas jau daudzus gadus piedalās arī pie vēlēšanu kampaņu organizēšanas. Sanāca pieskārties arī pie tēmas, ka atšķirībā no citiem Šlesers jau tagad sāk savu kampaņu , protams galvgalī esot neaizvietojamais Stendzinieks. Ka tik šī Rīgas reklamēšanas lieta arī nav viena no no kampaņas sastāvdaļām, kārtējo reizi par valsts naudu. Priecājamies rīdzinieki.
dzeris
d
Rīdzinieki gribēja Šleseri - dabūja Šleseri, bet, atklāti sakot, salīdzinot ar iepriekšējās Rīgas domes tēriņiem, "zelta" tiltiem, utt., visi šlesra tēriņi vismaz pagaidām izskatās kā bērna tēriņi konfektēm, tā ka Birks, Šlesrs, Bojārs visi vienā maisā bāžami, ja mums kāds politiķis vai prezidents tiek pie valsts naudas - visi grābj, kā un plēš cik tik lielu kumosu var, kā pitekantropu cilts, kas pēkšņi atradusi mežā beigtu mamutu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas