Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Aivars Ozoliņš: Haosa divjūgs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
I
I
Šķēle jau visus savus sagrābtos miljonus ir pārvērtis eiro tādēļ grib no jauna iegūt uz lata devolvācijas rēķina.
Pitejs
P
Kurmitis ir indikators, jo Ozolinam padevies labaks raksts, jo vins vairak spamo. Iesaku katram rakstam, pievienot tegu, kas paraditu Kurmisa komentaru skaitu, tad varetu atri atsijat butiskos rakstus no nebutiskajiem:)))))
piedāvājums
p
Es, kā viņu barotājs ar nozagtās valsts nodokļu naudām, piedāvāju Šķēlem vēstnieka vietu kādā korāļu rifu atolu valstiņā, kur bez padomnieka Šlesera neiztikt. Abiem patīk eksotika un spekulācijas.
A
A
Kurmīt - vai tu esi sandris točs, vai kaut kā tamlīdzīgi?
ANTIVID
A
kurš vel nezin, tad kurmītis jau sen ir amaskots ka lpplc partijas algots melnstradnieks, kam ir uzdevums sheit skali klaigat pret JL un aistavet slesera mafiju. Par to vinu dikti slave un maksa algu. Sauc viņu sandris točs, vai kaut ka tamlidzigi
TangoArgentiino
T
Kvantu mehānika. Šleseram piemīt vienlaikus enerģijas un matērijas īpašības, kā arī spēja un tieksme vienlaicīgi īstenot politiku 2 vietās - Rīgas dome un Latvijas politiskā skatuve, acumirklīgi mainot savu interešu laukus. Liekas, ka Ušakovam nepiemīt šī spēja. Pārāk spēcīgi spēki saista ar enerģijas un politiskās masas avotu - krievu elektorātu Rīgā. Vai pastāv tālāka šo daļiņu mijiedarbības iespēja ārpus triviālas mteriālas ieinteresētības Rīgas pašvaldībā?
I.B.
I
T. sauc. kurmītis ir šķēlveidīgais muļķķērājs. Ja ne pats no Mākoņiem. Kas ir ar mieru ATKAL palikt par "cilvēku no muļķu zemes", lai diskutē ar viņu vesels. Ha !
Bezpartejiskais pagāns
B
"sāka čīkstēt" - labais! Es pat teiktu "īdēt".
Kurmītis
K
„ņemot vērā Ino 14.59., TP savu darbu jau lielā mērā ir padarījusi,” Pirmkārt – es neietektu ticēt kaut kādas Latvijas Radio špidrilkas spekulācijām, kurai nu Alnumja tik sirsnīgi uz auss ir pačukstējis ES turpmākos plānus attiecībā uz Latviju ... :) Un otrkārt – es vēl jo vairāk neieteiktu ticēt lno muldēšanai. Viņš ir plaši pazīstams stulbenis, kurš cītīgi kalpo saviem saimniekiem. Agrāk – jēlajiem, tagad pi.soņiem ... No viņa objektīvu informāciju sagaidīt vari necerēt .... :)))
Kurmītis
K
Kāda jēga tev ko skaidrot idiņ? Mēs ar tevi šis lietas esam izrunājuši jau desmitiem reižu. Bet, ja cilvēks ir stulbs, tad arī simtā nepalīdzēs. Nosauc man kaut vienu iemeslu, kamdēļ gan man vajadzētu tērēt savu laiku, apgaismojot tādu kretīnu kā tu ???
Andrew
A
varbūt tas ir pārāk vienkāršoti..bet vai nau tā ka Mākoņu Riecienam kredīti gadienā nav latos ?...te tak viņš sagrābās no viena neveiksmīga projektu investora ..viņš arī advokāts, kā vairrākārt uzsvēra svā visnotāl jokainajā intervijā veču žurnālā..un gadienā ne tāpēc visa tā sirdi plosošā vēlme pēc lata koridora paplašināšanas?:)..vispār jau tas būtu tīri cilvēcīgi..de javu no 90ajiem..
dzeris
d
ņemot vērā Ino 14.59., TP savu darbu jau lielā mērā ir padarījusi, mūsu spējai pildīt savas saistības vairs netic pat līdz šim vislabvēlīgāk noskaņotā EK, Šķēle var berzēt rokas. Un, vēlreiz prasu - vēl daudzi domā, ka TP valdībā ir labāks variants, kā SC? Vai arī daudziem ideoloģiska un širma aizplīvuro domu?
Karamba
K
nav jau zvanīts,ka politmafiju tp, lpp/lc izskatā vispār interesē nākamās Saeimas vēlēšanas.. Kā jau radītas nauda ieguvei, tās var novinnēt uz devalvāciju un pazust no politikas. .,iespējams, daži arī no valsts.. Vai tad šamējo spici jebkad ir interesējusi valsts Latvijas liktenis? Taču ne.
lno
l
Satraukumu par politisko nestabilitāti Latvijā paudis ekonomikas un monetāro lietu komisārs Hoakins Almunja, kas tuvākajā laikā plāno nākt ar paziņojumu šai sakarā, atsaucoties uz neoficiālu, bet drošu informāciju otrdien vēsta Latvijas Radio. Kā ziņo radio, Almunja paudis satraukumu par politisko nestabilitāti Latvijā un valdības spēju pieturēties pie iepriekš izvēlētajiem un ar EK saskaņotajiem finanšu instrumentiem ekonomikas stabilizēšanai. Tā kā Eiropas Komisija piešķīrusi Latvijai aizdevumu, tad valdības krišanas gadījumā jaunajiem valdības locekļiem sarunas ar EK būšot jāsāk pilnīgi no jauna, ziņoja radio.
Nelietība
N
Tikai viens piemērs - Šķēles un viņa pakalpiņu nepārtrauktā ažiotāžas kurināšana ap Lata stabilitāti! Cik daudz ļaunuma tas jau ir nesis Latvijai?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas