Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aivars Ozoliņš: Infantilisms

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kants Janeks -MARSALS.
k
esmu par asv velesanam man patik dzordz buss bet kamer nau noravis kepa nebalsojiet,jo svarcneigers neigeru bavarietis uzvares vina zids ar turas nonomusi arnold partneri vins ir tik labs musejais latvietis onkulis man kupsis.
Reālists
R
Spēcīgs un vienlaicīgi analītisks raksts. Saturs atbilst patiesībai. Lai jau dieva izredzētie kvaukšķ un dzīvo savā pīļu dīķītī. Uz priekšu Ozoliņ.
Grads
G
Nevis Krievijas, bet jebkura režīma vai kliķes vai organizācijas, kura vien gatava ko samaksāt, vai kam izdabājot var ko nopelnīt... Ne jau velti tā kārā snuķīša bāzšana visdažādākajās lietās.
I
I
Es jau vairākus gadus saku ka Šlesers ir krievijas ieliktenis un visus darbus kārto tās labā.
Ci
C
Tur jau laikam ta problema, ka parak daudziem gribas normali dzivot, pirms normala valsts uztaisita. Ja uztaisa normalu valsti, tad tur daudz vairak cilvekiem vieglak labi dzivot. Jo mazak korupcijas, efektivaka parvalde, efektivaka ekonomika, etc. Un shiten reizem vajag krietnu devu patriotisma, lai to gaisho visas sabiedribas nakotni staditu augstak par limuzinu shodien, ligumu chomam, nemaz nerunajot par nodoklju nemaksahanu, ar ko katrs videjais Latvijas iedzivotajs nodarbojas.
JĀ,
J
skaidri redzami nopirktie rakstītāji. Līdz šim TP tādus apmaksāja, tagad arī PP mācās. Tuvojas tak vēlēšanas. Tikai nelīdzēs nekas, ne Ļedjajevs, ne skaistums no iekšām.
cirks
c
Kungi, lai jums nedaudz "noietu" (saspringums) varu jūs pilnīgi godīgi painformēt, ka man Krievijā dzīvo 2 onkuļi, 3 brālēni un 2 māsīcas, visi krievi ... Viņu laulātos un bērnus nemaz nepieskaitot. Mēs normāli kontaktējamies. Varētu pieminēt vēl savus Krievijas kolēģus darbā ... utt. Un visbeidzot, ņemot vērā, ka es neatrodu komentāru , uz kuru jūs atsaucaties (laikam dzēsts) un es arī zinu, ka neko līdzīgu neesamu rakstījis - man ir aizdomas, ka kāds maita izmanto manu "segvārdu" :))
Senais
S
Es gribētu papildināt, ka viņi neuzskata par nelaimi apstākli, ka piedzimuši par krieviem.
Normunds
N
Ozoliņa kungs - šis ir viennozīmīgi Jūsu pēdējā laika labākais raksts! Paldies par drosmi saukt lietas īstajos vārdos.
EDGARS
E
Šāda runāšana būtu smieklīga un nožēlojama, taču šis politiski aprobežotais šeptmanis, kas gatavs pārdot jebko, ir Latvijas valdības ministrs. +++ Bravo Ozoliņ! Trāpīgs raksturojums šim ŠARLATĀNAM!!!
hmm
h
Šlesers ir nožēlojams. Nebrīnīšos, ja no viņa arī sieva aizies.
dzeris - cirks 11. 13
d
Jā, par tām pastalām ir tā - daži staigā pastalās, daži brauc limuzīnos, ja tu gribi, staigā kaut basām kājām, tā ir tava problēma, bet lielākā daļa grib nevis bļaustīties u klausīties dažādas pseidopatriotiskas runas no tev līdzīgiem, bet vienkārši normāli dzīvot. Esmu pietiekoši daudz bijis Krievijā, tur dzīvo dažādi, bet tici vai netici - tur ir pietiekoši daudz normālu, adekvātu cilvēku, ar kuriem var un vajag sadarboties ekonomiski, nejaucot te politiku. Es tev pateikšu tādu briesmīgu lietu - tiem krieviem Krievijā arī ir divas kājas, divas rokas un galva.
ņura
ņ
p ā r s ā l ī t s un sabeigts raksts un tāpēc ož pēc politnekorektas personīgas ieinteresētības. ŠLESERS ATKAL VINNĒ TĀPAT KĀ AR SKAISTUMU NO IEKŠĀM, jo te Ozoliņam pasprucis autopilots kā MĒŖīŠANĀS AR KRĀNIŅIEM, kur Šleseram laikam ir labāki rezultāti patiešibā - sods par dienesta stāvokļa izmantošanu neslavas celšanai
kabaks
k
Šoreiz autoram pedālis iespiests grīdā riktīgi . Buldozerista izpratnē tak uzbrauciens ne jokam, un gan jau sekos kārtējā buldurēšana un konvulsīvas reakcijas. Un tik ilgi , kamēr citi "politiski aprobežotie" izgāž vienu referendumu pēc otra, mēs būsim spiesti vērot šo absurda teātri.
Oļiņiete to Janx
O
Kāds zīmēšanai sakars ar izglītību? Tam, kam ir dabas dots talants, lai uzzīmētu piecīti nav nepieciešamas pat tās 3 klases. Izglītība atstāj iespaidu uz cilvēka spriešanas spējām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas