Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aivars Ozoliņš: Pamatu nostiprināšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
meitene
m
vai tieshaam juus visi nesaprotat ka taadass debates izskataas peec sarunaam trakonamaa kur napoleons skaidro spaidermanam varbuutiibas teoriju
cirks
c
Artur, tava fundamentālā nelaime ir domāšanā Krievijas kategorijās. Tas ir iemesls, kapēc tu NEKĀDI nespēj mūs saprast, sauc par naivuļiem utt. Raksturošu tev to ar 2 piemēriem : 1) no padomju laikiem, kas Krievijā turpinās joprojām, tu esi pieradis neticēt nekam, kas tev nav saprotams un visur redzēt apslēptu sazvērestību. Tapēc tu pat NEMĒĢINI analizēt faktus, atzīt kļūdas un mainīt viedokli. To pierāda kaut vai tas, ka tu pat īsti nezini ne kad tika izveidota NATO, ne kapēc, kā arī tu pat nezini kapēc tās raķetes vispār tiek izvietotas Austrumeiropā - tu runā par teroristiem, kaut gan iemesls ir potenciāli agresīvas valstis, kurām 100% reāli IR vai BŪS ballistiskās raķetes - Irāna un Ziemeļkoreja. Saproti ? - VALSTIS un nevis mistiski teroristi. Turklāt ASV vēl pirms raķešu izvietošanas OFICIĀLI PIEDĀVĀJA Krievijas ģenerāļiem atbraukt un pilnībā iepazīties ar raķetēm un visu pārējo ... Kā tu domā - kapēc viņi atteicās ? 2) Tu vēl joprojām domā Krievijas "ietekmes zonu" kategorijās - " skaidri redzama ASV ietekme Gruuzijaa un Ukrainaa", jeb citiem vārdiem t.s. 6-tjorku kategorijās - tipisks padomju kriminālais dalījums. Tu , diemžēl, NESPĒJ iedomāties, ka var būt citādi. Ka VAR BŪT patiešām brīva sadarbība. Tici man - ja Latvija patiešām negribētu iestāties NATO - neviens viņu arī nepiespiestu . Paraustītu plecus un nodomātu - "ir gan idioti" - bet atļautu darīt ko grib ... Tas pats ar Gruziju un Ukrainu. Nu lai cik ļoti tu sasprindzinātos - tu nevarēsi atrast iemeslu, kapēc ASV būtu IZDEVĪGI karot ar Krieviju. Viņiem pašiem savu problēmu pilnīgi pietiek. Viņus, tāpat kā mūs Latvijā interesē, lai Krievija būtu bagāta un pārtikusi, un pats galvenais - MIERMĪLĪGA valsts bez savām slimajām 'lielvalsts" halucinācijām un agresīvajiem izlēcieniem ... Vismaz tad mēs varētu mierīgi dzīvot Latvijā :)) Varbūt, kad tu kaut ko pārlauzīsi sev iekšā un pieņemsi domu, ka šajā pasaulē var but arī brīva izvēle, nevis tikai zeku-6tjorku attiecības - tad arī sāksi saprast latviešus ... ja nē, tad diemžēl tāds arī paliksi ...
jauna leksika
j
Okupaciju tagad sauc "staigat pari Latvijai"? Ar sho domu esi apsests, ka nevari rimties? Tu esi nozhelojams.
Fredijs Krīgers
F
Francija savā laikā izstājās no NATO militārās organizācijas. Tā pati Francija un arī Spānija neļāva ASV lidmašīnām izmantot savu gaisa telpu, kad 1986. gadā ASV bombardēja Lībiju. Anglijā bāzētajiem amerikāņu lidotājiem nācās pusi dienas nosēdēt mašīnās, lidojot apkārt un vairākas reizes uzpildoties gaisā. Tik daudz par to pilnīgo ASV pakļautību.
Fredijs Krīgers
F
artur, te naivo ir divi - tu un čeloveks. Ir labi zināms, ka pretraķetes izvieto Polijā un Čehijā gadījumam, ja kāds (piemēram, Irāna) izšautu raķetes uz Eiropu. Starp citu, Polijai un Čehijai nav robežas ua Krieviju. Kāda Krievijai daļa gar ASV un Polijas attiecībām? Nekādas. Nav vairs PSRS jaunākā brāļa PTR, kur tikko kas tā ienāks padomju karaspēks, bet ir brīvā Polija. ASV nepiedalījās Gruzijas - Krievijas konfliktā un tas nav viedoklis, bet fakts. Katram ir tiesības uz saviem uzskatiem, bet ne uz saviem faktiem. Un Krievija pati dara visu, lai Krievijas kaimiņiem neatliktu citas iespējas kā stāties NATO.
arturs
a
Kaadi juus visi Latvijaa naivi. Prieksh kaa tad tika izveidots NATO, ar kaadiem teroristiem tas taisas karot izvietojot rakjetes Polijaa un Chehijaa? Ежу понятно ka taas rakjetes veerstas pret Krieviju. Un veel atmet sapnjus par NATO, tas ir pilniigaa ASV paklautiibaa. Tas nekas ka galvas miitne ir Briselee, leemumus taapat pienjem ASV. Ja tu domaa, ka ja buus kaada zavaruha baltijaa ASV tuuliit skries paliigaa. Par Gruziju vari patureet savu viedokli ja gribi, bet visiem skaidri redzama ASV ietekme Gruuzijaa un Ukrainaa, pashiem jau nemaz nav jaakaro tur, pietiek ielikt vajadziigos cilveekus par prezidentiem.
cirks
c
Neviens nekliedz par Krievijas agresiju. Krievija ir tā, kas vienīgā nepārtraukti kliedz par NATO agresīvajiem plāniem - lai gan lieliski zina, ka valstis iestājas NATO tikai lai PASARGĀTU sevi, nevis lai uzbruktu. Un tas notiek nepārtraukti, sākot jau ar laiku, kad pirmās Austrumeiropas valstis tikai SĀKA PLĀNOT iestāties NATO. Nepiekrīti - lūdzu faktus, kas pierāda pretējo... Kopš Krievija veica savu pirmo agresiju pret Gruziju, NATO valstis ir spiestas ņemt vērā šīs Krievijas politikas izmaiņas un būt gatavas tam, lai krieviem PAT NEIENĀKTU PRĀTĀ DOMA, ka viņi varētu tā mierīgi "pārstaigāt" jebkuru NATO valsti. Neviens nebļaustās, vienkārši mierīgi dara savu darbu ... Un savus murgus, Artur, par konfliktu Krievijas un ASV starpā Gruzijā tu vari mierīgi paturēt pie sevis. NEVIENS normāls cilvēks tam netic. Tam tic tikai Kremļa nozombēts proletariāts un dumjas mājsaimnieces pašā Krievijā, kurām nav iespējas vai trūkst zināšanu, lai iegūtu citu informāciju bez tās, kuru viņiem dien dienā iebaro "objektīvie" Krievijas masu (dez)informācijas līdzekļi. Neviens nopietns cilvēks netic tam, ko stāsta Krievijas TV, avīzes utt., vai vismaz izdala dzirdēto ar 8 - jo Krievijas TV, avīzes utt. jau simtiem reižu ir pieķertas atklātos melos un pēc tā runāt par kaut minimālu objektivitāti ir anekdote ... Diemžēl ...
arturs
a
Juus tachu visu laiku kliedzat-Krievijas agresija, Krievijas agresija. Protams ka neviens netaisaas taapat vienkaarshi staigaat paari Latvijai bez vajadziibas. Runa ir par to, ja vienkaarsh rastos taada nepiecieshamiiba, tad paarietu paari vienaa dienaa. Gruzijaa nenotika ciinja starp Gruziju un Krieviju bet gan starp ASV un Krieviju, atveriet beidzot acis, Gruzija bija vienkaarshi teritorija, kuraa shii ciinja notika.
Pļovkins
P
Vai jūs cerat, ka tad, kad mēs visi atsaucīgie letiņi tā izsmeļoši apskaidrosim "čeloveku" par svešu zemju okupācijas ļaunumu, tad šis čeloveks kļūs par cilvēku? Tukš nummurs ! Čeloveks respektē tikai spēku.
Fredijs Krīgers
F
čelovek, kāpēc tad neuzbruka NATO valstīm, vai komunisti bija idejiskie pacifisti vai tāpēc ka nevarēja? "konstitucionālās kārtības ieviešana" Čečenijā (kur Krievija karo pati savā teritorijā) un Piedņestra (agresija pret Moldovu) čelovekam piemirsās vai kārtējais bezjēdzīgās noliegšanas seanss? Pirmais Abhāzijas karš piemirsās vai čeloveks mēģinās mums iestāstīt, ka Abhāzija bija savienotā republika un nekad nav bijusi autonomija Gruzijas sastāvā? Vieni vienīgi meli no čeloveka un faktu nezināšana! Un ja čeloveks savā īsajā prātiņā nesaprot, tad Gruzija nekādu agresiju pret Krieviju neizdarīja. Gruzija karoja ar starptautiski neatzītiem separātistiem SAVĀ teritorijā, tad kāda te agresija un vēl pret Krieviju?
Opjatj v shkolu ne hodish?
O
Praviljno: "A prichom tut Latvija?" Shodi-ka ti v shkolu luchshe... A to nadojelo tvoi oshibki ispravljatj.
Opjatj v shkolu ne hodish?
O
"Toljko pri chom tut Latvija? Ne zabivajte o kontekste..." Da, v tvojom kontekste "prichom" pishetsja slitno... A ti kak pishesh? I ne vpervoj. Nadojelo! Neuzheli tak trudno viuchitj russkuju grammatiku? Pishu ne dlja tebja, a dlja drugih, chtobi po tvoim karakuljam ne uchili russkij jazik.
Ne pozorj sebja
N
Kameer idiotu speeleesi, praatu zaudeesi.
ne pozorj Rossiju
n
Chto Rossija sobirajetsja napadatj na Latviju.
Человек
Ч
Ну, повторяйте эту мантру, повторяйте: Latvija jau sen arī ir NATO dalībvalsts, Latvijā jau sen ir NATO armijas bāze, Latvijā jau sen ir NATO radari. - А мы будем жить реальностью:-) За кого болеют латвийские русские - узнайте из соцопросов:-) Если сами не видите:-) "Достойная человека жизнь" не зависит от того, какие у него политические взгляды:-) Что же это вы так, страдаете рецидивами тоталитаризма:-)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas