Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Aivars Ozoliņš: Pedāļa miniens

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cirks
c
Zini, kurmīt, kad būsi noslaucījis siekalu, pārlasi Ozoliņu vēlreiz un atbildi uz vienkāršu jautājumu - kā apsolītās 50 000 darbavietas līmējas (un tuvākajā laikā līmēsies) kopā ar 9,2% REĢISTRĒTĀ bezdarba Rīgā. Ievēro - tikai reģistrētā ... Un bezdarbu var izmērīt, saskaitīt, neuztraucies Tu pašlaik vienkārši stum neesošu sasniegumu mākoņus, jo NEKAS konkrēts , izņemot Puškinu un zīmēšanos Vecrīgā NAV noticis. Takšiem te vispār nav nekāda sakara. Uzaicinājums kaukur uz Ķīnu vēl neko nenozīmē ...
sirdsapzina
s
Klausie tu kurmiit, kada ir sajuta
mur
m
Sorry, sarēķinājās šķērsām, bet šūmes būtība paliek tā pati. Tātad: - No lidostas Rīga līdz centram ir ~12km, prasa 9Ls, tātad 0,75Ls/km. - No Arlanda Airport līdz Stokholmai ir 42km, prasa 490 fiksētus kronorus, t.i. 0,81Ls/km. Sanāk, ka Zviedrijas pakalpojums ir tikai par 7,4% dārgāks! Cik zviedru taxists saņem un cik mūsējais? Cik maksā mašīnas apkope, remonts + benzīns te un cik tur? Vai tad tikai par 7,4% dārgāk, m? Tas, ko rāda Fliks un Naglis, saucas negausība un aitu cirpšana. Bet tas, ka balto toyoty urlām ir nopietna konkurence, ir apsveicami :)
Cibiņš
C
tagad , kad runa par Riigas pašvaldiibu skaidri ieziimeejas interfrontiešu komentaari ...
Janis
J
Liekas, ka te ir viens komenteetaajs kursa "komentee" kaut kadu marazmu ar vismaz 3 dazaadiem nikiem "ekonomists", "zvirbileens", "kurmiitis". Vai tad kadaa kaktu kantorii par preses sekretaaru nemaksaa vairaak?
kāmis
k
12km un 9 lati nu nekādi nesanāk 1,3 , bet 0,75. stokholmā no tallink termināla līdz stacijai nu nav 12 km. ne pārrāk raitā solī man tas prasa nepilnu stundu. pēdējoreiz taksim par to samaksāju 200 kronas.
Ozolina nakts murgi
O
...Saeima SC un LPP/LC,bet Ozolina kungam "Dienai"nakas rakstit Latvijas-Krievijas sadarbibu slavinosus rakstus...
archivārs
a
Atgādināt par politiķu solijumiem ir katras avīzes morāls pienākums.Paldies Ozoliņam.Tikai nevajadzētu aprobežoties vienīgi ar šorīt vai vakar dotiem solijumiem.Pagājušajā gadu tūkstotī pateicoties "Dienai" un Ozoliņam uzzinājām un gājām balsot par "spožo uzņēmēju" Šķēli.Par viņa solijumu astoņu gadu laikā nodrošināt katram latvietim iespēju uzaudzināt un izglītot trīs bērnus. Viņa pastnieki Saeimā dominē jau vairāk nekā desmit gadu.Taču tūkstošiem vēlētāju šodien ir problēmas pat pirmklasniekam nopirkt mācību grāmatas un tuvākajā apkārtnē atrast kādu skolu.Nemaz nerunājot par solīto augstāko izglītibu. Tagad Šķēle izliekas,ka viņam ar solīto nav nekādu saistību un Ozoliņš izliekas,ka solījumus nav reklamējis. Kur paliek principi un vērtības?
Ozolina nakts murgi
O
Usakovs-prezidents,Slesers-premjerministrs.
Kurmītis
K
Labi vismaz, ka savus melus atzīsti. Diena pat to nespēj. Tev vēl ir cerības .... :) 50000 – pagaidīsim 4 gadus un tad skaitīsim ... :) Pamats ir Rīgas attīstība un Šlesera buldozeriskā otrientācija uz uzņēmējdarbības attīstību un atbalstu tai. Tikai un vienīgi apsveicama orientācija no jebkura skatu punkta. Ja kāds tev saka savādāk, iespļauj viņam acī ... :) Nē. Viņu uzaicināja tieši kā cilvēku, kurš ATBILD par saviem vārdiem un SPĒJ solīto pildīt, garantējot, ka ķīniešu investīcijas Rīgā un ostā tiks atbalstītas, stimulētas. Norādīšu, ka ieradies bija un Šlesi uzaicināja ciemos nevis Bejingas vai Šanhajas vai kaut Honkongas mērs, bet gan Ķīnas VALSTS trešā amatpersona. Pēc protokola viņiem vajadzēja aicināt atbildes vizītē tāda paša ranga amatpersonu, bet laikam neilgā poakomunicēšana ar jēlā alika darboņiem foruma laikā ķīniešiem apliecināja, ka ar šiem jampampiņiem nav ko tērēt laiku ... nu un arī Ķinas vēstnieks noteikti pateica, kas ir kas mūsu politiskajā dīķī ... :) Par attālumu 12km prasīt 9Ls NAV krāpšana, ja tas ir oficiāli apstiprināts tarifs. Tad jau tolejbusa biļetes par 40 santīmiem varbūt arī ir tavuprāt krāpšana ?? Kurš te kuru krāpj ??? Tu kaut kāds dīvains ...
AKM
A
Piekriitu Ekonomistam ,Ozolinja raksts tendeciozs . "Diena" un vinjas publicisti par peedeejo gadu vienkarshi degradeejushi .
mur
m
OK, par 50000 leščinskis laikam nav atzinies - ņemu vārdus apakaļ. Tas ir tāpat, kā nobijies puišels - pateica dumību un tagad spītīgi turas līdzi. Lai gan matemātika saka, ka 50000/12=daudz. Ekonomiskā aktivitāte zema, kur ir tas solījuma pamats? Kur pamatotas prognozes? Cik mēneši jau apkārt, bet kaut kā neredz to dinamiku, ne? ;) Par ķīniešiem - viņu uzaicināja kā Rīgas bosiku - ja bosiks būtu Kurmītis, uzaicinātu viņu. Par attālumu 12km prasīt 9Ls ir krāpšana (par muļķiem uzskatīšana). Stokholmā prasa 0,81Ls/km, bet Rīgā nez kapēc 1,33Ls/km.
replika
r
ātu, kas es esmu". Tātad uzskati sevi par diezgan ietekmīgu cilvēku. Pastāsti parastai latviešu tautai, ko Tu esi darījis, lai pie mums nebūtu Latslāvijas? Un koTU darīsi turpmāk, lai tādas nebūtu?
replika
r
Reiz vienam koomnetētājam izteici kaut ko līdzīgu draudiemtu, apmēram " tev paliktu bail, ja zin
Mikija
M
Labs komentārs, kurā precīzi atgādināti RD priekšvēlēšanu kampaņas konkrētie un faktiski neizpildāmie solījumi. Šķiet, ka Saeimas priekšvēlēšanu kampaņu varēs balstīt uz minēto solījumu neizpildē vainīgo meklēšanu un publiskošanu un ik pa laikam revolucionāri agresīvi izteiktu gatavību pārņemt varu valstī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas