Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Aivars Ozoliņš: Psiholoģija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kaupo
k
Mazliet kaitina zaudētāju cenšanās pamācīt uzvarētāju. Ja reiz tik labi jūtat vēlētāju noskaņojumu un vēlmes, tad kapēc pakāsāt? Varbūt tomēr ļaut SC pašam izšķirties ko un kā darīt. Otra lieta, kārtējo reizi pierādās latvieša daba - sūds, ka paši mēslos, galvenais, lai kaimiņam arī neveiktos, tāpēc paši gatavi palīdzēt svešzemju kundziņam palīdzēt.
garāmejot
g
Trešdaļa Rīgas iedzīvotāju - par Šleseru? Interesanti, kā tas nākas, ka Šlesera partija dabūja divreiz mazāk balsu. Ak, šādas tādas aptaujas? man ir plašs pazīstamo loks, taču nezinu nevienu pašu, kurš balsotu par Aināronkuli. Vai tik nav tāpat kā ar to bezdarbnieku Jāni, kas teicās balsojam ar Aināronkuli un viņa partiju - tik LPP reklāmavīzes bildē kā Jānis redzams amīšu režisors Mūrs. He he hē.
margita
m
Jā, var pievienoties iepriekšējam komentāram. Ozoliņa raksti vienmēr interesanti.
Senais
S
Pēdējais laiks ir aizliegt Rīgas un arī citām pašvaldībām nodarboties ar politiku. Faktiski ar politisku matu skaldīšanu. Politika ir saeimas prerogatīva bet pašvaldībai galvenais ir rūpes par savas teritorijas iedzīvotājiem, infrastruktūiru u.t.t.
Nu jauki
N
Daudsz kas jau redzēts un piedzīvots, bet šoreiz šokējošā Dienas un Ozoliņa liekulība un divkosība tomēr pārspēj visu iepriekšējo. Avīze un tās žurnālisti, kuri vēl tikai dienu pirms vēlēšanām aicināja tikai, dieva dēļ, nebalsot par SC, nu lej gaužas asaras, ja šīs partijas cilvēks nekļūtu par Rīgas mēru. Izrādās, tieši Diena un Ozoliņš , kuri nu nekādi nav balsojuši par SC, kur nu vēl kādam no šīs partijas krustiņus likuši, visvairāk nobažījušies. Pat krievi par to neceļ ne ausi, bet Diena un Ozoliņš - tie, kas gadiem baidījuši ar SC bubuli, kas šai partijai un arī Ušakovam kāruši klāt visādas birkas, nu tā norūpējušies par iespēju, ka mēra krēsls tomēr tiek kādam latviešu politiķim. Kā saka, vārdi te lieki.
F
F
Man domāt, ka vissliktākais ko tagad var izdarīt, ir sākt celt paniku un veidot fronti pēc nacionālās pazīmes ar saukli "grupēsimies ap savējiem". Tas ir fakts, ka Latvijā un Rīgā liela daļa ir krievvalodīgi runājošu cilvēku un ir pilnīgi skaidrs, ka viņi nekur nepazudīs. Līdz ar to šīs vēlēšanas ir labs tests tam, cik spēcīga jūtas pati pamatnācija un vai bez histērijas spēj pieņemt to, ka citādi runājoši ar varēs līdzdarboties lēmumu pieņemšanā. Ja abas puses distancēsies no nacionālā jautājuma hipertrofēšanas un spēs koncentrēties uz šobrīd citu daudz aktuālāku jautājumu risināšanu, tad viss būs kārtībā. Bumba tak savā ziņā ir krievvalodīgo spēlētāju laukuma pusē un tagad jau no "pozīcijas" viņi var demonstrēt, cik tad viņi ir lojāli šai valstij, kas mums visiem ir kopīga. Varbūt vienkārši bez histērijas vajag ļaut izvēlēties viņiem savu pilsonisko pozīciju. Un iespējams, ka nemaz nekas tik šausmīgs nenotiks!
gm
g
Manupraat Dienas.lv kaut kas nav paardomaats liidz galam. Komentaari norakti diezgan taalu un tos gruuti atrast.
Ilmārs
I
Runājot ar cittautiešiem, tagad dzirdams viedoklis, ka Šlesers Rīgu pārveidos tāpat kā Lembergs Ventspili. Būs vien' ziedoš' pilsēt'. Tāpēc nemaz nav slikti, ka Ušakovs atiet malā. Galvenais, ka nacionālistiem pēriens. Manā bērnībā bija populāra anekdote par to, ka "v našej Rige tak mnogo latišej!?" Tagad būs mazāk.
Kurmis
K
Pilnīgi piekrītu Ušakovam -par SC un LC/LPP varēja balsot un balsoja tikai pilnīgi idioti, kuru kaimiņiem vajadzētu steidzīgi durvīm pierīkot drošības ķēdes, jo idiotims mēdz izpausties arī agresīvi.
statistiķis
s
Pārāk daudz Ozoliņa apgalvojumu ir pretrunā ar agrāk "Dienā" publicēto informāciju. 1.Trešdaļa rīdzinieku mēra amatam patiesībā atbalstīja Šleseru,nevis Ušakovu. 2.Līdz šim nav nekādas informācijas,ka Šķēlem un Lembergam piederošo Saeimas 38 deputātu kontrolpaketi patiesībā būtu komandējis Šlesers. 3.Ja Pilsoniskās savienības svētbilde Kristovskis valdošajās koalīcijās ir piedalījies daudz vairāk nekā Šlesers,tad nav saprotams,kāpēc Ozoliņš viņu atbrīvo no atbildības par sastrādāto.
opis
o
pie tam apbrīnojami muļķi ir tie, kas doma , ka krievi būs godīgie. Paskataties viņu filmas, kāda tur korupcija, kāds zaglīgums un noziedzība. Tāpēc jau tas bandīts bija tik pārliecinats ka būs mēris, viņš jau saprata, ka krasavčiks nav vilcējs " melko plavajet, žopa vidna"
15 maijs
1
Kā sponsors Stepānovs teiks, tā būs.
manupraat
m
sie velesanu rezultaati paraada, ka vairums Ridzinieku ir aprobezoti mulki.
auers
a
Naivi bija tie vēlētāji, kuri sacerējās par SC. SC jau iekšējā mentalitāte pieļauj zināmu melu devu. Sākot jau ar balsu pirkšanas skandālu iepriekšējās vēlēšanās. SC un LPP/LC savienība izskatās ļoti dabiska. Tiem vēlētājiem, kuri lika cerības uz krievu kārti kā uz pārmaiņu nesējiem, ieteiktu atcerēties to pirms SAEMAS vēlēšanām.
Ainārs
A
Diemžēl, Ozoliņa kungs, jūsu laiks ir beidzies. Tāpēc jūsu bailes par Šlesera kļūšanu par mēru ir ļoti pamatotas, taču neko izmainīt vairs nevar. Bailīgums, neizlēmība, naida pret apkārtējiem cilvēkiem kurināšana - visas tās vērtības, par kurām jūs iestājaties savā daiļradē, ir piedzīvojušas sagrāvi šajās vēlēšanās un piedzīvos arī nākamajās. Kas nāks vietā - nedaudz haotiska, taču valsts attīstība. Un to aizkavēt jūs nevarēsiet, lai kā arī censtos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas