Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Aivars Ozoliņš: Rītdienas vakars

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lola
L
Vai pasta novešanā lidz bankrotam 11(vienpadsmit) partiju pilnvarnieki ir pilnigi bez vainas?
arvis
a
zēl ka geju aizstavju lapele Diena vel dziva bet tās saturiskais pretmets Rītdiena mirusi.galu gala satura kvalitātes ziņā neatškiras,tikai cenā un abu lapeļu saimnieki atškiras. pirms Ozoliņš ko saka lai parada man vienu neatkarigu avizi Latvijā un kādu kurš diemžēl neizmanto sev peškirto varu savas intresēs!
Mija
M
Tā bija derdzīga lapele, lai miers viņas pīšļiem! Par velti nav nekas šai pasaulē- lai Buldozaurs ar domubiedriem maksā ragā!
nu beidzot
n
Gals tai trakai avīzei,kura izplatīja naidu, īpaši pret sex minoritātēm.Bet vai tad tos 600 tūkstošus Stendziniekam nav jāatdod?Parāds nav brālis.
Klibais Jurks
K
visi mediji ir atkariigi no saimnieka , tikai izveeloties jaaprot atšķirt atšķirt graudus no pelavaam , katram sava gaume briiva izveele , kam patiik no Lemberga atkariigs medijs tas pieņem to par patieso , kam ne tas ņem citu , daudz ļaužu nemaz to nenojauš un ir prieciigi , taapeec jau arii mees ieveelam tik iipatneeju parlamenta sastaavu un tur neko nevar liidzeet , tikai ja šiis melu lapas izdod uz valsts reeķina tad taa jau kriminaali sodaama riiciiba , Knabam to vajadzeeja izskaitļot un pieskaitiit pi politiskaas partiju reklaamas teeriņa , bet Šlesers kaa vienmeer spees palikt balts...
Leiputrija
L
Nomierinaties. Pietiks visiem! Nāk iekšā Eiropas miljoni!
who cares
w
Derētu jau stāstu pašķetināt tālāk, lai varētu viennozīmīgi iecelt Šleseru par galveno grēkāzi...
Pečka
P
Piedodiet, līdzpilsoņi, ka samaksājāt par apdrukāto papīru, kuru pasūtīju, lai varētu iekurt krāsni - zem skaliņiem taču kaut kas ātri uzliesmojošs jāpaliek...
psihiatrs - Ieva
p
Par neatkarīgu pieņemts saukt presi, kas nav atkarīga no valsts varas, protams, pilnīgi neatkarīgs nav nekas, bet pieņemts, ka īpašnieks redakcijas politiku neietekmē. Un bes biju domājis Dienu.
opaa
o
Gan jau, ka Šleseram šis Dienas komentētāja raksta teksts izraisa tādu pašu izbrīnu, kā rakstā paustie secinājumi.
ieva
i
Neatkarīgu drukāto plašsaziņas līdzekļu vienkārši nav, arī tā "Rītdiena" tāda nebija. Turklāt kvantitāte vien neko nelīdzēs, jo citāde LR partijas arī būtu pašas kvalitatīvākās Eiropā, ja jau to tik daudz.
korektors
k
Latvju jaunvārds : Jāpasakatoka :))
psihiatrs - ozoliņis
p
Varētu jau tev paskaidrot, kāds labums no neatkarīgas preses, bet izskatās, tāpat nav vērts, ja līdz šim neesi sapratis, laikam jau tāds arī nomirsi.
pastnieks
p
Pastā tiek pabeigta izlaupīšana, labas ēkas un zemes tiek pārdotas savējiem pa lēto, pēc tam pa dārgo , arī no savējiem, pirktas vai īrētas. Patreiz tiek atlaisti pēdējie profesionāli un visur likti savējie. Vai tiešām to neviens nevar apturēt?
ozoliņis
o
Kāpēc gan ne "Dienas" vakars? Diena, šī ideoloģiskā lapale, tak ar nedod Latvijai ne nieka labuma!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas