Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Aivars Ozoliņš: Tēls un pārstāvji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Draugs
D
Labs raksts - precīzi ar humora pieskaņu raksturoti "mūsu" politikāņi>>>>
Dialektika
D
Nolieguma noliegums, kā arī pretstatu vienība un cīņa! Man imponē, ka autoram tas nav svešs.
respect
r
Kā naglai pa galvu :) Kalvītis to vien dara kā ciemojas Krievijā, Godmanis spēlē tenisu ar Putina cilvēkiem, Šlesers priecājas. Es saprotu Jūsu satraukumu...
že miņ žibao
ž
raksts kaa ar mietu pa pieri ... labais , taa arii ir , neko noliegt , veel tikai vajag atrefereet Valda Lielaa apsveikumu Ķiinas Tautas republikai, taas 60 gadu pastaaveešamnaa , apsveikums ir supper... apsveicis ir no sevis un visiem mums tai skaitaa , es gan netiku to luudzis taapeec uzskatu ka neesmu ķiiniešus apsveicis ar lielajiem panaakumiem visaas jomaas , taatad cilveektiesiibaam tai skaitaa...
I.B.
I
Ozoliņš, kā vienmēr ! Īsts, sava amata, pratējs. Kā redzams, dzirdams, lasīts-no jaunā īpašnieka , par samazināšnu, neatlaists. Kā daudzi, lielākie kretīni, gaidījuši. Pat zvirbulēns padevies?
lno
l
pats Putins viņam dod ēst _______________________ Latvijas cūka pie Krievijas siles?
Ilze
I
Kā strādāja ierēdnīši: darba laikā pa frizētavām, saloniem, tad dzimšanas un vārda dieniņas jāsvin ( jāskrien puķītes nopirkt), tad ikdienas kafijiņa, tad šādi tādi kursiņi, jo izglītības līmenis jāceļ, ai, un tad vēl uz bērnu skolu jāaizskrien, un tā dienas aizskrien vienā steigā! Es zinu, esmu bijusi šajā vāveres ritenī, un , nudien, vakarā nogurums pamatīgs un sajūta, ka esi darbā baigi pārstrādājies, bet ja tā no malas paskatās, padomā ... nu nav kaut kas kārtībā šajā sistēmā! Iespējams, ka tagad kaut kas mainījies, jo manis tur vairs nav , jo, ticiet - neticiet, bet man patiešām tas viss piegriezās, unsāku saprast, ka mana galvenā sūtība un jēga - bērni, kuri bija palikuši kaut kā novārtā!
ahha
a
man paziņa strādā Ārlietu ministrijā, es jau sen brīnījos par viņas attieksmi pret darbu, vīns darba laikā (par valsts naudu) "vienkārši tāpat", laidiet beidzot vaļā tos liekēžus!!!! Lai mācās kārtīgi strādāt privātajā sektorā!
semnieks
s
Pilnīgi noteikti vēstniecību tīklu var samazināt. Par Latvijas tēla veidošanu- kad izrāpsimies no bedres un sāksim pieņemt valstiskus lēmumus, kad ekonomika sāks attīstīties un valdības veidos budžetus ar pārpalikumu, kad beidzot tiksim pie nelielas, bet efektīvas valsts pārvaldes, kad turēsim vārdu starptautiski un iekšpolitiski, tad Latvijas tēls krasi uzlabosies pats no sevis, ze bitīt matos.
vdz - Mikija
v
Precīzāk - Putins viņu piebaro: Latvijā tagad visiem grūti!
Mikija
M
Aivaram Ozoliņam raksturīgais precīzais vēstījums un optimālais formāts - paldies:))) Īpaši patika Kalvīša rosības Krievijā novērtējums, ko droši vien var pielīdzināt oficiālam apbalvojumam - Putins viņam dod ēst:)))
tā ir
t
foršs raksts. Jāskatās patiesībai acīs.
Senais
S
Raksts kāds nu ir tāds ir, bet būtībā, tagad ir interesanti pavērot cik daudz liekēžu (ne tie , kas ēd lieku, bet kas vispār izmanto sinekūru) ir pa šiem gadiem savairojies. Paskat, atlaiž veseliemm kāliem un daudz kāliem, bet valsts turpina pastāvēt un visas iestādes spēj darboties. Man kāda arhitekte žēlojās, ka tagad darbā , kaut kādā iestādē sakarā ar nekustāmo īpašumu, nākas strādāt gandrīz(!) nepārtraukti un nav vairs laika "draugiem.lv" un kur nu vēl kafijai, jo jādara nabadzītei tagad vienai tas, ko agrāk trīs darīja. Bet kantoris turpina strādāt bez aizķeršanās.
Vija
V
Tik daudz mums to Latvijas tēla veidotāju, bet neko vairāk par atbaidošu viepli pasaules acīs neesam izveidojuši?! Vai nav pārāk šerpi terēta mūsu naudiņa? Ozoliņam taisnība, jo pilnīgi nopietni, bez ironijas devas šo nenormālo situāciju grūti vērtēt.
tm
t
Turklāt, Riekstiņa izrunāšanās par vēstniecībām būtībā ir prasta šantāža. Starp citu, varbūt tiešām nenāktu par ļaunu dažas no tām arī slēgt?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas