Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aivars Ozoliņš: Ušakovs pret mīzējiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dano
d
BET cik Riigas centraa ir toiti?
jo
j
Interesantas lietas sākušās Rīgā. Kopš pie varas savāds politisks rumpis, ko pats Šlesers vienuviet nodēvējis par "Šleseru-Ušakovu" - tāds kā himēra, kentaurs vai sfinksa, ej nu sazini...
Onjons
O
aber tiesi tā..
Hanss
H
Moskaļi būs tie kulturālie?!!!!!!!!!!!!!!!!! Atkal ?
Žanis Vieplis
Ž
Tavi padomju kultūras nesēji, Ušakov, ir piedirsuši un piemīzuš visu Latviju. Liec mieru britiem jo lielāki cūkas par jūsējiem nav sastopami.
lapsene
l
Aivars Ozoliņš pelna dienišķo kaulu?
replika
r
Nil, ko Tu domā pasākt ar tiem rižāņiem, kas uz sienām raksta XY un vēl vienu burtu, kura nav latviešu alfabētā?
Ņirga
Ņ
Nil, man Rīgas guļamrajonā Pavļiks ar Ivanu ir piemīzuši trepjutelpu!
gm
g
Diemzheel ir zinaami vairaaki beediigi gadiijumi, kas skumji beigushies cilveekiem, kuri apchuraajushi elektriibas sadales kastes un atklaatu vadus. Vienaadi vai otraadi - nedomaaju, ka pieminekljus patieshaam vajag piesleegt - vajag tikai pabiedeet, lai britu elektriibas speciaalisti tad apspriezh, tas ir vai nav iespeejams.
GrussGott
G
Sen pieradits, ka churas strukla diemzhel nevada elektribu- respektivi civleka pushlja spiediena radita strukla nav pietiekami speciga, lai vaditu elektribu (parak daudz parravumu). Tatad piemineklus nevajag pieslegt pie stravas.
gm
g
"tas pikjis.. nu protams - miinus 18 shtukas Shlesim :)" ------------------------------- Tas nav protams. Taa ir korupcija. Apbriinojams fataalisms.
pakausis
p
Galiigi neesmu staraa par jauno Riigas vadiibu.. bet nu.. a ko vinjam vajadzeeja atbildeet - lai tik brauc un miizh? :))) jautaajums jau principaa tika uzdots taapeec lai uz to sanjemtu to atbildi kura tika sanjemta.. nekaa cita jau nemaz nevareeja pateikt :) a tas par to LatVegasu.. da laaab.. baisais plaans.. tas tak vienkaarshi domaats lai samazinaatu konkurenci azartspeelju industrijaa un buutu tikai viens vai divi lieli speeleetaaji kuriem tad arii buus tas pikjis.. nu protams - miinus 18 shtukas Shlesim :)
gm
g
Nozheelojami cik blaavs un nespeejiigs fantaazijas lidojums jaunajam Riigas meerim ekleergjiimim Ushakovam. Cita lieta buutu, ja vinjsh buutu skalji izzinjojis, ka naktiis visi Riigas piemineklji tiks piesleegti pie pusliidz vaajas elektriskaas straavas un visi britu miizeeji cuukojotos nekaveejoties dabuutu cieniijamu elektorshoku, piempampushu kraaninju un vecpuisha titulu uz visu atlikusho muuzhu. Shiis zinja ilgi rotaatu britu un vaacu tabloiidus.
CR
C
Par to čurāšanu, vispirs pašai policijai ir jābūt pietiekami stingrai pret čurātājiem, otrs, ja Rīgā būtu daudz maz normāla situācija ar sabiedriskajām toletēm, tad arī čurāšanas jautājums būtu atrisināts.
gm
g
Pats svariigaakais ko no shiis jezgas mees var saprast - intervijaa Riigas Laikaa, no kuras naaca piemineetaas Ushakova "atklaasmes", mes saprataam, ka - Ushakovs tizli greeko ar populismu, pavisam neorgjinaali un nepiemeeroti lietojot prastu valodu un uzbruukot britu "miizeejiem". - Ushakovam nav svaigu un patiesi origjinaalu ideju, jo pats interesantaakais, ko vinjsh paveestija bija apshaubaamaa ideja paarveerst Riigu par "Mazo Las Vegasu". - Ushakovam ir vajas veestures zinaashanas, kas atklaajas, kad vinjsh runaa par iepriesheejaa gadsimta Riigas industrijas pamatieziimeem. - Ushakovs divkosiigi turpina vainot nacionaalajaa saspiileejumaa galvenokaart latvieshus un nespeej godiigi atziit, ka to no savas puses pamatiigi uzkurinaaja Kremlis, vinja pasha Saskanjas Centrs un citi sabiedrotie. Piedevaam Ushakovam labi paziistamie Krievijas plashsazinjas liidzeklji pamatiigi izreklameeja agraak neviena nepamaniitus pseidoradikaaljus jeb provokatorus taadus kaa Garda & kazas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas