Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Aivars Ozoliņš: Viss «piķis»

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lasītājs
L
Ko tu tur tās sarunas atšifrē, ja nebiji klāt. Es varu pastāstīt kā bija patiesībā. Milušs gribēja uzdoties par baigi kruto, ka visu var nokārtot un to iestāstīja naivajam Hlevickim. Tas noticēja, ka Milušs var visu nokārtot, jo it kā pazīstot visus Rīgas partiju bosus. Milušs atrada caurkritušu biznesmeni Gvido Hariju Volbruku, kurš savukārt ir draugs, nu vismaz paziņa Jūrmalas deputātam Ilmāram Ančānam. Abi ir labi paziņas vēl no Atmodas laikiem, kad Volbruks organizēja Vispasaules uzņēmēju kongresu Bulduru tehnikumā. Tad nu Milušs caur Volbruku mēģināja piekukuļot Ančānu un lai radītu Hlevickim realitātes sajūtu viņa klātbūtnē zvanīja visiem politiķiem, kurus nedaudz pazina. Tajā pēcvēlēšanu atmosfērā tie tad arī kaut ko lāga pat nezinot par ko runa atbiļdēja, kas kontekstā ar vēlākiem notikumiem izskatās, ka viņi zinājuši par kukuļošanu. Vajag tikai kādreiz parunāt ar deputātu paranoiskajiem uzskatiem, ka viņu telefonsarunas visas bez izņēmuma noklausās, lai saprastu, ka neviens reāli pa telefonu neapspriestu kukuļošanas lietas.
Fakti
F
A Šleseram reitings jau 25%, saskaņā ar pēdējiem datiem. Priekā, Ozoliņa kungs!
Cartman
C
pamatojums ir lidosta, tallink, visi pirmspolitikas projekti, no rimi līdz saules akmenim. var jau kritizēt, bet tur strādā dafiga daudz cilvēku, un saņem algas. ko kristovskis ir izdarījis? loskutovs nav nevienu kapeiku naudas valstij atguvis, kur tad ir tie notiesājošie spriedumu un apkarotā korupcija? CSDD tehniskās apskates vīriņi par 20 Ls kukuli? kaut kāds aptiekārs ar 40 000 Ls? Viss. Pat savu seifu nosargāt nav spējis. tas arī ir fons, uz kura Raķete darbojas, un pārmest viņam to nevar
Normunds to Vecis
N
Jā, jo Kristovskis tikai bļauj, ka Šlesers ir katastrofa, bet nekādu pamatojumu savam apgalvojumam nesniedz!
Vecis
V
Ne jau Šlesers ir tik spēcīgs. Vienkārši citi ir totāli pampāļi. Varbūt vajag komentāru par to, ka arī citiem vajag aktivizēties ar kaut ko vairāk, nekā tikai KRRRRRRR
Lidija
L
Jā jā, skaidrs, bla bla bla, Ozoliņ.
Normunds to dzeris
N
Labāki, protams, nav (ko vērts ir Segliņš un Šķēle TP). Tomēr no krimināla jumta, cik zināms, nevar tikt vaļā mūža garumā (šādu nodevību tajās aprindās nepiedod). Tā kā cilvēkam, kas nav sapinies ar kriminālistiem, vizmaz ir iespēja kaut ko mainīt savā rīcībā (vai tiešām visa Latvijas politiskā elite ir saistīta ar noziedzīgiem grupējumiem - kā Bulgārijā?)
dzeris
d
Šlesers nav nekāds enģelis, tas skaidrs, tikai, ar ko tad labāki visi koalīcijas partneri, kas gadiem ilgi ar Šleseru strādāja roku rokā un neko ne redzēja, ne dzirdēja - TB, ZZS, TP? Šlesers viens vainīgs pie valsts morāla un finansiāla kraha? Cērpjamas aitas vēlētāji būs tad, ja nobalsos par jebkuru no šīm partijām savādāk, uz vienīgā vaininieka Šlesera fona tās jau gandrīz sāk izskatīties pēc enģeliem. Visi tur vienādi slikti, nevajag visu uzmanību veltīt tikai Šleserim, savādāk tā jau iznāk netieša reklāma pārējiem "darītājiem".
Normunds
N
Citāts no Delnas 2006.gada ziņojuma par ziedotājiem partijām: "Maksimālo atļauto summu – Ls10 000 - 2006.gada 12.septembrī „mācītāju” partijai (LPP) ziedojis AS Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca valdes priekšsēdētājs un šī uzņēmuma līdzīpašnieks Vladimirs Cadovičs. 1999.gadā V.Cadoviču uz aizdomu aizturēja saistībā ar uzņēmēja Arņa Šķestera slepkavību. Ziņu aģentūras LETA arhīva dati arī liecina, ka 2000.gadā V.Cadovičs uz Latviju bija aicinājis iespējamo Krievijas Solncevas noziedzīgā grupējuma līderi Sergeju Mihailovu ar iesauku Mihasj." Ja mēs paši savā valstī nesāksim runāt par īstajiem partiju "saimniekiem" , tad nonāksim Bulgārijas situācijā - kura nesaņem paredzēto ES līdzfinansējumu, jo tās varas struktūrās ir noziedzīgie grupējumi (tas ir oficiālais ES pamatojums savai rīcībai).
karo
k
Nesaprotu, ka vēl ir cilvēki ,kas tic Stendzinieka murgainām reklamām par Šlesera it kā labajiem darbiem, tāpat kā apsūdzētā Lemberga lojalitātei cilvēkiem. Vai tiešām arī šajās vēlēšanās cilvēki būs cērpjamās aitas, kas vairos šo cilvēku bagātību paši dzīvojot nabadzībā.
Dihlofoss
D
Šlesres, neapšaubāmi, ir kļuvis odiozs. Tomēr, ņemot vērā ka mūsu valsts stieg arvien dziļākā purvā, ir tik pat neapšaubāmi, ka viņa pasaciņām un visneticamākajiem solījumie atradīsies ar vien vairāk atbalstītāju. Tas tā ir bijis visos laikos, ja paskatamies vēsturē. Šī tuvredzība, muļķība un ticība brīnumdarim grūtos laikos iegrūž tautu vēl dziļākā postā.
Kaspers
K
Man gan liekas, ka Šlesers velti sacerējies, ka var tikt par Rīgas mēru, viņš nemaz nemana , ka kļuvis par odiozu personu. Viņš var vēl sacelt putekļus, bet nākotnes politikā viņam vairs nav. Viņš ir kļuvis tik odiozs, ka pat Saskaņas centrs diez vai gribēs ar viņu sadarboties.
Dikļu pils
D
Labi, tā kā mans komentārs tikko tika izdzēsts, noņemu nost pēdējo teikumu, kas ir mans viedoklis par Šleseru. Bet visādi citādi nesparotu, kāpēc mans komentārs jāizdzēš: "Par Šleseru, šo korumpēto zombiju, balsos vergi, kuriem ir pilnīgi vienalga, kas notiek ar viņu nodokļu maksātāju naudu. Tie ir tie, ko Nīče sauc par bezspēcīgajiem, apspiestajiem, kurus vada naidīguma un indīguma jūtas, - resentimenta cilvēki. Viņi pasaulē saskata ļauno un sevi konstruē kā pretstatu tam, t.i., "labo". Tā vietā, lai cīnītos pret nekonetrolējamu patvaļu, vergi izvēlas turēt muti un cerēt, ka, ja es būšu zemāks par zemi, kundziņš mani nesitīs. Ai, tauta, kā kundziņš mūs klopēs! Veselajam saprātam šī neizglītotā buldozera priekšā būs jāatkāpjas. Viņš jau tagad nedzird argumentus, viņš nav spējīgs piedalīties diskusijās."
Andris
A
Ja man naktos Šleseram roku spiest, es pēc tam pirkstus pārskaitītu.
Pipo
P
Tas Šlesers ir gatavais Areions, strādā kā zirgs , un pie tam runā, runā ,runā......... Vai solītais tiks pildīts, to zina viņš pats un dievs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas