Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aiz Bērziņa izteikumiem par drošības iestādēm redz arī citus TP biedrus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Bērziņonka būs sajaucis Mākoņus ar SABu...laikam vecuma plānprātībā nāk virsū...
Dusmīgais
D
Piekrist, vai nepiekrist, šai teorijai ir katra paša ziņā. Es arī neapgalvoju, ka tā tas ir, vai būs. Bet likmes tiešām ir ļoti augstas - būt, vai nebūt. Nav jēgas darīt nelietības tikai īstermiņā, jo, ja atnāk citi, tad tad visus "labos" centienus var pagriezt atpakaļ un ilgtermiņā var ciest smagus zaudējumus. Tas, ka par šiem uzbraucieniem Tevis uzskaitītajām iestādēm, vistacamāk vai vismaz gribētos tā cerēt, valdošā kliķe dabūs pa pakaļu. Tapēc, obligāti, ir jābūt rezerves variantiem! Un Štokenberga vaidojums, vismaz pagaidām, izskatās kā reālākais. Arī konflikts starp Jurģi un Andri nebija sevišķi pārliecinošs - bija tikai dažas replikas, bez turpinājuma un sekām. Nezinu gan kur Tu saskati kādus Ivara labos darbus, vai nopelnus. Varbūt esi vēl gana jauns un neatceries, ka tieši viņa laikā - deviņdesmito gadu vidū - tika iesēta sēkla tam, pie kā esam nonākuši.
CR
C
Kas attiecas par informācijas noplūdi no drošibas orgāniem; teikšu - tas Latvijā sen nevienu nepārsteidz, izrēķināšanās ar oponentiem un savējo piesegšana; kā teikt viss notiek. Kopumā skumji, bet fakts. Kas attiecas par Štokija partiju vairāk neticu, nekā ticu dusmīgā versijai, jo ir vairākas lietas, kas tam runā pret, proti, mākoņtēvs un Jurģis. Sory, bet pēc tāda paziņojuma digitālgeitas ietvaros nu šiem kungiem nekas nevar būt kopīgs. Tas arī neizskatās pēc teātra, jo likmes ir ļoti augstas. Jurģa sadarbība ar Štokiju nekādi nav saistāma ar TP turpinājumu, manuprāt. Atkārtošu, man šķiet, ka valdošās kliķes uzbraucieni SAB, ĢP vai KNAB, kā arī Valsts Kontrolei var beigties ar spērienu pa pakaļu valdošajai kliķei no sabiedrības puses, jo esošās neticības apstākļos jebkurš uzbrauciens var tikt vērtēta kā provokācija. Bez tam neizslēdzu, ka KNAB gadījums ir provocēts, bet tas nemaina lietas būtību - šajā iestādē naudas līdzekļu uzglabāšanas jautājumos ir nekārtības. Esošjā situācija es Ivara onkuļa vietā censtos norobežoties gan no TP, gan no Aināra, gan no ZZS, jo ja Ivara paps uz doto brīdi nekādas ziepes nav sataisījis un īstenībā krāj punktus uz vēlēšanām, tad visi uzskaitītie gan.
mb
m
Ir vairākas lietas, kas izriet no G.Bērziņa runām un visas šīs lietas skaidri norāda uz klajiem likuma pārkāpumiem, valsts iekārtas apdraudējumu vai vienkārši prastu melošanu no viņā paša un TP puses. Ja pieņemam, ka G.Bērziņš runā patiesību, tad sanāk, ka privātpersonas rokas ir nonākusi slepenas izspiegošanas lietas pret valsts augstākajām amatpersonām un drošības iestādēm. Viņš "zināja" par valsts prezidenta kancelejas iekšējām lietām, viņš zināja par SAB vadītāja gaitām, par KNAB iekšienē notiekošo. Protams, daļa no G.Bērziņa teiktā jau šodien ir pierādīti meli, bet pārējās lietas skaidri norādā, ka valstī notiek (ja Bērziņš nemelo) visplašākā mērā nesankcionēta politiskā izspiegošana. Vistiešākajā veidā tas apdraud ikviena pilsoņa pamata tiesības un brīvības! G.Bērziņa un, acīmredzot, TP rīcībā ir resursi, kurus viņi var vērsts pret jebkuru sev nevēlamu personu. Šodien izspiego prezidenta kancelejas darbiniekus, SAB vadītāju, rītdien - ikvien no mums. Nesaprotu, kāpēc te vēl notiek diskusija par to kāpēc Bērziņš tā runā. Diskusijas jautājums ir tikai viens - kāpēc šī persona vēl nav aicināta sniegt paskaidrojumus likumā paredzētajā kārtībā? Atvainojiet, bet šāda veidā neizskaidrota izspiegošanu kādu dienu var tikt vērsta arī pret Jums, pret Jūsu tuviniekiem, pret jebkuru, kaut vai piemēram Vitu Dreijeri, Sarmīti Ēlerti un visiem pārējiem L-jas iedzīvotājiem.
Dusmīgais
D
Man šai sakarā, saistībā TP pēdējā laika aktivitātēm, iezīmējas šāds scenārijs - TP, kā politiskais biznesa projekts, ir nolemta iznīcībai. Viņu pēdējais uzdevums, šīs Saeimas laikā, ir izdarīt maksimālu kaitējumu vēl sekmēgi strādājošām iestādēm - saliekot tus sev lojālus, vai ar kompromatu īsā pavadā turamus, cilvēkus, izdzīt cauri, maigi sakot, dīvainus likumus utt. utm. Kad darbiņš būs padarīts, bet mūsu Valsts stratēģiskie partneri sāks par to celt trauksmi, tad jau būs par vēlu, bet, areče nu, būs pienākušas kārtējās Saeimas vēlēšanas (ja vien nenotiks brīnums un nācija to neatlaidīs pirms termiņa), tad viņiem vairs nebūs nekādu cerību tikt par jaunu ievēlētiem, bet tas nekas, šī veidojuma īpašniekam-īpašniekiem tas vairs nebūs interesants un būs lemts dabiskai politiskai nāvei. Jo, raugi, uz balta zirga un labas kampaņas pavadīts Saeimā iejās jaunais Štokenberga veidojums, kas būs tie paši vēzīši, tikai citā kulītē. Kas man liek tā domāt? - Man tā liek domāt, nu kaut vai, viena cilvēka piedalīšanās šajā jaunajā projektā - Štelmahera kungs - kurš ir bijis un, ja atmiņa neviļ, vēl joprojām ir Šķēles gana ciešs biznesa partneris. Jūs varbūt teiksiet - tie suņa murgi, šā veidojuma īpašniekam-īpašniekiem cilvēki pa zemi nemētājas! Protams, ka nemētājas, domāju, ka vērtīgākie kadri pēkšņi sapratīs savas dzīves lielāko kļūdu - esamību TP un skaļi lamājoties paziņos, ka nu to ir aptvēruši un aukstu paceltām galvām soļos uz jauno veidojumu. Nācija, protams jūsmā uzgavilēs par šo drosmīgo soli, piedos un ievēlēs (nācija mums laba, humāna, bet, piedodiet, nedaudz slima). Bet pārējie vecā veidojuma civēki tiks izmesti no aprites, kā nolietota prece - statisti.
dzeris - observer
d
Man nekas nav jāatspēko, bet, ja viņš kaut ko muld, viņam tas jāpierāda. Vispār, atspēkot viena provokatora murgus - nepateicīgs darbs. Lai ar Bērziņu un viņa murgiem nodarbojas attiecīga drošības vai medicīniskas iestādes.
Tā tas ir...
T
Bērziņš tēlo ciema muļķiti, lai provocētu tautu un redzētu tās reakciju.Sava veida Latvijas Žirinovskis.
pshiatrs - lote
p
Jūsu zināšanai, murgu idejas nav jāatspēko, bet medikamentozu jāarstē, psihokorekcijai tās nepadodas.
beta
b
Bērziņam vēlu tik stipru veselību un paštaisnumu, lai neaptrūktu spēka līdz nākošajām vēlēšanām vēl un vēlreiz dot intervijas pa labi un kreisi... Lasot bērziņa intervijas, pārņem salda sajūta, ka TP gals jau tuvu, un tas liek cerīgi skatīties nākotnē! Veiksmi mums visiem!
lēne
l
Diena,Palūdziet savus komentētājus,lai pārtrauc apsaukāt civēkus viņu slimību sakārā.Negribas nolādēt,bet baidos,ka šī ļaunā slimība nepārmetas uz prastajiem rakstītājiem.Pasarg, Dievs,mēs neviens neesmam pasargāti no šīs nelaimes.Paldies G. Bērziņ,par vīrišķību un vīra cienīgu viedokli.
CR
C
Baidosd, ka Bērziņa izteikumi var būt spēle ar uguni, jo kaut kā neticās, ka visās uzskaitītajās drošibas iestādēs ir bardaks. Baidos, ka pašlaik un tuvākajā nākotnē mēģinājumi kaut ko noņemt, likvidēt vai pārkārtot varētu novest pie tādiem protestiem un tautas neapmierinātību, salīdzinājumā ar kuru lietusargu tusiņš bija maza bērna šļupsti. Būtībā šādi paziņojumi vaqr arī sagraut jau tā vājās TP pozīcijas un tik daudz izlietu ūdeni nesasmels arī tad ja visa TP spice pozitīvisma stāvēt kaut uz galvas.
lno
l
KNAB vadītājam Aleksejam Loskutovam neesot skaidrs, kā G.Bērziņš ticis pie tādas informācijas, un pauž, ka prokuratūrai būtu jāpievērš uzmanība faktam, ka "cilvēks no malas" vēl ātrāk par KNAB un prokuratūru zinājis pazudušās naudas apmēru. ____________________________ _______________________ Bērz iņš pirmais saskaitījis nozagto naudu, tagad jāizsver, kādam merķim to izmantot, prēmijām pašailiedzīgajiem cīnītājiem pret KNAB vai jaunajai pozitvisma kampaņai ES parlamenta vai pašvaldību vēlēšanām:))
lote
l
Viens ne tikai domājošs,bet arī runājošs.Kā šis vēl ir dzīvs?Nu,tad mudīgi nomētājam viņu ar sūdiem!!Valt Kalniņ,kāpēc Jūs neatspēkojiet Bērziņu pēc būtības.Konkrēti ko viņš ir teicis nepareizi.Man ir vienalga vai Bērziņš ir vecbiedrs,vai jaunbiedrs,viņam ir viedoklis un,ja variet,tad atspēkojiet to.Vairs nebrīnos,ka Ēlerte meklē žurnālistus,jo šitie ir atšālējušies.
Observer
O
Varbūt vari atklāt kur tads melies to informāciju, kuru nezina "tautas neinformētākā daļa"? Es uzskatu, ka esmu labi infiormēts par notiekošajiem procesiem valstī, jo tāda ir mana profesija, bet neuzskatu Bērziņa izteikumus par dezinformāciju. Vismaz pagaidām neviens ar faktiem nav varējis to atspēkot. Ir vienīgi uz kādu mistisku ticību balstīti argumenti. Varbūt vari konkrēti norādīt kādi Bērziņa apgalvojumi ir melīgi vai nepatiesi?
nifjodas
n
Ja pēc 91 gada LKP tika atzīta par noziedzīgu organizāciju un aizliegta, vai nav pienācis laiks vēlreiz vētīt sabiedriskās organizācijas un, ja kādas darbībās ir saskatāmas NN pazīmes, pret to attiecīgi rīkoties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas