Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Aizdevēji iesaka veikt papildus konsolidācijas pasākumus 50 mlj. latu apmērā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aborigens
a
ka kolonizatori liks ta ari mes darisim....
nnn2
n
domāju ka pēc šī aizdevēju paziņojuma valdībai jāatkāpjas
fiksais
f
Īstenībā varētu mazināt vairāk. Dombrovskis dubultojis savam birojam algas, Zatlers ēzdams 170 latus dienā arī dubultojis!!! biroja izmaksas nākamajam gadam, IZM tikko izcēlās ar 5 kārtigi!!! dārgāku serveru pirkšanu pusmiljona apmērā, nesen Mūrniece Policijai nopirka visdārgākos močus, kur viena BMW vietā mierīgi varēja nolikt 3-5 lētākus... Tā varētu turpināt bezgalīgi! Latviešu bišu medus popularizēšana gandriz par pusmiljons latiema ar Ēģiptē bāzētas nirēju kompānijas palīdzibu...Valsts pārvaldi apsēduši parazīti, kas kampj vēl trakāk kā oranžā varza - negausība sasniedz jaunas virsotnes! Pat Rīgā vienkāršu sniegu iemanās izvest par 10 kārtīgi lielāku cenu, nekā tas reāli maksā, bērnudārzus 5 reiz dārgākus kā privātie buvē, tilts 5 reiz dārgāks par reālajām izmaksām... Hei, cik ilgi zagsim?
Vells
V
neblamējies! pirmie šo dziesmu dziedāja Zig-zag
Anna
A
Jau ir pierādīts, ka caurumus budžetā izgrauza birokrātu un ierednieki.Un SVF to zina, bet tam ir ciešāk jāpiesaistā sev Latviju un dod kredītus uz izzagšanu. Eksperimentāla valsts. Ir jāsamazina par 200 miljoniem, mūsu kungi na paēduši, mēs pavilksim! Mūsu kungi vēl pacēls nodokļus, pensijas mazliet nogriezīs, īpašuma nodokļis pieaugs 9 reizes, kas vēl palika, palika tikai gaiss! Ministrus rūp nevis ar ekonomiska, bet politiska jautājuma puse. Viņiem ir vajadzīgs laikā pieņemt budžetu, jo pretējā gadījumā valdībai būs jāatkāpjas no amata. Ja situācija ir tāda, ka nevar pieņemt budžeta laikā, tad nav jāsaka ka tas ir gada budžets! Tagad nav nekāda gada budžeta, ir tikai daži kontroles cipari, plānā ar nosaukumu "kā izdzīvot trīs mēnešus" Un tad būs jaunas sarunas ar kreditoriem. Zināt ciparus un izglītība nenozīme būt gudram. Ir jābūt stratēģiskai plānošanai un atbildībai lai pārvaldītu valsti. Kas mūsu stūrētajiem kā nebija tā arī nav.
jumors
j
Nu gan ir jāizspēlē NīN progresīvais un ienākumu progresīvais - citādi nav iespējams saprast, kapēc tos tik ilgi marinēja....
klimpa
k
diivains neesi? to dziesmu dziedaaja LINGA
cd
c
Blaujam?Nu nelaus SVF savu naudu nozagt...nelaus......
Kirbis
K
Šiaais man patika visvairāk: - "SVF un EK paicinājuši atbildīgās iestādes nodrošināt, lai budžetā būtu atbilstošs finansējums sociālās un veselības drošības tīkliem,.... vienlaikus ierobežotu izdevumu palielināšanu šīm vajadzībām gada laikā." Vkg ģeniāli - kā to var paveikt, nepalielinot līdzekļus. Ja nņem vērā inflāciju - tad reāli jau sanāks samazinājums...
papucis
p
socialismslv
s
consolidate my a$$! man tas SVF jau ir apnicis, kopš Dombrovskis ir pie stūres man ir lielāka uzticēšanās viņam, un esmu pārliecināts ka ir uzņemts pareizs kurss uz ekonomikas atveseļošanau. un visi tie oranžie un to atbalstītāji ir arī vainīgi pie "gāzi grīdā" un treknajiem gadiem. diemžēl mums visiem tagad par to ir jāmaksā. =========================== Iesaku skatīties plašāk uz procesiem eiropā,pasaulē un jāmaksā būs kamēr buržuāzistiskā valdība būs pie varas.
alfredonkulis
a
Pasūtīt vienu māju tālāk tos mērkaķus!
Oskars
O
Tas man PATĪK !!!!!! Tikai rakstā ir kļūda ne jau 50miljonim , bet par 500miljoniem.
tautietis
t
Būs vien jāķeras klāt valsts pārvaldē siltajos beņķos sabāztajiem radiem, draugiem un partijām pietuvinātajiem. Vai tomēr turpinās tautu apkāst?!
Ministry of Truth
M
Tas nozīmē konsolidēt konsolidējumu. Ja pensionārs ēd biežāk kā reizi nedēļā, VID var pajautāt - no kurienes jums nauda?! Nenorēķinājāties ar valsti? Ir redzēti visādi lielie: Kārlis Lielais, Lielais Kristaps. Bet mums ir darīšana ar Lielo Konsolidatoru. Vai Lielo P*pi (attiecībā pret līdzpilsoņiem).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas