Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Aizdomās par smaga nozieguma izdarīšanu meklē vīrieti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vispār
V
Lielbritānija eso valsts ,kur ir uzstādīts visvairāk videonovērošanas kameras pasaulē+ pie viņiem vēl braukā mobīlais vido kameras. Jāsaka ,ka ir diezgan droša sajuta.
zaglers
z
Žēl ka Jums Latgalē ir 3 klašu izglītība :( Videonovērošana ir daudzās vietās veikalā,uz ielas,ceļu krustojumos,uz tilta,pie bankomātiem,pie skolām utt. Tad lūk Latgalieti,video ir domāts Tavai drošībai !!! Tad kad Tu stāvēsi pie bankomāta(un nedod Dievs) Tev kāds ar vāli iedos pa galvu,tad viņu varēs redzēt,un notvert ! Tad kad Tev autostavvietā pie lielveikala (nedod Dievs) nozags auto,pirmais kur Tu skriesi būs apsardze,kurai ir videonovērošana ! Tad kad Tev Vecrīgā uz ielas uzbruks(nedod Dievs) dos pa pauri,tad policija to video redzēs,un aizturēs tos ļaunos. Vai man vēl nejēga turpināt par videonovērošanu ???
elementāri
e
Sasmīdināji! -------------------- Tad jau labi! To, ka tu neesi spējīgs saprast elementāras lietas, to es redzu - nupat jau aizmurgojies līdz valsts nozagšanai (atzīt savu stulbumu tu nespēj, nopietnu argumentu arī nav), nav vērts tērēt laiku ....... Bet ņem vērā - "lielais brālis" šos tavus komentārus un IP adresi arī saglabās uz saviem "slepenajiem" serveriem!!!
latgaļs
l
Cīnīties ar noziedzību? Sasmīdināji! :)) Bet ja tu nopietni, tad saki kāpēc vēl aizvien nesēž cietumā lielākie noziedznieki, valsts nozadzāji, Šķēle Šlesers, Lembergs un pārējā šaika? Vai video kameru uz ielām par maz? Varbūt cietuma kameru par maz? Pret noziedzību, draudziņ, var cīnīties tad, ja valsts vara grib to darīt, nevis tad kad uz stūriem saliktas kameras un izspiegoti godīgie pilsoņi, nevis noziedznieki. Ja būtu griba cīnīties pret noziedzību, tad slepenas kameras būtu vietās kur tiek shēmots un kur sarunāti darījumi par miljoniem, nevis kur tantiņas izņem pensijas grašus no automāta.
elementāri
e
Tevi taču neviens nespiež "zīmēties" videokameru priekšā - nelieto bankomātus, neiepērcies lielveikalos! Tavs jautājums "kāds MAN labums" norāda uz tavu trulumu - daudz no tā, kas tiek darīts sabiedrības labā, nav vajadzīgs konkrētam cilvēkam. Man piemēram nav nekāda labuma no tā, ka valsts uztur policijas iecirkni Mazpisānos vai feldšeri Sūnu ciemā (es taču uz turieni nebraukšu), taču es netaisos pret to iebilst. Videonovērošana palīdz sabiedrībai cīnīties ar noziedzību un ja tu nesaproti tik elementāras lietas, tad man tiešām ir tevis žēl ...
latgaļs
l
Tu man nestāsti par plašo izplatību, man pie kājas kur kas izplatīts. Tu davai, pastāsti kāds MAN labums no tā ka ik uz soļa kāds mani novēro! Pie tam novēro par manis paša naudu - vai tie būtu nodokļi, vai lieks iekasēts procents bankā, vai lieks santīms lielveikalā. Bet par sliktumu no tā ka mani dati un mans video tiek glabāts kautkur uz kautkādiem severiem, to es jau rakstīju. Šādai novērošanai un datu uzglabāšanai nav ne legāla mērķa, ne likumīga pamatojuma.
elementāri
e
es neilgojos pēc Z-korejas vai Kubas tipa valstīm --------------------- Tev vienkārši ir vieglas formas šizofrēnija un tu neesi bijis pasaulē tālāk par savu miestu. Visās civilizētajās valstīs (un visvairāk tajās, kuras tiek uzskatītas par demokrātijas paraugiem) ir plaši izplatīta videonovērošana bankomātos, veikalos, iestādēs, uz ielām - un normāliem cilvēkiem tas neizsauc nekādas iebildes. Garīgi slimiem gan visur rēgojas "slepena" novērošana, "slepeni" serveri" uttt.
latgaļs
l
Redzi, atšķirībā no tevīm, elementārais draudziņ, es neilgojos pēc Z-korejas vai Kubas tipa valstīm kurās "Lielais Brālis" seko katram nelaimīgā pavalstnieka solim. Tāpēc man nav vajadzīgi argumenti lai attaisnotu nelikumīgu pilsoņu izspiegošanu un nav vajadzīgas pasaciņas par aizmāršīgu tantiņu glābšanai ierīkotām simtus tūkstošu vērtām sistēmām. :))
elementāri
e
Pašvaki, draudziņ, tev ar tavu elementāro loģiku ------------------------------------ Un kur tad ir tavi loģiskie argumenti? Atkal kārtējās profāna fantāzijas ..... video novērošana atļauta tikai lai novērstu prettiesiskus paša bankomāta apdraudējumus ------------------- Šis apgalvojums vispār ir "pērle" ...
latgsļs
l
Pašvaki, draudziņ, tev ar tavu elementāro loģiku :)) Saki, cik kartes vajag nozagt, lai patrāpītos viena kurai blakus ir pin-kods? Desmit? Piecdesmit? Simtu? Kāda ir efektivitāte videonovērošanas sistēmai, kura radīta tikai priekš tam lai ķertu zagļus kuriem netīšām trāpījies "lelais ķēriens" - karte kopā ar pin-kodu? Saki kādam idiotam jābūt zaglim, lai izņemtu naudu automātā, virs kura uzraksts - "Videonovērošana"? Un visbeidzot, kādas tiesības, kāds likums atļauj bankai uzkrāt un piecus mēnešus glabāt personu viedeo datus, ja video novērošana atļauta tikai lai novērstu prettiesiskus paša bankomāta apdraudējumus?
elementāri
e
Tiešām - pietiek tev muldēt par lietām, kuras nepārzini. Varbūt var nozagt karti, bet pin-kodu nenozagsi. --------------------------- Ļoti daudz cilvēku glabā pinkodu uz lapiņas tajā pat makā kur bankas karti; daži pat iemanās pinkodu uzrakstīt uz kartes ..... tas ir nelikumīgi, ka mani slepeni novēro -------------------- Uz bankomātiem ir norādījums par videonovērošanu, tā kā nekādas slepenības te nav. uzkrāts kautkādos slepenos serveros --------------------------- Nevis "kaut kādos", bet gan pilnīgi konkrētos attiecīgās bankas serveros.
latgsļs
l
Da pietiek muldēt. Varbūt var nozagt karti, bet pin-kodu nenozagsi. Un to katrs urla zina tāpēc ar zagtu karti iet nevis pie bankomāta, bet uz tuvākās Maximas dzērienu nodaļu. Tā ka nevajag te stumt muļķi, ka slepena video novērošana ir tantiņu aisardzībai. Pirmkārt, tas ir nelikumīgi, ka mani slepeni novēro un manas bildes un viss pārējais, (kur, cikos un kādu summu esmu izņēmis), tiek uzkrāts kautkādos slepenos serveros. Otrkārt, tas ir drauds manai drošībai, jo nav nekādas kontroles kā tiek izmantoti mani dati no šī servera. Vai tie ir tikai mentu pārziņā, jeb arī menti dalās ar brataniem.
!
!
Tā arī netop skaidrs, ko šis cilvēks ir sastrādājis. No tā tieši būs atkarīga iedzīvotāju atsaucība. Domāju, vecim ir taisnība vienā citā ziņā - šie dati nemitīgi tiek raidīti un kaut kur glabāti, tādējādi paralizējot sistēmu.
max
m
Nu kā baidīties godīgam cilvēkam, kuru bankas videokamera nofilmē pie bankomāta? Urlam, kurš tantiņai uzbrucis un karti nozadzis gan jābaidās - kas visnotaļ labi.
to Viesulis
t
Kāds čigāns, tipisks urla. Kur tu reidzeji čigāniem tik rupjus sejas vaibstus - deguns ka kartupelis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas