Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Aizkraukles arodvidusskolas kļūda valsts budžetam izmaksās pusmiljonu latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
JZ
J
traidases nekompetence ir pilnigi kliedzosa - cik ilgi vinai tur vel laus sedet taja viaa
lauķe
l
Vecajam kungam nolika priekšā papīrīti, lika parakstīt un viss. Tagad, lai neiekultos vēl lielākā ķeza spiests turēt muti.....
pensionāre
p
Tikai tādi direktori ir ilgspēlējoši, jo ir pilnīgākie nejēgas un iztapoņi.
cccp
c
Agrāk par šitādiem sūdiem lika cietumā,bet tagad ceļ saulītē!!! Valsts parāda savu nespēju,bet atliktu tikai tādu vienu iebāzt pēc nopelniem cietumā un visi sāks cienīt un baidīties no varas!!! Tagad cietumā liek velosipēdu un sīklietu zagļus un nezin kāpēc zagļi ,kas izog valsti staigā brīvībā!!! Tas laikam tāpēc,ka tieneši saņem lielās algas un,neņem kukuļus!!!
Arta
A
Saskaņots ir tad, kad ir paraksts un zīmogs, bet tur nekā tāda nebija. Pat tad, ja viņš bija dabūjis mutisku saskaņojumu, kā direktoram, viņam vajadzēja saprast, ka tas nav leģitīms.
ōmiš
ō
Tā laikam gluži nav. Ir paātrinātās sarunu procedūras, galu galā iepirkumā piedalījās gan jau ne viena vien firma. Izskatās, ka kāds gluži vienkārši laida muļķi, un nu attapās.
no malas
n
jaun konkurs atkal aiņemtu gadu ,pēc gada to naudu tāpat vairs nedotu jo cits gads ,vienreiz tos konkursus varētu vienkāršot vai atcelt ,kamēr tiek pie būvēšanas vis kavējas par1.lidz diviem gadiem. Atmodas gados rakstīja ka tortes receptes jāapstiprina Maskavā ,tagad vis Briselē ,kur atšķirība?
sas
s
Ir uzraugs. Gaigals laikam vārdā. Droši vien, tas no intervijas atteicās.
ōmiš
ō
Vai direktors slēdz līgumu? Parasti gan domes institūcijas to dara. Vai projektam nav uzrauga- jābūt taču! Bez uzrauga ziņas nevienu izmēru, nevienu materiālu nedrīkst mainīt. Vismaz tā bija Valmierā u.c. vietās.
Īgnais
Ī
Lai tad valsts parūpējas par tās kļūdas labošanu. Ir taču neskaitāmi projektus uzraugošie ierēdņi, kuri, diemžēl, baidās no ierēdņiem Briselē. Nav nerisināmu jautājumu, bet ir daudz saudzējamu sēžamvietu.
iepirkums
i
Iepirkums neparedz pārjaunojuma līguma slēgšanu ar citu uzņēmumu.Šinī gadījumā bija jālauž vecais līgums uz jāsludina jauns konkurss.Onkas žēl,žēl arī pašvaldības juristu, kuri šādi onku sakonsultēja.
Trahtenbergs
T
a kaadu domu gribeejaat dzirdeet??? ko Juus pats labu vareetu pateikt peec tam kad buutu norijis eesmu ap piecu tuukstošu veertiibaa par to ka sleedzaat bez konbkursa liigumu?
who cares
w
"kas saskaņots, pamuļķi?!" === O, ierunājās birokrātiskā sirdsapziņa.
who cares
w
"500k no valsts faktiski nozagti. " === Nu jau gan. Viena nodokļu maksātāju maciņa vietā izmantots cits un tāds trādirīdis. Ak vai, ak vai, neesam kārtējo reizi kaut ko uztaisījuši "na haļavu"...
Fiksais
F
Man žēl tos jauniešus, kuriem skolai tāds direktors. Kādi tad ir skolotāji? Ar šādu izglītības sitēmu mēs gribam iekarot Eiropu? Kādu izglītību var saņemt šajā skolā, ja pat direktors nemāk elementāri runāt un izteikt savu domu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas