Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Amatpersonas deklarācijas būs jāiesniedz arī partiju valdes locekļiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
krauklens
k
tulit pienems speclikumu Skelem kaa iznemumam, kuram nav deklaracija jaiesniedz!
jāzeps
j
Tu, Šķēle, būsi nākamais aiz Miķelsona.
Paa
P
Forshi piemeeri kurus meegjina saliidzinaat kaa vienliidziigus: Viens nozog ap 30 miljonus un saviem chomiem sagaadaa veel ap 100 miljnoniem no valsts kases. Cits izmanto situaaciju un sanjem 100 shtukas krediitaa. Kursh no vinjiem lielaaks maita ? --------------------------------------------------------- ---------- Viens veicina Knab veidoshanu Otrs kukuljus dodams ieguust sev veelamo Juurmalas meera kandidaatu. Kursh no vinjiem vaidziigaaks valstij ? ------------------------------------------------------- Viens ofshoros miljonus paarskaita savai mafijai caur mahinaacijaam un nozamobee lohus ar neatljautaam reklaamaam. Cits reezeknee mistiskaa burtniicaa pieraksta paaris tuukstoshus LS neregjistreetus ziedojumus Kursh no vinjiem kaitiigaaks valstij ?
Arturs M
A
Būs Šķēlem kur atkal melot!!!
izbijis valsts patriots
i
es tev piekrītu jo arī Jl vai vienotībai ir jāsaņem pa ausīm.
jautājums
j
Nu ko šķēle , s--i būs? Ko nu blefosi , valsts izzadzē un "glābēj" ?
to izbijis valsts patriots
t
Nav pat komentāru. ... jau ilggadēji (no 2002.gada) orgāni darbojas politiski tendenciozi, pat īpaši neslēpjot, ka piestrādā par politiskās cīņas instrumentu tolaik partijai Jaunais laiks (tagad Vienotība). Aizturēšanas, lietu uzsākšanas un neuzsākšanas, uzbrukumus un piesegumus orgāni menedžē tā, lai publikai rastos iespaids, ka viens politiskais spēks ir enģeļi, kamēr pārējie – korumpēti.
Vienotības triumfs
V
Vai, kungs! Viņiem viss ir , bet ir tādi deputāti par kuriem neviens neko neizmeklē, jo orgāni paši šodien nezin, kurš ir noziedznieks- viņiem to pasaka... Pieleca, cienītais?
izbijis valsts patriots
i
mani tas neizbrīna ja sados par ausīm par šādiem gājieniem tad būs apsveicami.Tikai raksti tad par visiem varbūr prokratūrai nav pilnas informācijas.
Vienotības triumfs
V
Nu forši! Vienotības triumfs! Vienotības pakalniete 1996. gadā ar ministrijas gādību no valsts līdzekļiem saņēmusi kredītu 10 000 ASV dolāru apmērā dzīvokļa iegādei Antonijas ielā 22. Pēc Ārlietu ministrijas sniegtajām ziņām, tas ir vienīgais šāda veida precedents un ministrijas praksē neesot izsniegt aizdevumus. Līdzekļus aizdevumam ministrija ņēma no Latvijas vēstniecības Francijā speciālo līdzekļu konta. Aizdevumu no ministrijas pakaalniete dabūja uz diviem gadiem ar piecu procentu likmi gadā. Bet jāatgādina, ka tolaik, ņemot vērā 1995. gada banku krīzi, simtiem tūkstošu iedzīvotāju bija zaudējuši ietaupījumus, bankās lielākā daļa kredītu tika piešķirti tikai uz gadu, turklāt ar procentu likmi no 24 līdz 48%. Pēc dzīvokļa iegādes toreizējā diplomāte šo īpašumu izīrējusi, kas ļāva nopelnīt, bet vēlāk ieķīlājusi, lai, iespējams, par iegūto peļņu nopirktu vēl vienu dzīvokli šajā pašā namā. Vienotības politiķe par aizdevumu iegādāto dzīvokli lieto vēl līdz šim. Neatkarīgās rīcībā ir informācija, ka tieši tajā pašā – 1996. – gadā, kad pakalniete Ārlietu ministrijai žēlojās par sliktajiem dzīves apstākļiem un saņēma bezprecedenta pretimnākšanu aizdevuma formā, viņa nopirkusi ne tikai dzīvokli Antonijas ielā, bet arī īres tiesības dzīvoklim Aleksandra Čaka ielā 143. Jāpiebilst, ka aizdevuma līguma slēgšanas brīdī kā savu dzīvesvietu pakalniete bija norādījusi dzīvokli Brīvības ielā 150, kas atrodas Rīgas centra tuvumā. Nams Antonijas ielā 22 atrodas otrā prestižākajā Rīgas rajonā pēc Vecrīgas – vēsturiskajā centrā.
edgars
e
Puķu Andris dabūs rauties melnās miesās, lai noslēpt puķu naudu trastos.
izbijis valsts patriots
i
Kur tu atkal iebrauci ,vecīt atkal plate sabojājusies Vienotība ,voenotība ,vienotība..........
Vienotības triumfs
V
Un kad pats jaunPUPIŅ kopā ar šāadursi iesniegsi savas biezēšanas vēsturi? Nu tā tikli un bikli, vienotībēn?
Ērglis ar nagiem
Ē
Kopš Jakāns nav vairs VID vadībā, dažam labam politiķim tas varētu nebūt nemaz tik jauki. Bet kopsumā ļoti pareizs lēmums.
Vienotības triumfs
V
Bet neparādīs , jo šitie jaunzagļi ir labāki par veczagļiem! Vienotība ir nevainīga, tikla un bikla un tādi paši zagļi kā vecie, tikai patreiz vēl mazākos apmēros, bet gan jau iemācīsies! Paskat, kā šaaadursīts biezē un kaunu nemaz neprot! Gods kalpot Biezajiem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas