Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ansis Dobelis: rīdzinieki finansē Šlesera, Ušakova „biznesu”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Japānis
J
Atbalstu un paldies Ansim par aktīvu cīņu pret mahinātoriem,kas uz Rīgas satiksmes līdzekļu izmantotāju rēķina grib jau tūļīt pildīt Ušakovs un Shlesers savas un savu partiju kabatas,jo nauda vajadzīga milzīga,lai ar pacēlājiem celtu augšā savu partiju kandidātus jau gaidāmajās 10 saeima vēlēšanās.Rīgas mērakandidāta Shļesera pacelšanai pietika ar vienu pacēlāju,bet cik pacēlāju būs vajadzīgs jau divām SC unLPP/LC kopā jau 200 pacēlāju,protams nauda tiks visādos veidos atņemta no mums rīdzinieķiem.Ansis pareizi dara,tagad mums visiem un deputātiem jābūt modriem,jo naudas meklēšana un grābšana būs neiedomātiem paņēmieniem.
Politikāne
P
uUn Politikānim iesāpējās olas... dabūji triecienu ja? Pateica pattiesību? Beidz vaidēt, LSDSP ja sen ir mainījušies, nav neviens apšaubām projekts. Viss acīmredzami uzlabojas, tikai daži, tādi kā Tu - to nevēlas redzēt... ja nemaldos projektu: Nākotnes Rīga arī veidoja LSDSP un tas ir pojekts kāds bija nepieciešam rīgai un cerams arī turpināsies! No vecajiem biedriem palikuši var teikt vien Dinēvičš un Īvāns.... tomēr galvenais, ka LSDSP ir daduz jauni, mūsdienīgi domājoši politiķi! :)
Politikānis
P
Politiskais iznireli LSDSP ģenerālsekretār A.Dobeli. Nezinu, ko tu tur uzskati, bet, kamēr esi LSDSP ģenerālsekretārs, iesaku labāk paklusēt.. Daudz labāk, ja tu paanalizētu LSDSP laika apšaubāmosw projektus.
Ansim Dobelim
A
Vai tad Dinēvičs vairs nav LSDSP biedrs? Jo tad kad Dinēvičs bija vecemērs un saņēma Rīgas satiksmē "algu ar vairākām nullēm" par darbu padomē, maksa tika pacelta dubulti no 0.20 Ls uz 0.40 Ls
hariz'm
h
Autoram žetons par drosmi, kas patiesībā parāda to, ka šādu paziņojumu iebliezt var tikai jauni politiķi, kuri nav draugos ar lielo trio un tā dalībniekiem. Kārtējo reizi pārliecinos, ka nākamajās vēlēšanās balsošu par LSDSP un SCP!.. ir jauni kadri arī citās partijās, bet liela daļa no tiem patstāvīgi vēl nav spējīga domāt... vismaz publiskajā telpā to nedzird. p.s. Jaunupu nemaz nekomentēšu...
pamela
p
Pilnībā piekrītu A.Dobeļa rakstītajam.Tā ir nātnā patiesība un nav svarīgi kurš to pasaka. Lesčinskis cerēja,ka valdība bez LPP Šarikova noies uz grunti,BET redz'turās un ar SVF var sarunāt kā homo sapiensi,ne ВПШ /partijas skolas vai komsomola primāti/.Valsts turas un pagaidām ciešami ,BEZ visa ASTOŅKĀJA,lai kā viņi cenšas nogānīt visu ko dara JL: un Dombrovskis. Lesčinskim pēc Finka ir drausmīgs gals paredzams,ja viņu kāds nenostopēs! Un diemžēl ne tikai Lesčinskim slīkstoša kuģa žurkas gals!Nelīdzēs pat tie sex veči ar bomžu salauztiem knābjiem.,ROZENTĀLES gādīgi aprūpētiem.Ka tik tā dāmele nesadomā atvēlēt 1-o sl-cu tādiem ampelmaņiem un letiņus uz meža kapīšiem?!
ute
u
šleseri no valsts vajag izsuutiit!
maniaks
m
Tad ta jaunumu paziņoji, iesākumam valsts iedzīvotāji finansēja Leščinska "Rīgu", tagad Leščinska - Ušaka "Rīga2", nākamis būs biznesprojekt "Latvija"
Rukmanis
R
Nu ko rīdzinieki! Gribējāt Ušakovu un Šleseru? Dabūjāt, un ne tikai to vien ... Pacēla sabiedriskā transporta izmaksas par 25%!!! Šitie puikas pie Rīgas stūres ne to vien vēl pacels... Tagad puikas jau sapņo par valsts apvērsumu...
Arturs M
A
Šlesers vienmēr ir braukajis ar muti! Skaidrs,ka samazinājums no 60 un 50 s.ir teātris,ko spelē sūdīgs aktieris Ušakovs!
interese
i
Baigi labi pateikts: Rīga ir Ušakova un Šlesera biznesa projekts, un patiesībā vienalga kurš to pasaka skaļi. Tāpat to vis zina.
Vau, cik patīkami!
V
Būtu nu paklusējis sociķu mazpuisītis.
Terorists
T
Bet visa valsts finansē LSDSP un visu bijušo un esošo politkāņu neizdarību,savtīgumu,stulbumu,locīšnos ārzemju un pašmāju naudas maisu priekšā utt. Un lai nu kura govs būtu māvusi,bet tikai ne LSDSP.Baltijas Kristīne nogāja uz grunti ar visu dziedošo partiju un nu pamodušies un sākuši blēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas