Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Apcietina arī ceturto pusaudzes nogalināšanā vainoto jaunieti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis
J
No policijas puses razkrutkai jau bija jānotiek sen. Tur taču idiotam bija skaidrs, ka tās meitenes čoms muld pa deviņiem mēmiem. Viņš it kā no savām mājām pavadijis meiteni uz autobusu un šī itkā ieskrējusi krūmos pačurāt un pazudusi. Kurš tad iet ārā no mājām čurāt krūmos? Viņa taču varēja ieiet toletē čaļa mājās. Vai tad tas nevedināja uz taisnības noskaidrošanu?
milda
m
ak 4 lidz navei parbijusies tini? un vel vienam otram tie liekas brasuli?Kada gan mums ir sabiedriba?Tadel ari notiek .Viens otrs no viniem varbut neko nav vairak redzejis par pardzerusajiem vecakiem,lamam,bet,ja vini var but tik nezeligi-tatad genos ir launums.Tapat filmas,ko demonstre diediena.Tadam vajadzetu but atseviskam kanalam-par maksu un nakti.Vini ir pelnijusi ne tikai muza ieslodzijumu,bet izciest sodu loti smaga darba.Mums jau ir humana tiesa .Apcietinajuma spele futbolu,pastaigajas un vel satraucamies ,ka ieslodzitajiem pasreiz gruti ar lidzekliem.Nu tad gaidiet tikai ara ! Kas no viniem var iznakt?
dudu
d
Normāli džeki - skolas teicamniecei rīkli pārgriež.
I.B.
I
4 , kuri skaitas cilvēki ! 4! Tad, kāda runa par indivīdiem ! Te ir, kas vairāķ, kā slepkavība. Kas ANALIZĒJAMS par sabiedrību, vai ko citu ?
SIC
S
KA SAUC SHOS BRASHULJUS?
Dolārs
D
Normāli, ja? Puišeļus no nelabvelīgām ģimenēm arestē, bet to atsaldēto, kas Vecmīlgrāvī nogalināja velosipēdisti, atlaida jau pēc divam dienām. Jautājums- kas ir sabiedrībai bīstamāks? Četri līdz nāvei pārbijušies tīņi vai viens urla, kam polšs rokā un jūŗa līdz ceļiem? Trūkst mums tieslietu sistēmai konsekvences un loģikas. Ai, kā trūkst.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas