Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Apcietina visus piecus Jēkabpils laupīšanas lietā aizturētos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Alberts
A
Griekisks ! Bet nevainosim par to griekjus !
Commando
C
Nu beidziet ākstīties, atlaižat taču cilvēkus!
bezbiļetnieks
b
līdz šim mūsu lepnā Valsts Policija speja tikai aizturēt bezbiļetniekus vilcienos, bet pašvaldības policija ar kontrolieriem tramvajos ķēra bezbiļetniekus. Es nebrīnos, ka mūsu Valsts Policija nav tiešam teicami sagatavota bruņotu noziedznieku aizturēšanā. Labak policists aizturēs mierīgu bezbiļetnieku, kuram patiešām nav naudas vilciena biļetei nekā policists ķers uz ielām bandītus, kas apdraud visas sabiedrības drošību. B Vai vilciena pasažieris, kuram tiešām nav naudas biļetei, ir jānogādā policijā? Tas ir vienkārši absurds! Vai tas nesamaksātais 1 ls biļetei līdz Saulkrastiem Dzelzceļam rada pamatīgus zaudējumus? Tāpēc jau cilveki brauc projām no mūsu valsts. Cik zemas mums ir algas, bet cik augstas sabiedriskajam transportam ir cenas.... Ne visās pilsētās var iegūt darbavietu dzīvesvietas tuvumā. Ir arī cilvēki, kas brauc katru dienu no Saulkrastiem uz Rīgu strādāt. Lindai Mūrniecei- es aicinu tiešām izvērtēt Policijas darba prioritātes? Vai tiešām Valsts policijai jānolaižās tik zemu, ka jābrauc uz vilcienu kontrolieru telefoniskiem izsaukumiem dzelzceļa stacijās sagaidīt no vilciena izsēdinātus bezbiļetniekus? Vai tiešām šodien mūsu Valsts policija nav pietiekami nodarbināta ar nopietnākām lietām?
BNS un Leta
B
Velns paravis - parbaudiet faktus, kur kas ir stradajis - a ta jau izklausaties pec Degpunkta.
ace
a
Hristoforidi ir latviski-grieķiskas izcelsmes Krievijas vācietis.
Buba
B
Ja arodbiedrībai vienreiz izdevās Hristoforīdi caur tiesu "atmazgāt", kāpēc nepamēģināt otrreiz?
Ivars
I
Par to Alfas jumtu izklausās pavisam ticami, ne velti tie bosi dzīvo tik lepnās villās un braukā ar tik krutiem vāģiem. Pie tam baumām, ka narkobizness latvijā notiek ar policistu svētību arī nav nekāds brīnums. Jāsaprot arī tas, ka ja slazdā iekrīt 1 žurka, tad mājā jau ir vismaz 10 žurkas.
starts
s
Mūrniecei nav vairs nekādu morālu tiesību palikt ministres amatā, ne pirmo gadu ministrē. Nav iedomājams, ka nezināja. Bet, ja nezināja, vēl jo vairāk jāatkāpjas.
starts
s
Lielākie bandīti ir policijā. Latvijas vizītkarte. Izeja ir policijas likvidācija, kā iestādes, un jaunas struktūras veidošana.
sabo
s
brāļi ir maķedonieši
Pārliecība
P
Ikmēneša maksājums jumtam gandrīz 0.5 miljoni MĒNESĪ ???
jautaajums
j
Ja tev buutu jaauzstaajas kaa lieciniekam tiesaa un jaapieraada tas ko tu nupat teici, tu vareetu? Ja nee, tavs komentaars ir 1. meli un 2. goda un cienjas aizskarsana (jo esi apmelojis konkreetu cilveeku, nosaucot vinja amatu).
Viesulis
V
Nāves sodu!
Galvenais, lai arestētie policisti neizstāstītu patiesību, proti, ka Alfa bija "jumts" "Fēniksam", un ka viņi vnk kā vienmēr saņēma ikmēneša meslus no "Fēniksa". Bet tad kāds tur Fēniksā nesagribējis vairāk maksāt savam "jumtam", un sākās apšaude. "Alfas" priekšnieki jeb galvenais "jumts" samaksās arestētajiem par advokātiem, galvenais, lai tikai tā patiesība nebūtu iezgājusi ārā. Tieši tādēļ policisti bija formastērpos un ar saviem dienesta ieročiem. Jo tā nebija laupīšana, bet ikmēneša reketa maksājums "Alfas" priekšniekiem. Tā tas notiek visā postpadomju telpā.
?
?
Kadas tautibas esi tu pats?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas