Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Apšaudē nogalinātajam policistam piešķirts Viestura ordenis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
apkarogotā, apordeņotā
a
" Y 28.01.2011 11:00 Kāpēc tikai nošautajam? Tiem, kas izdzīvoja, nepiešķirs? " - - Tu tiešām domā, ka viņiem to vajag ? Labāk būtu par to brežņeviski-karaļnamisko izdarību naudu kaut vienu autiņu kaut pa katru pilsētu NOEKIPĒJUŠI pienācīgi - LAI CILVĒKIEM DZĪVIEM PALIKT IZDODAS, nevis dzīvos presēt, kamēr par pēcnāves ordeņnešiem pataisa - dzīvajiem vajag drošību un TĀDAS INSTRUKCIJAS, lai nav JĀLIEK SAVAS DZĪVĪBAS UZ SPĒLES apstākļoes, kad NEVIENAI CITAI DZĪVĪBAI VAI VESELĪBAI NEKĀDU DRAUDU NAVA - kaut vai tas - ordenis par BOJĀ AIZIEŠANU visnotaļ APŠAUBĀMAS IZCELSMES NAUDAS MAISUS SARGĀJOT :.... " Apbalvojums piešķirts par sevišķiem nopelniem valsts drošības un sabiedriskās kārtības uzturēšanā ..... " " par sevišķiem nopelniem valsts drošības un sabiedriskās kārtības uzturēšanā " - " par sevišķiem nopelniem " Kādi bojāgājušajam cilvēciņam tie sevišķie nopelni uzradās ? Ja salīdzina AR VISIEM PĀRĒJIEM, kas iesaistījās TAI 'ierakumu" pusē ... TAS, ka VIŅU NOŠĀVA ? ... pārējiem poličiem arī tā kā būtu uz to jāorientējas, lai viņu nopelnus pamanītu ... nu nu ........................ " valsts drošības un sabiedriskās kārtības uzturēšanā " - tie klondaiciņas štrunta maisi bija tā valsts drošība ? - vai tur atombumbas arī bija iekšā ? ...... kaut kas jau tais divos maisos vēl bijis - ne jau 100 kg zaļas naudas vien ... - ? ............................... būtu ņirdzīgi, ja nebūtu tik bēdīgi dažiem .
asdf
a
Nav gan. Mantiskie jautājumi ir galvenie, pārējais emocijas. Kamēr bauri sēro, bankas rīkojas.
****
*
tev neērti nav? nešķiet, ka tas neattiecas uz tevi
asdf
a
Paskatījos VID mājaslapā, bojā gājušajam Znotiņam ir parādsaistības 13770 eur, māja un dzīvoklis jēkabpilī, Nissan terrano, motocikls cagiva. Alga bijusi ap 400 Ls uz rokas. Vai to parādu bankas piedzīs no kompensācijas radiniekiem, jeb no īpašuma?
Jā...
J
Precīzi!
Ēriks
Ē
Piekrītu, ka atbildību, par visu kas notiek Latvijā, jāuzņemas mums visiem! Mēs nepārtraukti sūkstamies par politiķu korumpētību un valsts novešanu uz iznīcības robežas, bet vairāk kā ik pa 15 gadiem pāris reizes paņemt lietassargus rokā nevaram. Pāsi viņus ievēlam, bet atbildību no viņeim neprasam! Kamēr būs aitas, būs cirpēji, vai tie politiķi, ierēdņi, "uzņēmēji" vai vai citi vilki jēra, šoriez policistu, tērpā!
dainis
d
Kā ar kulaku uz acs.... ....
patiesība
p
Jā tur Jums pinīgi argumentēta un objektīva taisnība,ka spēļu zālēs jābūt pēdējam santīmam legālam un valsts nodokļis vismaz 50 procenti no tīrā ienākuma jeb peļņas.Bet vēl labāk,kā sabiedrībai nederīgu,pat ļoti kaitīgu nodarbi aizliegt ar Saeimā pieņemtu likumu.
patiesība
p
Tas viss notiek ar mums un starp mums un mums ikvienam jāuzņemas atbildība,kādēļ mūsu sabiedrība nav pietiekoši kulturāla,izglītota,maz''ak agresīva,kādēļ nav visiem labklājības,kādēļ mūsu valsts vēl nav īsta laba komanda,kādēļ mēs neturam ļoti augstā godā un cieņā paši sevi jeb savu nacionālo valsti.Pēc manām domām bija slikts iesākums,kad valsts vadība un pati tauta nepasludināja,kā prioritāti godīgu darbu,bet daudzi sāka savu kammpēju karjēru un vēl šodien kampēji negrib nolikt malā savu iekāri un pat iznīcinošus ieročus.Andris Znotiņš savas asinis izlēja ne jau par to štrunta naudu,bet gan par īsto demokrātiju,cilvēcību,likumību un pret visiem Latvijas mantraušiem,kammpējiem,kas tik daudz ļauna iepriekšējos 20 gados ir nodarījuši uznēmējdarbībai,izglītībai,veselībai,tiesiskumam,Valst s budžetam.Policisti pirmie,lai cik rūgti un nožēlojami iedragāja noziedzigajām bandām mugurkaulu tieši paši savas jomas un kolektīva vidū.No tā varētu vēl daudzi pamācīties un rīkoties.Korumpantiem,zagļiem,netaisnu tiesu spriedējiem un netaisnu likumu pieņēmājiem nav vietas Latvijā.
obligātā soc iemaksa
o
Šajā gadījumā skaidri redzams, kāpēc bagātajiem jāmaksā lielāki nodokļi, nekā parastam reņģēdājam. Jo visas šī negadījuma izmaksas , ko sedz valsts (policistu ārstēšana, rehabilitācija, kompensācijas, izmeklēšana, ekspertīzes utt utt) ir radušās dēļ miljonāra īpašuma aizsardzības. Kāpēc man jāmaksā nodokļi, lai valsts tērētu milzu summas azartspēļu naudas aizsargāšanai? Viņi paši nemaksā gandrīz neko!
obligātā soc iemaksa
o
Visu cieņu Znotiņam un citiem krietniem darba darītājiem, bet to patosu vajag piebremzēt. Tātad, kas pēc būtības notika? Atnāca pieci cilvēki paņemt naudu, kas piederēja citiem cilvēkiem, kuru ieguva apčakarējot slimus azartspēlmaņus, kuri to naudu atrāvuši no ģimenes iztikas, no bērnu maizes kumosa. Pēc būtības ekspropriētā ekspropriācija. Bet valsts sūta policistus aizstāvēt nevis pensionārus, kuriem valsts grib atņemt pensijas, bet gan azartspēļu miljonārus, jo , lūk, privātīpašums ir svēts, kau arī iegūts ar amorālām metodēm. Tāpēc par likumību, demokrātiju un cilvēcību vajag izmantot iespēju paklusēt. Diemžēl policisti tādu neaizstāv, policisti ar savām asinīm aizstāv kliķes mantu un varu. Par visu šo notikumu ir atbildīga valsts augstākā vara!
obligātā soc iemaksa
o
Ordenis nav bojā gājušajam, oredenis ir dzīvajiem - mums, bauriem, paraudāšanai un viņiem, kliķei, savu spalvu spodrināšanai. Un būsim atkal vienoti uz mirkli - bauri ar kliķi, paraudāsim, mūsu asaras īstas, viņu viltus. Un viņu melnie darbi turpināsies, gluži kā barikādēs, dziesmotajā revolūcijā.
patiesība
p
Ne jau štrunta naudu ,kā Jūs sakiet,bet cilvēcību,likumību,demokrātiju viņi aizsargāja ar savām izlietajam asinīm.Būtu labi,ka mēs visi pakustētos vairāk likumības,taisnīguma un demokrātijas dēļ.Tādu laupītāju,kammpēju dēļ arī daudzās citās jomās, mēs kļūstam anēmiski visi,jo redz jūsu iesaukā arī medicīnisks termiņš.
Ēriks
Ē
No sirds pateicos Znotiņam un viņa tuviniekiem par uzupurēšanos valsts labā. Novēlu viņam vieglas smiltis. Vienlaicīgi, mani neliek mierā šīs situācijas ciniskā puse. Znotiņš savu dzīvību atdeva cīnoties pret, viņai to atņēma, viņa paša "kolēģi". Neizslēdzu iespēju, ka citā dienā, citos apstākļos tie mēsli, kas nodeva sevi, valsti un savus kolēģus arī atbildot uz izsaukumu būtu rīkojušies tikpat "varonīgi". No Znotiņa zinam un zināsim tikai to labāko, bet šī situācija, arī tas, ka īpašu izbrīnu tā nevienam neradīja, liek apšaubīt ka policijas, faktiski, jebkuru valstisku amatpersonu godīgumu. Skumji bet fakts.
vilis
v
Visnotaļ pareiza rīcība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas