Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Aptauja: arī Eiropas Parlamenta vēlēšanās varētu triumfēt JL un SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
riņķī apkārt
r
Ja atmet pirmās emocijas - tas pat būtu labi, ja Rubiks tiktu ievēlēts. Briselē visādu dīvaiņu ir pietiekami un viens vairāk, vai mazāk politisko karti tur neizmainīs, taču Saskaņas Centrs būs uz ļoti ilgiem laikiem kliedējis to miglu, kuru paši cenšas pūst latviešiem acīs. Pavisam maz pietrūka, ka latvieši sāktu balsot par SC, bet tagad jautājums atkrīt pats no sevis, jo Latvijā, atšķirībā no Briseles, Rubiku pazīst labi un uzreiz atceras OMON un to, kā viņi ņirgājās par cilvēkiem un slepkavoja cilvēkus uz Rubika greizā smaida fona. Arī Kabanovu pazīst, kā deputātu, kurš šņauc degunu Latvijas valsts karogā. Man patiešām prieks par notiekošo un liels atvieglojums par to, ka nekāda "politiskā integrācija" vismaz tuvākajā desmitgadē nav gaidāma:)))
FicK
F
Zhdanoka ir pelniijusi molotovu.
absolūti ģeniālais S.
a
'aptauja': gluži manas domas. ļoti vienpusīga un, ja atceramies tikko līdzīgi virzītas Kreituses pārdomas, atkārtota. lai neteiktu - uzmācīga. Kas tās ir par mūžīgām aptaujām? Kurš viņas veido, pēc kādiem principiem veic, kā uzdod jautājumus? Aptaujas ir abstrakcija. taču par tām var bezgalīgi malt vienu un to pašu - kā to dara Diena - ATKĀRTOJOT vienu partiju vārdus un NOKLUSĒJOT citu. protams, ka šīs runas par 'visvarenajām' aptaujām - vai jums kādam kāds kaut reizi personīgi ir ko jautājis? - ir vienīgi manipulācija. nevis informācija, par kādu to mēģina pasniegt.
.....
.
52 valstis-cita lieta,jo driz Irija ekonomiskais stavoklis daudz neatskirsies no Latvijas,jo kur paradas latviesi-pec viniem pari paliek mazak ka pec sisenu uzbrukuma. Pasi savu Latviju CAKAREJAT veselus 18 gadus-rezultats redzams...
Uiks
U
Kārtējo reizi brīnos par STULBO latvieti! 1) Vispirms nokāp no bābieša un 6.jūnijā AIZVELCIES uz vēlēšanām un tad ... 2) Tikai pēdējais STULBENIS var tik TRULI bezdēt par šobrīd Īrijā dzīvojošajiem latviešiem, ja ZINĀMS, ka no LATVIJAS aizbraukušie dzīvo 52 valstīs... 3) Tā kā STULBS latvietis tā ir DIAGNOZE uz mūžu - liecina 18 gados IZČAKARĒTĀ Latvija... tāpēc nemaz NEIZBRĪNĪTU, ja pēc 6.jūnija uzzināsim, ka EP Latviju pārstāvēs Rubiks un Ždanoka! 4) Par 85 gadīgo V.Lāci neizteikšos...
.....
.
Priecajies,ka vel strada,driz papildinasi bezdarbnieku rindas...Un pabalstu sanemeju ari... Ja tikai tai laika vel bus ko sanemt... Par Iriju kludies-taja mulku zeme dzivo tikai neveiksmnieki.
,,,
,
nezinu par ko tu te švepsti, godīgi strādāju, godīgi ēdu nopelnīto maizīti. par 9 klašu izglītību ieguvušajiem un Irījā sēnes lasošajiem sirds nesāp.
.....
.
Tev,nacionalist,varbut ir ko rit,jo tu un tavas "partijas"no Latvijas ir iztaisijusas tuksnesi,bet citiem... Pamekle kadu mulki,kas tagad naktu labpratigi dzivot uz Latviju... Personigi es no Latvijas laika aizvacos-pirms vel nacionalie idioti nogremdeja valsti.
lno
l
Mani kandidāti - Kalniete vai Lejiņš.
,,,
,
man ir ko ēst. paldies par tavām rūpēm.vēl labāk būtu redzēt tādus kā tu ar koferiem rokā un ceļā uz dzelzceļa staciju :)
.....
.
Tagad jums atliek tikai sapnot,kaut "okupacija"nebutu beigusies...Tad vismaz visiem bija ko est...
burciņa
b
vienalga kāds dranķis arī nebūtu latvietis, par krievu nekad nebalsošu, āmen.
Pēteris
P
žurkai. Aptrakusi vai? Kāda Kalniete. Tikai par Rubiku.
ŽURKA
Ž
Es balsošu par Pilsonisko savienību, jo atbalstu Kalnieti. Par viņu Eiropā nebūs jākaunās. Neteiks nosing spešal.
rubiks
r
Ta butu tragedija ja sis ziediete tiktu atkartoti ieveleta EP.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK


Eiropas Parlamentu vēlēšanu kandidātu saraksti

SC līderis EP vēlēšanās Alfrēds Rubiks

JL līderis Eiroparlamentu vēlēšanu sarakstā - Kariņš

APLŪKO FOTOGALERIJU


FOTO: Partijas izlozē sarakstu numurus EP vēlēšanās

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas