Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Aptauja: galvenais iemesls, kādēļ Latvijai nācās aizņemties, ir valsts izzagšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
filozofs
f
piekriitu jums simts procentos , valstii visu kaartiibu nosaka partiju iipašnieki , iipaši izteikti tas aizgaaja ar Šķeeles ienaakšanu politikaa , saakus bija bez partijas , kad viņam pieleca , ka bez partijas ir nulle tad uztaisii TP, tad arii sadaliija ietekmes sfeeras valstii starp paareejiem partiju iipašniekiem ( vai oligarhiem, oligarhs ;cilveeks kuram teikšana varas gaiteņos) , gala rezultaats valsts kapitaala izzagšana , paarpumpeešana uz saviem ofšoriem , pie tam izzagts tik totaali , ka neko jau nepieraadiis , saveejie salikti visos tiesiibsargaajošajos orgaanos..., triis paaudzees varbuut izdosies kautko mainioit.
rex
r
Atvainojos - kņazam Menšikovam.
rex
r
Cars Pēteris I gribēja izskaust valsts izzagšanu un teica savam draugam, kņazam Meņīkovam, lai sagatavo likumprojetu, ka jebkurš, kas nozags kaut vai tikdaudz, cik maksā karātavu virve, ir jāpakar. Uz to kņazs atbildēja: "Valdniek, tādā gadījumā tu paliksi vienīgais cilvēks savā valstī un arī tev pašam būs jāpakaras ..."
daugavas vanags
d
Par to Parex glabsanu jau nu absoluti pareizi, tiesi miljardi ko nopludinaja cauraja Parex ateja iekustinaja krizes lavinu.. ta krize butu notikusi tik un ta bet varbut ta nebutu krize bet tikai ekonomikas paleninajums ka parejas valstis. Godmani vajag saukt pie atbildibas ne tikai tapec ka visticamakais vins ar lielu naudas maisu staveja pie cauras Parex atejas izejas bet ari par sabotazu pret valsti.
bankrotejusi valsts
b
Un vel japiebilst, ka musu valsts faktiski netiek parvaldita, katra koalicijas partija segu velk uz savu pusi. Augstakajam valsts amatpersonam nemaz realas varas nav - ir personas, kas aiz strikisiem rausta prezidenu, premjeru, ministrus.
Dana
D
cijas procents bez šiem "pielikumiem"? Katrs priekšnieks, kuram bijusi iespēja te ir piepalīdzējis
Dana
D
Joprojām eksistē stingri iesakņojusies tradīcija 10% no konkursa vinnētāja par pasūtījumu, ko amatpersonas nekautrējas iebāzt kabatā. Vai tas ir liels noslēpums? Iedomājieties, kāds būtu inflā
otis
o
Riebekļi, valsts sektorā strādājošie saņēma neadekvātas algas un viņu uzvedība ar kļuva necie;sama, tie vienmēr tik gribēs grābt, neprasot, kur tas rodās. Vienīgās zāles diemžēl ir privātā sektora nodokļu nemaksāšana, tad vismaz visi plānā galdiņa urbēji būs spiesti sākt domāt, kura ir vista un kura ola...
+_+
+
Atcerēsimies krištopāna teikto- Atnāca tas puisis džinsu kostīmā uz šo amatu, aizgāja kā miljonārs/ bagātnieks/. Ko piebilst ?
Mantrausis
M
Par naudu es varētu piekrist, bet - kā politiķis var apsolīt kādu tiesāt? Mēs gribam valstī ko mainīt, bet grābekļi tie paši! Tad jau mēs atgriežamies Cara vai Staļina laika Krievijā un PSRS... Pirmais, ko vajadzētu, ir visas likumdošanas kapitāla revīzija un tās analīze: atbilst sabiedrības interesēm vai nē... Ciktāl atbilst. Un ar sabiedrību vajadzētu saprast vismaz 3/4 valsts iedzīvotāju.
Silvija
S
Visāda Valsts kontroles, prokuratūras utt., tikai tērēja valsts līdzekļus, bet valdonīši pa to laiku valsti izzaga.
TUR JAU TĀ LIETA,KA...
T
.....TĀ ARĪ , --- IR !!!!
Lelle
L
Kura partija uz nākamajām vēlēšanam sāks runāt par izzagto miljardu atgriešanu valsts kasē un zagļu notiesāšanu, par to partiju arī tauta nobalsos.
nu tad
n
nu tad beidzot aptauja nevis pētījums :) nākuši pie saprāta..
Juris
J
Faktiski jau valsts izzagšanā jāvaino tās institūcijas un amatpersonas, kam bija jāuzrauga pie varas esošie.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas